Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość believe mi or not.....

czy uważacie że ataki z 11 września 2001 ( WTC)

Polecane posty

Gość baba za kierownicą 24
hej jestem kobietą i interesuje sie powyzszymi tematami :P

uważam takze ze kobiety są strasznie glupie i czasami jest mi wstyd ze jestem kobietą... serio :/

dobrze napisales temu idiocie idiota niech idzie wrzucac foty na fejsgłupa

Gość fghij,
:o

Gość baba za kierownicą fajnie
że chociaż jedna babka się znalazła. dobre i to :)

Gość egzystencja na ziemskim padole
dobrze napisales temu idiocie idiota niech idzie wrzucac foty na fejsgłupa napisz cos od siebie a nie przytakujesz kreytnko innym haha twoja wiedza i twojego "psiaprzyjaciela" z kafetele mozecie co najwyzej sie podetrzec napiszcei jaki ma wplyw na wasze zycie ta wiedza, zmieniliscie swiat wzbogacajac sie o owa wiedze ? mysle ze nie i mam pelen wachlarz zainteresowan i nie sa to gwiazdy tv

chuj mnie to obchodzi kto rozjebal wtc i w jakim celu, prawda na ten temat nie odmieni mojego zycia, mam to gdzies staram sie skupic na sobie nie na WTC i alkaidzie :)

trym trym dalej produkujcie sie, powalcie mnie na kolana a potem wlozcie swoj miecz, piszecie na bardzo interesujace tematy czytam was z zaciekawieniem i z wypiekami na trarzy nie moge sie doczekac kolejnego postu

rozmowa z Toba uwlacza mojej intelegencji tak wiec nara milego monologu

Czuje ze dzieki temu topicowi i informacji w nim zawartych moje zycie juz nigdy nie bedzie takie jak wygladalo zanim przeczytalem ten temat zmieniliscie wiele w moim zyciu, teraz pojdzmy po krzyz i protestujmy :classic_cool: nie mozemy pozwolic zeby rzad zniewolil nas jak bydlo !

no nara nara rozumiem, gdy nie mam argumentow tez sie zwykle wycofuje :classic_cool: 3 maj cie sie 🖐️

rozmowa z Toba uwlacza mojej intelegencji sie kurwa znalaz doktorant od siedmiu bolesci hahaha

Gość jesteś żałosny egzystencja
jak masz 12 lat to jeszcze można ci wybaczyć, ale jak jesteś 20, 30 latkiem to już nie ma dla ciebie ratunku. Takie jednostki jak ty które mają zamiast mózgu produkt mózgo-podobny należałoby eliminować. Raz na zawsze.

No odpowiedzcie na moje pytanie, rozumiem ze brak wam argumentow dlatego lepiej mnie obrazac zal przez bardzo duze litery ale wazse mozgi by tego nie ogarnely, NARA!

haha tak myslalem pozdro1000

Gość jesteś żałosny egzystencja
po prostu żal mi ciebie i tyle. Jesteś marionetką w rękach rządu i najbogatszych ludzi tego świata.Jesteś zmanipulowany tak jak oni tego chcieli. Marzą o tym, żeby każdy obywatel miał świat w dupie i wtedy mogliby spokojnie wprowadzić swój plan bez sprzeciwu. Bo te tępe osobniki takie jak ty w ogóle by nie reagowały. A celem jest światowy rząd, obrót bezgotówkowy i wszczepianie ludziom czipów. Taka jest prawda. Za 50, 100 może 150 lat góra dzięki ogłupianiu ludzi będą mogli ich zaczipować dla "bezpieczeństwa" a potem jak obywatel będzie nieposłuszny wyłączyć czip. Ale pewnie myślisz, że to SF, bo prawda jest dla Ciebie zbyt brutalna... ale tak to wyglaąda. Poczytaj o tym w internecie dopóki jest jeszcze wolny...

Gość wszytkich_wykurzyłeś
Egzystencja ale im pocisnołeś ! :D hihi

Uwierz mi ze ja sie nie licze dla swiata, mieszkam nie w polsce :classic_cool: dlatego nie czuje sie obywatelem zadnego kraju, nie jestem niczyja marionetka, zyje mi sie dostatnie takie zycie mi pasuje i nie mam potrzeby dochodzenia co jest przyczyna katastrofy smolenskiej smieszne polaczki 🖐️ myslice ze jestescie panami swojego nedznego zycia gowna ? haha

a niech wsczepiaja wam te czipy, tu gdzie mieszkam jestem wolny i nikt mnie nie zakoduje, uwazajcie uwazajcie tusk paczy i czyta zaraz robote za 1500 stracita :D 🖐️

Gość egzystencja czy ty siedzisz w
kiciu? czy w zakładzie psychiatrycznym? czy jesteś po prostu biednym skrzywdzonym przez życie człowiekiem? tatuś lał ci pasem? bije z ciebie taka zawiść, ignorancja i zaprzeczanie rzeczywistości że szkoda mi ciebie

pisz z jednego nicku jesli mozesz i tak jak mowiem pisz na temat nie zjezdaj na moj temat, chyba ze brak ci argumentow, w takim razie wylacz kompa i pod krzyz bitches!

nie wyszydzam Polakow tylko takiego polaczka jak ty mendo spoleczna gownie nieprzydatny

Gość obamy nie zabili
komandosi on zmarł już dawno temu... ludzie obudźcie się i przestańcie oglądać wiadomości, to wszystko jest przefiltrowane tak by tępe masy to zrozumiały. Ale to nie jest prawda co podają w głównych mediach, znajdźcie inne alternatywne źródła.

Gość egzystencja czemu tak
nie lubisz Polski? z ciekawości pytam

Gość jakieś 7 osób tutaj
wypowiedziało się na temat. Żal. Analfabetyzm i ogólna głupota wśród ludzi jest porażająca. Tak. it was inside job

Dobra czas na podsumowanie. Głupi jesteście (większość) i głupi pozostaniecie. Możecie się dowiedzieć prawdy, poszperać w necie poświęcić trochę czasu, ale nie... będziecie siedzieć na kafeterii i pisać w temacie Wróżbiarstwo albo podobnym. Wreszcie wiem czemu to forum jest tak popularne, bo panuje to najniższy możliwy poziom. Nie znam żadnego innego forum tak głupawego i tak popularnego. Tak, głupota jest popularna i wszechobecna. I oczywiście forum to jest zrobione z myślą o kobietach... te już zadbają by nie panował tu zbyt wysoki poziom. Może po prostu jesteście zbyt ograniczone by popisać o czymś ważnym? tylko ciuchy faceci i narzekanie na to że jest się grubą, płaska jak deska, rudą itp.. wyższych celów nie macie?

no teraz obrończynie swojej "mądrości" niech się włączą, prawda jest taka, że skrytykują mnie teraz tylko NAPRAWDĘ głupie kobiety, bo to je zabolało. Obiektywne przedstawicielki płci żeńskiej takie jak baba za kierownica potrafią przyznać że kobiety są zazwyczaj głupawe i najważniejszymi dla nich tematami są moda i faceci. Co z tego że ktoś umiera, co z tego że wojny. Kogo to obchodzi? ja nie mogłam dostać sukienki w sklepie buuuuu... i nowy temat na kafeterii o sukience... Pewnie żyjcie tak dalej.

Gość Jezus_Cie_kocha
za całym tym NWO stoi masoneria, oni są namiestnikami szatana na ziemi. Naprawdę warto się tym zainteresować, wiadomo, że człowiek dązy do tego co przyjemne a unika tego co nie przyjemne. Tylko jeżeli będzie tak postępował, to ten jego świat będzie cholernie ciasny i płytki. Nie mówię oczywiście, żeby się tarzać w pokrzywach i bić łańcuchem po jajach :) ale żeby zainteresować się sprawami gdzie nie ma fajerwerków, tak dla własnego rozwoju... jest jeden świetnie zrobiony film, i to już on na prawdę wystarczy aby sobie powiększyć wiedzę :) możecie obejrzeć wspomniany przeze mnie film, nosi tytuł "wezwanie do przebudzenia" ( w oryginale "wake up call") tutaj dla Was link: http://www.youtube.com/watch?v=PaHdGGDNh7k&feature=related pozdro

Gość ja uważam że był
zamieszany szkoda tylko że praktycznie nikogo to nie obchodzi.

Gość ukhcuidbhvuif
kum kum kum