Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truku tuku

Co dziś jedliście?

Polecane posty

Gość truku tuku

ja pierwsza 2 kromki chleba z białym twarożkiem danio 2 jabłka kawałek ryby z duszoną cebulą lód wodny

Gość nawpierdalam sie jak smok
parówki, chleb kluchy z sosem i czpisy :D A przede mna jeszcze piwo :D :D :D

Gość a jaaaaaaaaaaaaa
sałatkę grecką 5 frytek 3 piwa

Gość a ja zjadlam
dwie kromki z jajecznicą kanapka ze śledziem w sosie pomidorowym 8 pierogów ruskich kawa teraz pije desperadosa red

Gość Yogi Bear :)
kanapki z pastą jajeczną śliwki ziemniaki surówki ogórki kiszone rolada wołowa ciasto: biszkopt, bita śmietana, borówki i galaretka. napoje: herbata earl grey kawa czarna rozpuszczalna pepsi woda mineralna gazowana zywiec zdrój czarne frugo

Gość ojjj ja dużo bardzo :(
drożdżówka trójsmak jogurt danone z ziarnami 2 małe jabłka i garść winogron 2 lody rożki i 1 lód wodny małą bułkę z serem żółtym i ze 3 kanapki z serem żółtym kinder delice małe monte z 9 szt. ciastek

Gość to przez drożdże
-na śniadanie 2 kromki angielki z wędliną - na obiad 2 kotlety mielone, 1/3 saszetki ryżu i mizeria - między śniadaniem a obiadem zjadłam całą paczkę czitosów serowych :p -teraz knopersa a przede mną wieczór przy piwie na mieście, więc pewnie wpadnie jakiś kebab z frytkami :classic_cool:

Gość simkowić
lubicie sobie pojeść ,co ?

Gość facetfacet90kg
1. 5 kromek z wędliną, żółtym serem, ogórkami, pomidorem i rzodkiewką 2. Dwie kromki z tym co wyżej 3. Dwa kotlety mielone, ziemniaki, surówka z ogórków plus dokładka ale zamiast mielonych 2 jajka sadzone 4. Parówki ( 5 ) z 5 kromkami z masłem. 5. Na wieczór 5 piw ( chłodzą się) Nie pracuje fizycznie, opierdalam się i krążę między hamakiem, altanką z laptopem a kuchnią.

Gość gmdka
sałatkę grecką a teraz chyba pójdę zrobić sobie kanapkę

Gość loviisa
1. mozzarelle z pomidorem do tego pół bułki i 2 kromki ciemnego chleba, herbata 2. bułka z serem i szynka z ogórkiem małosolnym, kawa zbożowa i to wszystko nie miałam dziś apetytu :(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj ka c
-salatka z pomidorow z jogurtem naturalnym i 3 kormki chleba -2 kanapki z salata zielona i kielbasa krakowska -5 moreli krajowych -arbuz kawalek -miska zupy -ziemniaki smazone na patelni z maslem -6 ciastek napoje -3 herbaty z pokrzywy -4 zwykle herbaty -kawa parzona i jedna rozpuszczalna -coca cola

Gość ojnnnhaa5yrt
bułka z miodem i serem białym(po połowie) 2 naleśniki z serem niecała kanapka z wędliną i pomidorem napoje:herbata niesłodzona , butrelka frugo będzie:ciasto ze śliwkami drożdzowe z kruszonką

Gość GFs Zowąd
Cze jjjjjjjjjjjjjjjj ka c matematyke studiujesz?

Gość piję piję piję
przede wszystkim,a poza tym: kawałek twarogu, bułka cienko z masłe, zielona herbata, porcja makaronu rurki z cebulką i jajkiem, duuuużo zimnej mizerii z maślanką, owoce i warzywa, za chwilę tylko jogurt mały

Gość trele morele30
serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewka gzik i browarki. na tym zakoncze menu:)

Gość krakow jada najlepiej
na obiad karczek duszony z cebulą, do tego sos z kurek ze śmietaną, ziemniaki, mizeria z ogórków z własnej hodowli mniam

śniadanie: pół kromki chleba z masłem i czosnkiem jajko na twardo (bez majonezu, tylko z solą) kawa z mlekiem obiad: mały talerz spaghetti bolognese kawa z mlekiem kolacja: 1,5 kromki chleba ze smalczykiem z cebulką teraz słonecznik wcinam i piję herbatę

Gość Gfxsdy
Zasrany prawik co za małolatami lata :P

Gość alejakto
Na śniadanie butelka wina (bez komentarza - tak wyszło) na obiad bułka z serem na kolację....właśnie gotuję młode ziemniaczki, zjem z siadłym mlekiem.

Gość Wysportowany nieoczytany
Strasznie dużo jecie

5 kromek chleba z pomidorem wafelek kawa z mlekiem Banana ziemniaki z krokietem chipsy piwo I 2 lody zaraz bede jeść kolację :-) (pomidory ze śmietaną a i piwo mam jeszcze jedno. )

Gość manio ciekawski=)
Właśnie jem posiłek, czyli jakieś resztki z grilla i sałatka, też niedojedzona. Wyjąłem to z lodówki i jem zimne, bo takie mi zostawili z dobrego serca, żebym miał jak wrócę. Przedtem, jadłem lody i wcześniej kanapki.

Gość elza!!!!!!
DOWNA MASZ?

Gość elza!!!!!!
tak myślałam!