Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_ma_głupich_pytań

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Mam pytanie, czy zwracacie uwagę na budowę ciała u facetów? Chodzi mi na przykład o wysportowaną sylwetkę. Czy jeśli przechodzi koło was zgrabny facet to was może kręcić za sam wygląd? Podobno na kobiety bardziej działają takie cechy charakteru, jak pewność siebie, zaradność itp. Pytanie czy fizyczność też jest istotna, i w jakim stopniu w porównaniu do typowo "samczych" cech charakteru? I czy w łóżku wysportowana sylwetka też działa jakoś bardziej stymulująco?

Gość lady agggggggggga
nie musi byc wysportowana, byle by facet byl zbudowany, postawny

Gość Nie lubię skrajności
Jeśli chodzi o wygląd, to pociągają mnie przeciętniacy - typowi faceci nie przykładający zbyt wielkiej uwagi do wyglądu - zadbani, ale bez przesady. Czyli odpada jakiś zapasiony misio, ale i osoba pokroju metroseksualnego projektanta mody z wygoloną klatą, podobnie facet spędzający większość wolnego czasu na siłowni, żywiący się suplementami diety ;) Ideał: szczupły, sprawny, zdrowy. Lubię ciekawe oczy, inteligentne spojrzenie, wszelkie cechy charakteru przejawiające się w wyglądzie, czyli odpowiednia mimika, gestykulacja, sposób poruszania się.

Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Pytam z ciekawości, bo od mniej więcej roku uprawiam bardzo intensywnie parę dyscyplin sportu, co siłą rzeczy przełożyło się w widoczny sposób na moją sylwetkę, postawę, a nawet, że tak to ujmę pewność kroku. Wcześniej nie wyglądałem źle (żadna nadwaga itp) ale teraz po prostu wyglądam lepiej :) Dlatego byłem ciekaw, czy to będzie odebrane jako znaczący "plus" w fazie zalotów i zauważone. Od razu ucinam tu wszelkie potencjalne złośliwości, nie jestem typem metroseksualisty patrzącego co chwile w lustro, nie chodzę też na siłownię, więc nie chodzi o sylwetkę typu "kark".

sportowa sylwetka jest seksowna, ale ja faceta postrzegam w ten sposób dopiero jak mnei zainteresuje swoją osobą (poprzez rozmowę np.)

Gość Kasiaxd
A mi sie podobaja wysportowani faceci... Jak widze takiego na ulicy to sam usmiech cisnie mi sie na usta... Oczywiscie nie chodzi mi o to zeby byl napompowany albo mial lape jak ja noge ale lekko umięśniony. :)

ile kobioet - tyle odpowiedzi;-) mysle ze przecietnosc jest akceptowalna - ja osobiscie nie lubie miesni;/ lubie naturalna budowe - ale ma ona dla mnie 5-rzedne znaczenie;-) a do dobrego seksu potrzeba dobrej ...rytmiki ze strony partnera - a ta ma niewiele z budowa ciala czy jego wlasna gibkoscia wspolnego;-)

Gość Kasiaxd
Ojjj z tą gibkością ciała to bym sie kłóciła, ale oczywiscie, co kto lubi... :D

Gość gmdka
co za głupie pytanie :O A faceci zwracają uwagę na figurę kobiety? Przecież proste, że atrakcyjniejszy będzie wysportowany facet niż sflaczały. Może są ważniejsze sprawy (czyli charakter) ale wygląd również jest ważny. Wysportowana sylwetka świadczy przecież o zdrowiu a ludzie instynktownie szukają zdrowych partnerów. W łóżku sylwetka również jest ważna. chyba nie myślisz, że kobietę będzie podniecał mięsień piwny? :D

Gość gmdka
"a do dobrego seksu potrzeba dobrej ...rytmiki ze strony partnera - a ta ma niewiele z budowa ciala czy jego wlasna gibkoscia wspolnego " Jak facet będzie szpetny to nic mu po rytmice

ważne, żeby był sprawny w każdej dziedzinie nie ważne czy ma wielkie mięśnie, nawet jak jest za bardzo rozbudowany to źle, za dużego brzucha też nie lubię, no chyba, że z czasem się trochę zaokrągli to już inna sprawa :P