Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinozaurzyca

samotność, jak wpływa na ludzi?zazdrościcie innym?

Polecane posty

Gość dinozaurzyca

właściwie nigdy nikogo nie miałam,wydawało mi się,że to da się znieść, zajać swoimi sprawami i tyle. no i ogólnie jest ok, aleteraz zauważyłam u siebie zazdrość,a wręcz zawiść i to w stosunku do osoby której nie znam praktycznie,mam o niej niezbyt pochlebne zdanie co pewnie wpływa na to, ale no i tak obcy dla mnie ludzie nie powinni grać najmniejszej roli w moim życiu a jednak czuję co czuję,nie mogę się jakoś pogodzić z faktami bo to jakby w moim mniemaniu nie jest sprawiedliwe zdarzało mi się zazdrościć, ale to było uczucie raczej neutralne,tęsknota za czymś bardziej, po prostu fajnie by tak było gdyby i u mnie zaistniała podobna sytuacja, jednak cieszyłam się że dana osoba jest szczęśliwa,bo w mojej ocenie zasługiwała na to szczęście zaczęłam sobie obrzydzać tę sytuację, wynajdując wady, ale nie tędy droga przecież jak się z tym pogodzić i nie czuć tej złości i własnej bezradności?

Gość rjkrjgfkdjr
jeśli kogoś nie znasz to jak możesz o nim mieć jakieś zdanie (do tego niezbyt pochlebne)? Wredna krowa z ciebie i tyle.

Gość dinozaurzyca
nie znam praktycznie, czyli rozmawiałam raz i byłam świadkiem jej iluś wypowiedzi. po tym nie uważam po prostu by móc uważać, że znam tę osobę mogę być i wredną krową, tylko pytam się jak nauczyć się opanowywać uczucia, przecież nic tej osobie złego nie robię i nie mam zamiaru robić, chodzi wyłącznie o moje uczucia, ale widać potrafisz tylko zwyzywać

Gość rjkrjgfkdjr
jesteś podła bo hodujesz nieuzasadnione uprzedzenia, tyle ode mnie.

Gość dinozaurzyca
Ty może kochasz cały świat, a ja jednych lubię innych nie, trudno, podli też muszą istnieć dziękuję za wypowiedzi które tak wiele wniosły do tematu

Gość zazdrość to normalne uczucie
raczej