Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kel172

Czy 172 wzrostu to dużo?

Polecane posty

Gość kel172

Pytanie kieruję głównie do panów. Jak czulibyście się przy takiej dziewczynie? Dla mnie wzrost zawsze był pewnego rodzaju kompleksem, zwłaszcza w latach szkolnych, kiedy większość koleżanek nie miała więcej niż 165cm a mnie zawsze przy zdjęciach klasowych stawiano w ostatnim rzędzie z chłopakami. Chciałabym być niższa, bo kiedy patrzę na te wszystkie niskie dziewczyny to wydają się takie drobne i zarazem kobiece przy swoich facetach, mogą bez problemu założyć szpilki, a ja nawet na płaskim obcasie czuję się jak żyrafa...

Gość krolowamuch3
Ja mam 172cm wzrostu. mój pierwszy facet, który mierzył 184cm mówił, że jestem dość wysoka i mam nie zakładać obcasów. Mój drugi facet (187cm) twierdził, że wzrost mam idealny i dodatkowo lubił mnie w wysokich obcasach. Moj obecny facet (mam nadzieję że ostatni), mierzy 185cm i też jest mój wzrost mu odpowiada (plus szpilki). Lubi wysokie kobiety. Może jesteś młoda bardzo i masz jakiś problem z tym? Wiem, że dziewczyny na przełomie sp/gimn. mają straszne kompleksy na tym punkcie, zwłaszcza że chłopcy zaczynają skok pokwitaniowy ok. 2 lata później i lubia dokuczać koleżankom.

Jestem kobietą ale powiem Ci, że ja mam 176 cm i jak założę obcasy to jestem wyższa od 3/4 facetów, których znam... Każdy zresztą ma inny gust. Jedni lubią wysokie dziewczyny, inni drobinki. Mój facet ma 185cm i nie narzeka na mój wzrost. Mam gdzieś opinie czy powinnam nosić obcasy. Jak chcę to zakładam i tyle. Nie moja wina, że niscy faceci miewają kompleksy. Mój były nie lubił kiedy zakładałam obcasy, bo był niższy ode mnie. Ale zauważyłam pewną tendencję. Prawie wszyscy niscy faceci, których znam mają wysokie dziewczyny. Z wysokimi facetami różnie bywa, tutaj nie ma reguły.

Gość *ookjhh
na stole latwiej od tylu;)

Gość pytanie czy zaakceptujesz
faceta niższego od siebie bo mając taki wzrost + szpilki będziesz większa od większości.

Chciałabym mieć tyle wzrostu! Ja mam 162 cm i wyglądam jak "mała mi" przy wszystkich :)