Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiaaaaaa

brązowe wymioty u trzylatka!!!

Polecane posty

Gość mamiaaaaaa

przed chwilą synek sie obudził i zaczął wymiotować brązowymi gęstymi wymiotami, jest słaby nie chce nawet pić nie ma gorączki nie wiem czy czekać do jutra czy jechać do szpitala...

Na wymioty nic nie zrobią chyba że będą się utrzymywac długo kolor ich nie ma znaczenia bo to przecież to co zje przetworzone poczekaj jak nie ma gorączki moze to jednorazowy wymiot nic takiego

Gość Kaśka 23latka
Jeżeli wygladają jak fusy od kawy to koniecznie jedż na pogotowie.

Gość mamiaaaaaa
dziękuje za odpowiedz, w ogródku mamy krzew z jerzynami, wczoraj zjadł kilka w tym dwie niedorzałe, córka ma angine, zawsze coś podaje im priobiotyki, zdrowa dieta a ciągle coś!

Jeżeli nie jadł nic co dałoby taki kolor wymiotów, radziłabym udać się na pogotowie. Takie wymioty mogą świadczyć o krwawieniu z przewodu pokarmowego.

Gość mamiaaaaaa
zjadł dzisiaj kilka delicji, zaczekam jeszcze jak mu nie przejdzie pojadę do szpitala...kilka dni wczeniej miał gorączke przez jeden dzien bez innych objawów, dzisiaj popołudniu zaczął być spiący, przespał się godzine i wymiotował, teraz śpi zobaczę co będzie póżniej...

Dawaj mu często pić, niech pije nawet po łyku, byleby się nie odwodnił.Jeśli wymioty się utrzymają, niestety czeka Cie szpital :(

Gość mamiaaaaaa
dziękuje za pomoc tak właśnie zrobie jak jeszcze raz zacznie wymiotowac to pojadę do szpitala...zaparzyłam mu delikatnie rumianek narazie spi, zobaczymy co dalej...

Gość czytam bo lubię
Spokojnie, poczekaj do rana, zapewne to rotawirus teraz panują, dawaj mu pić, najlepiej wodę przegowowana, jak masz to rozgazowaną colę, bo bardzo pomaga i gorzką czekoladę. Nie musisz od razu pędzić do szpitala, jutro idź do lekarza jeżeli wymioty nie przejdą. Czy z Tobą mama też od razu jechala do szpitala jak wymiotowałaś? Nie przesadzajmy.... Jak będzie piło to sie nie odwodni a w szpitalu zlapie jeszcze coś dodatkowo.

Gość mamiaaaaaa
to fakt jestem trochę przewrażliwiona, dlatego szpital bo mieszkam w anglii i tutaj nie ma pogotowia, jedyna opcja w weekend to szpital, poza tym synek choruje na autyzm i nie powie mi co mu dolega...

Gość mamiaaaaaa
a czasmi warto tam się wybrać bo przynajmniej badania jesli jest konieczność zrobią, a lekarze rodzinni mają wszytsko gdzieś...

Gość czytam bo lubię
A tak z ciekawości zapytam jeżeli mogę, Twój synek ma zdiagnozowany autyzm?

Gość mamiaaaaaa
tak w tym roku mieliśmy diagnoze...

Gość czytam bo lubię
To mam nadzieje, że odpowiednio zrehabilitują Ci synka i wyjdzie na prostą. Powodzenia i wytrwałości dużo życzę;)