Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relax 30

czy lubicie seks w wannie

Polecane posty

Gość relax 30

jak tak to napiszcie jak to robicie i jak pozycja najlepsza, oraz czy seks analny w wannie jest przyjemny

Gość japrzeczytałem
to w wannie da się uprawiać seks?

Gość relax 30
aleosochosi a mozesz wtyłumaczyc czemu nie.

sex jest przyjemny w każdym miejscu jak człowiek jest napalony :D

Gość relax 30
da sie uprawiac seks. ja mam duża wanne. jest bombowo choc troszki sliszko ,ale i wesoło

no właśnie ważne żeby ta wanna była duża wtedy bardzo chętnie

No slisko jest;p W duzej fajnie jest, raz probowałam w tych starych długich wannach, porazka...

malo miejsca,woda chlupie,niewygodnie,twardo itd. Raz probowalam i tylko sie wkurzylam.Nigdy więcej

Gość relax 30
zgadzam sie w starych wannach to porażka, dziwnie zaokrąglone są i o seksie nie ma mowy. czy któraś z was po wyjściu z wanny ma od razu ochotę na seks taki dziki.

Gość relax 30
bo ja ostatnio taki miałem, ze od razu zone bzyknałem, ale jakos tak dziwnie na mnie patezyła, chyba zaskoczyło ja takie szybkie bzykanie.

Ochote na seks to ja mam od rana do wieczora,niestety mój mąż nie jest już takim maratończykiem

Gość relax 30
aleosochosi ja też tak mam, że bzykał bym zone kiedy tylko popadnie, tylko na nie ma ochoty, bo jak to mówi najczęsciej głowa ja boli. a zeby sie kochac to najlepiej planowany seks, denerwuje mnie to.

Gość Mała czarna kawka 22
W Wannie jest nie wygodnie. Mi w te upały podoba sie na podłodze i jakoś lepiej jeszcze męża czuje...w klasycznej lepiej na podłodze niż na łóżku. Moje ulubiona osd tyłu-wszędzie dobre :)

Gość relax 30
zgadza sie ja tez uwielbiam od tyłu, bo zawsze moge zajac sie i ta druga dziurką, popieścic paluszkiem lub wymasowac pupe, a w kalsycznej uwielbiam piescic piersi i całowac po szyi. bombowa sprawa. a jeżeli chodzi vo seks w upały to moja zona wymiguje sie, nawet jak siedze i chodze nagi to nawet mnie palcem nie trąci za ptaka. szok ale prawda.

Gość relax 30
mala czarna kawka a ty meza jak chodzi nago po domu to czasem trąciszi dotkniesz czy też wcale.

Gość w wannie
podobno może pęknąć gumka a poza tym woda wypłukuje naturalny sluź kobiety i mimo że wydaje się że jest "poślizg" może być różnie nie próbowałam ale chciałabym :)

Gość relax 30
ja też nigdy w wannie nie kochałem sie w gumce. zdarzyło mi się to pare razy ale nigdy nie przeszło mi przez głowe aby zakładac gumke, jak się obawiasz wpadki to w wannie strzel kobiecie anala.

Gość Agata 37
A ja lubię pod prysznicem.... jeszcze jak jest taki upał to dopiero jest zabawa...

Gość relax 30
Agata 37 zgadzam sie z tobą, jest to relaks, ochłoda i przyjemnosc , polecam, tylko kobieta musi tego też chciec, a moja zona nie umie czerpac radosci z seksu

Gość relax 30
Mariiika wiesz co tez tak myslałem, mówie powaznie. ale nawet po dłuższym przemyslaniu, rozmowach z nia i obserwowaniu jej doszedłem do wniosku, ze ona lubi seks ale planowany, poukładany napewno nie spontaniczny, a tym bardzije dziki. kiedyś przed slubem było zupełnie inaczej. kiedys nawet loda mi potafiła zrobic ot tak, a teraz słysze ze seksu oralnego ona nie lubi robic. takze nie wiem co jest.

Gość Agata 37
relax 30 To przykre co piszesz i współczuję Ci,bo ja to lubię... może to kwestia podejścia do tematu ale jeżeli nie to ciężko może być!

Gość relax 30
też tak myslałem, zle wiem ,ze nie, bo duzo czasu razem spędzamy. mariika ale czy to normalne, że jak facet chodzi nago po domu koło własnej zony, to czy to normalne aby ona zawsze nie miał ochoty go tącić , zaczepic, zrbic mu dobrze. bo jak moja zona chodzi nago to ja sie dobieram do niej, ale zawsze jest hasło ,ze wieczorkiem bedzie seksik itp. juz mi się to nudzi.

Gość relax 30
Agata 37 sam sobie pomału zaczynam współczuc. cały dzien wczoraj byłem z zona w domu. cały dzien chodziłem nagi i ona tez. ona nawet nai razu mnie nie trąciła, zaczepiła a o seksie zapomnij. cały dzien czy tała ksiażek, a wieczorem zjadła kolacje i poszła spac. szok, a przeciez moja zona ma dopiero 26 lat.

Gość relax 30
dobra wrócmy do tematu bo to forum ogólne i po co mam sie az tak zwierzac czy poruszac takie tematy. to kto lubi seks w wannie, a jak nie w wannie to gdzie i w jakich pozycjach.