Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienkaska

Czy kupiłybyście uzywane buty?????

Polecane posty

Gość nienkaska

Weszłam na blog znanej wszystkim Kamili Ź. patrze a ta kupiła uzywane buty. Jak mozna ? Przeciez to obrzydliwe nosić po kims buty. Fuujjjj!!!!! W zyciu bym w sh nie kupiła butów!

Gość magdalenka982928
ja bym tez nie kupiła fuj, przeciez w butach się zbierają bakterie i grzyby ktorych nie widac golym okiem.

Znoszonych nie, ale mam dwie pary od dziewczyny która kupiła przez neta, źle dobrała rozmiar i jedne ubrała raz drugie tylko mierzyła.... nie robiło mi to problemu bo w sklepie buty są wiele razy mierzone ;) Ale tak jak na początku napisałam - noszonych do znudzenia bym nie brała

jakbym nie miała na chleb to bym nosiła i noszone ale z własnej woli w obecnej sytuacji bym nie kupiła używanych, FUJ

Gość biedna_kobiecina
Ja często kupuje w lumpeksie, ale butami to się brzydzę. a te są wyjątkowo obrzydliwe. :(

Gość blablananana
sa specjalne spraye do butow ktore zabijaja grzyby itp. ludzie ogarnijcie sie !!!

Gość nienkaska
nie omieszkala sie oczywiscie pochwalic ze to buty z Next'a. To okropne, nie dpsc że wymiętolone ciuchy prezentuje na blogu to jeszcze polowa tego używana. A te buty mnie dobily - nazwaal je "cudeńka" no masakra! Ona chyba kupi dziurawa i brudna szmatę byleby markowa była, A jesli chodzi o buty to dokładnie magdalenka982928 - bałabym się jakiś bakterii albo grzybów, I w ogóle chyba bym sie porzygaa jak sobie pomyśle że ktos smierdząca noge wsadzał.

W życiu bym nie kupiła, nawet mimo istniejących odświeżaczy bakteriobójczych. Kazdy inaczej chodzi, kazdemu sie inaczej noga układa w chodzeniu. Nie, nigdy bym takich noszonych butów nie włożyła.