Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bceiughrrh

Chciałam być z kurduplem i brzydalem i teraz mam

Polecane posty

Gość bceiughrrh

Po raz pierwszy postanowiłam, że nie będę zwracać zupełnie uwagę na wygląd faceta. On mi się nie podobał, co nie zmienia faktu, że pociągał. Postawiłam na niego, bo wydawał się taki porządny, a teraz cierpie tak strasznie, bo go pokochałam, a on mnie po roku olał. Mam się z nim spotkać po wakacjach, bo chce wziąć swoje rzeczy. Nie wiem kompletnie, jak się zachować....:(. Dorośli ludzie, a takie problemy....

Gość mialam podobnie....
tez zakochalam sie w brzydalu, bo ladna miska jesc nie daje, a i tak sie okazal skurwysynem

Gość bceiughrrh
no bo to jednak nieprawda, że jak brzydki to będzie wierny itp. Chyba wszyscy faceci są do dupy po prostu.

Gość moniczka :P
poczuł się pewnie to poszukał innej brzydki czy ładny do jednego wora i spalić :P

Gość bceiughrrh
Jakie stereotypy? większość brzydali na kafe się żali, że ich baby nie chcą, a ja już jakaś zachce to myślą, że mogą mieć wszystkie

Gość uguyfhjhy
nie martw się lepszej nie znajdzie :) też tak miałam, zauroczył mnie jeden a brzydka nie jestem, ba nawet zostałam wtedy miss szkoły. Miałam dosyc tych dupkow a on wydawal sie inny i o. Poczuł się jak jakiś macho widocznie ale szybko próbował do mnie wrócic. Niestety ja go w łaski nie przyjełam. :) Do tej pory sam jak palec, a ja nie narzekam chociaż związku nie szukam

to moze ktos doradzi co zrobic zeby taki facet nie poczuł sie za pewnie?

Gość ihateislam
najlepiej zmienić orientacje i olewać facetów

Gość -za ten niesamowity klimat
hehehe też tak miałam, wzielam sobie bardzo chudego, dlugiego z zezem i mnie olał :D ale teraz jak tak na niego patrze, dobrze zrobił :D i jestem w stanie mu za to podziekować, mimo że w tamtym momencie nie było mi do śmiechu :D