Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka ****

kto nie spi ?

Polecane posty

no widac adas ze sie obraziles na maksa a tu temacik uycha ja dzis ostatni dzien jestem potem przerwa ciekawe czy jak wruce z polski jeszcze bedzie ktos na tym formum rozmawial

Jak szaleje ? Anika raczej nie bd adam zachowujesz sie jak dziecko.ja tylko swoje zdanie wyrazilam Chyba zaloze nowy watek moze jakies nowe osoby wpadna jak sie rozkreci to dam wam tu linka ;-)

Booze sory dopiero teraz to zobaczylam haha a wiec xd moja kolezanka wczoraj zalozyla tu watek z mojego telefonu i ten jej nick mi sie zapisal i nie zauwazylam ze pisze nie z swojego nicku ...:-P:-P Cos sie psuje wiec nie wiem czy teraz bd dziunia czy miska :-\

widze ze temat sie calkowicie rozwalil... A szkoda bo przyzwyczailam sie do pisania tu wieczorami :-\ Moze zaloze nowy temat ale pewnie tak sie nie rozwinie jak ten dziekuje wam za wszystkie przyjemne wieczory pozdrawiam pa

Gość pan wychowawca
wszyscy śpia o tej porze w twoim wieku to jest wskazane

Gadac mozna o wszystkim xd ta juz widzs jak Adas tu przychodzi xd wspolczuje ci takiego fochalskiego chlopaka

Gość raper
diss na komary to jest polska noc, na twarz zasuniety koc te kurvvy nie daja ci znow spac miotacze ognia gotowe?! hej ty komarze zlamasie jeebalem twoją dziwke fagasie sprzedales sie kurvo za denary rozpierdole dzis wszystkie komary