Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghdfgh

kobiiety sa beznadziejene.

Polecane posty

Gość fghdfgh

czytasz to? tak są. I jak tu dziwić się mężczyzną którzy wybierają innych aby czuć się szczęśliwym> brak słów.

Gość kora33
Słownik ortograficzny miąłes kiedyś w ręku?!

Gość brumbra makumba
Do cholery jasnej!!!!!! Mężczyznom a nie mężczyzną. Liczba mnoga!!!!! Inna odmiana!!! Naucz sie baranie ortografii, zanim założysz topik na kafe. Pomijam już inne kretyńskie błędy...

Gość fghdfgh
miałem. częściej niż ty zapewne.

Gość brumbra makumba
I zdania zaczynamy z dużej litery, tłumoku.

Gość brumbra makumba
I w słowie " kobiety" wystarczy jedni "i" a nioe dwa. Kobiiety??? Wtf?

Gość fghdfgh
bez znaczenia. nawet jeśli popełniłem błąd..to jakie ma to znaczenie? to tylko słowa. sens pozostaje bez zmian. jesteście beznadzieje.

Gość fghdfgh
i tak, obrońcy damskiej dumy. sugeruję posmakować życia i ponownie zabrać głos. już mi was żal ..w tradycyjnym tego słowa znaczeniu.

Gość brumbra makumba
Facet, który wali byka w każdym słowie sam jest beznadziejny. Przyganiał kocioł garnkowi. I co to znaczy " beznadziejene" ??? Albo " beznadzieje". Facet - ty żadnego, absolutnie żadnego słowa nie jesteś w stanie napisać bezblędnie. Jesteś żałosny. Kobietami gardzisz, a sam reprezentujesz sobą poziom zbliżony do Bugu we Włodawie w styczniu. Dodam dla mniej kumatych( czyli ciebie),że wtedy Bug osiąga najniższe stany wód. :P

Gość fghdfgh
hahahha.. kocham tego typu dyskusję..poważnie, jako osoby myślące,lepsze,bezbłędne za które niejako się uważacie, uważacie że nie mam racji? zignorujcie błędy wynikające z procentów i pomyślcie o swoich przyjaciółkach, znajomych, koleżankach które opisywały wam swoje szalone wybryki. zamiast kobiety powinno się do was zwracać po imieniu..dupy.

Gość brumbra makumba
Słuchaj, smętny dzieciaku o inteligencji pantofelka... Zanim zaczniesz kogoś krytykować, popatrz sam na siebie. Krytykujesz kobiety, a twój pozim jest poniżej jakichkolwiek standardów. Robisz uczniowskie błędy ortograficzne. Nie można brać cię poważnie, jesteś nikim i twoje zdanie o kobietach jest też nic niewarte, bo jesteś nikim. To chyba twoja życiowa tragedia - bycie nikim... Krtyykę kobiet bym przyjęła, ale tylko od kogoś na poziomie intelektualnym nieco wyższym od dżdżownicy.

Gość fghdfgh
wow, twoja kryyyytyka niemal do mnie dotarła. zaślepiona feministka. nie interesuje mnie twoje zdanie i błędy które mi wytykasz (popełniając literówki sama):) usilnie mi je wytykasz ignorując rzeczywistość :) kobiety nie są wierne.

Gość brumbra makumba
Co innego syneczku, literówki, a co innego rozpoczynanie zdania z małej litery. Każdego zdania. W gimnazjum nie uczyli cię,że każde zdanie- po kropce - zaczyna się z dużej litery? Czy opanowanie tej reguły przekracza twoje zdolności intelektualne? I czy rozróżnienie między liczbą mnogą " mężczyznOM" a liczba pojedyńczą "mężczyznĄ" naprawdę jest takie nie do pojęcia? Wiesz co, zawsze byłam wierna swojemu mężczyźnie, ale gdyby mi się trafił taki palant bezmózgi jakim ty jesteś, to chyba bym nie była taka lojalna. Nie dziwię się,że jakaś cię zdradziła....Dziwię się, że w ogóle z tobą była...

Gość fghdfgh
a mnie nieprzeciętnie śmieszy twoja zawziętość. jak ograniczonym trzeba być aby ocenić inną jednostkę na podstawie kilku błędów niewynikających z braku skupienia a spowodowanym alkoholem?( huh, złożone zdanie) zdajesz sobie czym jest tendencja? nie? nie dziwię się. nic poza imionami nie zaczyna się u mnie z dużej litery. jako mega światła osoba zdajesz sobie sprawę że takie sytuacje się po prostu zdarzają :) tak czy owak mylisz się. śpij dobrze nie dyskutuj, nie masz racji.

Gość brumbra makumba
Wiesz co, idę spać, rozmowa ze ściana to żadna rozmowa. Może i jesteś sympatycznym gościem, bo pomijając twoje kretyńskie przemyślenia i skandaliczną ortografię, to podskórnie wyczuwam zranionego, ale nie całkiem złego faceta, zatem dam sobie spokój z dyskusją. O dziwo, nawet cię trochę rozumiem, a w każdym razie rozumiem,że jakis wewnętrzny uraz czy ból popchnął cię do tego typu wynurzeń. Już pomijam litościwie jego formę... Przekazuję zatem znak pokoju, idź człeku spać w spokoju, ja cię juz nawiedzać nie będę. Peace for all. :)

Gość fghdfgh
a jednak mam w sobie siłę do przekonania niewiernych :D wybacz, za dużo we mnie arogancji. masz rację, jestem rozżalony/pijany i wyżywam się na całym bogu ducha winnym świecie. czasem trzeba. dobranoc. . . . . kobiety i tak nie są warte zaufania.