Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dresiarz Bidon

jak widze takiego frajera intelektualiste co bajeruje panny

Polecane posty

Gość dresiarz Bidon

i kity im opowiada a one wpatrzone w niego słuchaja jak świnia grzmotu to bym mu zaeybał takiego ciocha w ryj żeby się pojszczal w gacie :classic_cool:

knur na maciory z ciebie, laski pewnie błyskają przed tobą sromem jak klacz w rui

Gość dresiarz Bidon
prawdziwy facet jestem i mam biceps a jak widze taką ciote w okularkach z ładną dziewczyną to heloo, coś tu jest nie tak kobiety nie wiedzą co tzn prawdziwy mężczyzna :classic_cool:

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
cóż może wobec tego lepiej by bylo abyś NIE WIDZIAŁ? :P

Gość Krzysiek .......
Jesteś głąbem. I taki debilek-pseudointelektualista, i taki brzydki, tępy dresiarz, który śmiga na solarium to jest margines. Facet musi być męski, ubierać się porządnie, a nie w jakieś dresy i być przystojny - mieć kwadratową szczękę. Do tego musi być inteligentny, zabawny i mieć głowę do biznesów.

Gość Biceps masz
jak se w domu materac nadmuchasz... dostaniesz kopa w jaja i twe bicepsy mają gówno do gadania

Gość Krzysiek .......
Czyli musi być taki jak ja :classic_cool:

Gość Krzysiek kolejny
chwalipięta, że niby przystojny jak dawne książęta...

Gość dresiarz Bidon
prawdziwe kobiety nie chca takich pipierdówek w okularkach co dymają jak pączek facet jest ostry a jak puka , to już kiedyś łózko rozwaliłem drewniane jak z laską dawaliśmy w nocy fakt z życia , jestem mocny :classic_cool:

Gość Marne prowo 1/10 gościu
za bardzo się rzucasz, popracuj nad tym a prowo będą bardziej udane. Do tych, co faktycznie mają takie problemy - melisy łyknijcie na uspokojenie, bo pod wpływem testosteronu sperma na mózg wam uderzyła.

Gość okokokoe
dresiarz Bidon, jak dawaliście w nocy? A komu dawaliście? Jakiemuś koledze? :D

Gość dresiarz Bidon
sory ale nie bedę dumał na temat prowo więc wypad mowie jak jest , rozwalone łózko było :D z laskę całą noc grzmot :D więc bajerkogadacze przy mnie wysiadają , pisałem o tym ale na erotycznym, tu nie bedę

Gość Psom i dresom wstęp wzbroniony
To co odróżnia prawdziwego mężczyznę od zwierząt, to intelekt. Ty dresie jesteś nikim, odpadem, który powinien być zutylizowany po urodzeniu. Nie masz nic, co mógłbyś zaoferować kobiecie. NIe potrafisz być wyrafinowany w seksie, nie potrafisz uwodzić kobiet, nie masz klasy, nie masz kasy. Nie masz wykształcenia i nie mozesz zapewnić kobiecie i dziecku stabilności, ani zabezpieczenia. Nie stać cię na zagraniczne wakacje. Nawet gdyby dziewczyna chciała wyjść do dobrego klubu pobawić się, to by cię tam nie wpuścili. Kobiety nie maja o czym z tobą prostaku rozmawiać. Twoje bicepsy nie sa nikomu potrzebne. Ani tymi bicepsami nie zapenisz kobiecie luksusu, ani nie doprowadzisz jej do kilku - kilkunastu orgazmów. Jesteś podczłowiekiem i zwykłym frajerem, który przegrał życie, niczego nie osiągnął i nic sobą nie reprezentuje. Prawda jest taka społeczny odpadzie i pasożycie, że jesteś zawistny i zazdrościsz prawdziwym mężczyzom kobiet. atrakcyjnych, zadbanych i inteligentnych kobiet, ktore nigdy na ciebie nawet nie spojrzą, cgyba, że z pogardą :O🖐️ Nara tępy frajerze.

Gość dresiasz Bidon...
nocny grzmot, bajeruje niczym dachowy kot... Mocny w gebie przez internet a na zywo ledwo zipie gdyz biceps mu sie sypie... Tyle na twój temat

Gość dresiarz Bidon
tępy ciotowaty chuderlaku albo tłusciaku, bajerancie kobitek mam kase i samochód a też swoje mieszkanie więc spadaj do swojej matki która da ci obiad intelekt i wykształcenie do czego potrzebne ? chyba do pisania cv, siedzenia przed kompem i wymyslania historii wspaniałej edukacj na chooj potrzebnej , chyba do czarowania bab i obiecywania nieroby intelektalne z małym pyrdkiem, orgazm to może dasz jak sie uda ale swoja ręką i jęzorem bo więcej nie ma czym

Gość saea vfvfd 4t 4tfrf 4w rt
:D Ale frajer dres się pulta i konfabuluje :D Frajer! FRajer Frajer! :D

Gość dresiarz Bidon
Zamknij się leszczu. Dzięki mięśniom dużo zarabiam. Pracuję w agencji towarzyskiej dla panów i jestem rozchwytywany. Moją specjalnością są trójkąciki ze starszymi biznesmenami. Jako jeden z nielicznych uprawiam seks bez gumki, po seksie analnym biorę do buzi i pozwalam kończyć w moich ustach. Morzesz pomarzyć o moich zarobkach i intelekt nie jest tu potrzebny. Za numerek z koniem zgarniam 5 patoli.

Gość dresiarz Bidon
już sie produkuje pseudointelektualista z małym pyrdkiem i co ? skończyłeś szkoły za które mamusia placiła ? udajesz że zapierdyIasz w pracy żeby mieć kase na studia :D trepie , mądry który zapewni byt i przyszłość :D he he czaruj laskami obietnicami bo seksem nie zaimponujesz , i tak cie żona zdradzi ze mną bo one potrzebują poczuć chłopa :classic_cool: wynocha pedały !

Gość rterteb45b 54 b
:D Co za żałosny frajerek :D Ja osobiście nic nie robię w pracy, a zarabiam kilka tys. Mam 2 mieszkania i śliczną kobietę. Tak sobie mów załosny odpadzie, że jesteś prawdziwym mężczyzną :D Kazda dresiara po seksie ze mna nawet by na ciebie nie splunęła. Ciekawe parchu dlaczego zakładasz, że inteligentny człowiek z dobra pracą nie jest wysportowany, nic nie trenuje i jest leszczem? Jesteś zbyt tępy, żeby pojąć, że wykształceni też trenują? Szczególnie bogaci tym bardziej trenują, bo mają karnety na siłownię i basen.

Gość dresiarz Bidon
a ty tępaku zakładasz że jestem biedny bo nie mam wykształcenia he he he :D tępy ryj, zarzuca mi cos co sam robi debil a podobno jakąś szkołe skończyłes a ja bez sudiów lepiej myśle

Gość more of me
Nedzne provo:P tak na marginesie...zawsze mnie fascynowalo jakie laski leca na tych napakowanych tepakow, bo przeciez jakies leca.

Gość sdfcdfewfefef
Lecą na nich takie same tępe jak oni, ktore nie mają szans u porządnych facetów z pozycją społeczną. Potem szybko robią dzieci, kłótnie w rodzinie, patologia i przemoc, bo dresik tłucze szmatę.

Gość hehh
obiektywnie patrzac, to dresiarze maja najladniejsze panny. I to sa fakty widoczne. Znam goscia ktory wyklada historie, i biega w dresie. Masa ludzi na poziomie uzywa dresu do sportu, wiec stereotypy typu ''odpad'' ''dno'' maja sie nijak do rzeczywistosci. Dodam jeszcze, ze niejednokrotnie spotkalem sie z bydlem ubranym w garnitur. Wsrod autorytetow w gajerkach, w sutannach pedofilia, zezwierzecenie itp.

Gość more of me
To chyba nie jest regula?Widuje takie pary...myslisz, ze one wszystkie maja IQ ameby?:/ Przerazajace:/

Gość more of me
Ja mowie o typowych tepakach.Takich,ktorzy nie odrozniaja kregarza od kreglarza. Takich, ktorzy ksiazki uzywaja jako podporki.Nie rozumiem co te panny w nich widza.

Gość dresiarz Bidon
Kiedy mamełe zmorzy sen alkoholowy, zakradam się noca do kurnika niczył łasica ninja i gwałcę młode, niewinne kury. Lubię ten krzyk podnieconych kurek :)