Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość believe mi or not.....

czy uważacie że ataki z 11 września 2001 ( WTC)

Polecane posty

mogły być robotą rządu USA i służb specjalnych?

Gość trollo
no, to akurat jest dosyć oczywiste 🖐️

Gość myślę że tak i że to NWO
zbliża się coraz większymi krokami :(

Gość ku klux
na 100% robota CIA

no to dobrze, że są jeszcze myślący ludzie byłam pewna że zaraz wszyscy powiedzą że nie. Miło, że istnieją samodzielnie myślacy ludzie nawet na tym forum... :)

Gość ludzie ale wy jesteście głupi
WTC to tały chuj z tego co się dzieje na świecie. Chcieli wyburzyć to wyburzyli. Wtc miało 40 lat!!! Trzeba było wyburzyć. Pomyśl o firmach farmacutycznych co tam się dzieje. Np dzieciom w afryce mówi się że to szczepienie a testują leki. I potem połowa umiera. Gdzie mieli by te leki testować ?? Tak samo produkuje się tam nowe wirusy. Wpisz w google testy leków w afryce. Albo oblukaj film który miał dać do myślenia tylko a został zakazany przez UE. Gdyż może on obrażać firmy farmaceutyczne. http://www.putlocker.com/embed/686CFA157FD97227 Za kasę dziś można wszystko. Dlatego produkuje się sztuczne choroby. A ty o WTC ile tam zginało 1- 10tyś ?? Więcej ginie z leków w afryce w ciągu tygodnia.

jak chcesz samodzielnego myślenia To oglądnij jeszcze "spisek żarówkowy". Do dziś pali się przeszło 100 letnia żarówka. A co roku żywotność żarówek była skracana zamiast wydłużana. A co do religi obejrzyj "starożytnych astronautów." Zrozumiesz że piramidy nie mogły zostać zbudowane przez samych ludzi. Że już w starożytności mieli prąd. I że kosmitów uznaliśmy za boga. I wtedy albo zacznij myśleć sama. Albo dalej pierdol jak 90% ludzi.

co się tak bulwersujesz kolego i nazywasz nas głupimi? wiele ludzi wciąż wierzy w oficjalną wersję, szczególnie kobiety które ogólnie nie są zbyt zainteresowane światem... i chciałam poznać ich opinię. O szczepionkach, przekrętach Banku Światowego, o tym czym jest FED itp wiem więc nie musisz nazywać nas głupimi...

Znalazło się 2 na kafe.. Tak a propos ciekawi mnie co zatuszowano własnie w polsce. Bo nie udało mi się dowiedzieć. Jedynie żebym nie próbował się dowiedzieć. W medycynie mam troszkę chodów ale to musi byc strasznie grube. Mianowicie wprowadzono obowiązkowe szczepienia Ukarano glaxo na 3mld I kilka podobnych działań tylko po to by coś ukryć. Co... nie wiem No a tak poza tym to amerykańskie firmy farmaceutyczne znalazły sposób dla USA jak wybić Kubę więc wywołały dur brzuszny.

Gość trollo
obejrzyjcie też "Money as Debt" to jest program o kulisach obecnej "gospodarki" opartej na wirtualnych pieniądzach przlewanych z pustego w próżne i jak bogacą się na tym nieliczni, a cala reszta ponosi koszty (vide. obecny "kryzys"). Jeżeli ktoś chce poznać PRAWDĘ to ma szanse; na razie internetu jeszcze nie udało się zablokować

W rosji, chinach i usa już się udało :) Europa puki co się sprzeciwia. Dlatego ja mam zamiar znaleźć się w Szwajcarii nim to wszystko pierdolnie. Tam jeszcze jest złoto. ---------------------- Mnie jedynie z takich spraw zastanawiają chiny. Czemu kupują długi, czemu zaniżają walutę. Czemu udają biednych. To jest kwestia 20 lat max. Kiedy wykupią pół europy i stany. Chcą być 2 gim Hitlerem czy jak.

Gość stuknijcie się w swoje puste
mózgownice albo od razu zgłoście się do Antka, daje się, że szuka kandydatów na nową komisję dochodzeniową :classic_cool: 🖐️

Z tymi komisjami to jest dopiero pojebane. Wiesz ile kasy poszło na tupolewa ?? Sprawa jest prosta i oczywista. Pierdolnęli czymś, zapłacili pilotom czy jak tam. I po huj te komisje. Myślisz że ruscy ci się kiedykolwiek przyznają ?? Najgorsze w tym jest jedno. Że rodziny ofiar dostały ogromną kasę. A jak tobie ojca czy matkę zabiją nie dostaniesz nic lub coś w stylu 500pln. I tu powinno być dochodzenie kto na to wyraził zgodę i niech sam płaci jak taki mądry.

Gość stuknijcie się w swoje puste
a z tym to się akurat zgodzę :D

no ale widzę, że wypowiadają się głównie dwie osoby i to zapewne mężczyźni. No kobietki przyznajcie się, że wierzycie w oficjalną wersję, nie wiecie jak tworzona są pieniądze i macie wyprane mózgi przez media. Czy jest tu jakaś co nie ogląda nałogowo seriali ? no niech się któraś wypowie. Jak ktoś nie zna tematu to na poczatek polecam: http://www.youtube.com/watch?v=JUpLVnzMsog trochę długie, ale krótsze niż te wasze seriale, które oglądacie 5 razy pod rząd.

To jest akurat dziwne wiesz ?? Z tymi kobietami. Większość jest lecących na kasę. Świadomych że kasa im dużo daje. Więc są świadome że MOŻNA WSZYSTKO ZA KASĘ. Więc ... no dla mnie dziwne.

no są świadome władzy pieniądza, ale od małego są poddawane praniu mózgu myślę, że dużo bardziej niż mężczyźni. Od kobiety wymaga się żeby dobrze sprzątała, gotowała itp. poważniejsze tematy są zarezerwowane dla mężczyzn. Poza tym ciężko dojść do alternatywnych źródeł, bo większość ludzi po pracy/ szkole siedzi na facebooku albo ogląda TV.. to jak mają zacząć myśleć. I te gazety dla kobiet, każda w zasadzie taka sama i nie mogę pojąc po co ich tyle wydają. Wszystko to samo tylko w innej formie.

Gość hahaha no i teraz
nikt nie zaprzeczy, że kobiety (ogółem) są głupsze od mężczyzn, interesują się ciuchami, gotowaniem, życiem gwiazd a ważne sprawy mają głęboko w dupie. A później się dziwią że mąż je wyzywa od głupich. Cóż.. mąż ma racje :D :D

Gość hahaha no i teraz
Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla :classic_cool:

Gość hahaha no i teraz
nawet niezły podszyw :P

Gość mówi się facet to świnia ale
kobieta to z reguły idiotka i ignorantka. taka prawda. Już lepiej być inteligentną świnią, obeznaną ze światem niż słodką, tępą lalunią.

Gość mówi się facet to świnia ale
podnieca mnie widok Malgosi z M jak Milosc - te zacisniete usta jak u Pani Wandy i slodkie doleczki, chetnie bym wlozyl w te doleczki pytonga, ale jszcze chetniej wsadzilbym go w nietypowo wykrojony otwor tworzony przez dolna warge ust Steffena :classic_cool:

Gość egzystencja na ziemskim padole
a mnie interesuje tylko jedno, po chuj wam ta wiedza, dobra to z afryka moze i fajnie i o tym wiedziec ale po co mi to, po co rozkminiac to wszystko, myslisze ze zbawisz swiat, ze masz wplyw na to wszystko ? raczej nie wiec dla mnie taka wiedza jest zbedna, bez tego mozna spokojnie prowadzic egzystencje na tym padole

co za roznica czy dojdziemy do tego co wywolalo katastrofe w smolensku, co za roznica czy ktos dostal odszkodowanie czy nie, mam to gdzies nie mamna to wplywu, a jak ktos by sie polasil na te kase z odszkodowania ... mogl zapakowac stara na poklad tupolewa :classic_cool:

no powiedzcie szczerze po co wam wiedza ze 10 tys lat temu kosmici dostarczali prad w egipcie, zyjcie dniem dzisiejszym i swaitem realnym, przyniescie cos pozytecznego dla cywilizacji i ludzkosic :)

Gość hbvfryhibvrfbvofg
"Prawda jest taka, że nie ma grupy terrorystycznej zwanej Al-Kaidą.Wie o tym każdy oficer wywiadu. Istnieje jednak kampania propagandowa mająca sprawić iż społeczeństwo uwierzy w to kłamstwo. Krajem stojącym za tym kłamstwem jest USA" Pierre-Henry Bunel - Były francuski oficer wywiadu wojskowego oficer wywiadu wojskiego wie co mówi.. szczególnie że to ex oficer więc może powiedzieć co myśli, bo go nie wyrzucą.

no tak.. kobiety wchodzicie tu tylko po to by powiedzieć facetom, że nie jesteście głupie... a co do tematu żadna się nie wypowie? żadna nic nie wie, nie interesowała się tym nigdy?

Testować mury pentagonu przed bombami przecież trzeba.