Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bloody_Mery

wróżki na kafe

Polecane posty

Gość luidżjana 234
powróżę, za niewielkom opłatom

Gość taka sobie ona
nie wszystkie sa pseudo :)

Gość taka sobie ona
nie będe tu robic reklamy ale znam takie co sa na innych stronach i ogolnie zajmuja sie tym zawodowo i maja ogromną sprawdzalnosc

Gość taka sobie ona
jednak 90% robi scieme tu a forum widac to po tym co odpisuje ale jest kilka fajnych osób po ich odpowiedziach widac ze znaja sie na tematyce

nie mowie na innych stronach tylko tutaj na kafe, wątpię żeby ktoś za darmo chciał przepowiadać przyszłość :D

ja jestem niestety naiwna i biore do bani te ich wróżby mimo tego że wiem że nie koniecznie jest to prawda co mi piszą

Gość taka sobie ona
Porównaj sobie odpowiedzi tych wrózek http://wrozby.mojeforum.net/index.php zobaczysz róznice miedzy profesjonalną a taka pseudo i jeszcze jedno one tam nie siedza 24h

Gość lkmnj
te" domowe" wróżki , wróżą spontanicznie , nie według wyuczonych regułek i moim zdaniem są lepsze od tych telewizyjnych i z for tematycznych .

Gość taka sobie ona
na tych stronach tez sa wrózki z pasji bo przeciez tam tez wróża za darmo co innego program TV tam tylko za kase . Ale tu na kafe wiele osób robi sobie zwyczajnie z was zarty zreszta nie raz czytałam jak ktos pisał ze udawał wrózke a udzie mu dziekowali wysmiewał sie z ich naiwnosci ja tam wole sprawdzona osobe ale nie twierdze na na kafe sa tylko psudo sa tez dobre ja to wnioskuje po tym co pisza i w jaki sposób

Gość taka sobie ona
te" domowe" wróżki , wróżą spontanicznie95% to dzieci robiace sobie żarty a tylko 5% osoby faktycznie stawijące karty i znajace sie na tym

Gość lkmnj
U mnie na osiedlu mieszka starsza pani , która wrózy od b. dawna . Przyjeżdżają do niej ludzie z całej Polski . Ona normalnie wyglada i nic nie bierze na wróżbę . Nie ma też specjalnego salonu i czarodziejskiej kuli .

Gość lkmnj
mówie o " domowych " nie z kafe .Umiesz czytać ?