Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgsxdvwqdqvw

MAM NARZECZONEGO, JA 22 LATA, ON 30 I BOJE SIE MAŁŻEŃSTWA

Polecane posty

Gość weqweqwe
między moimi rodzicami było 20 lat róznicy, i jak czytam o tych waszych sporych róznicach 7 lat to polewam. chyba macie z 12 lat ze tak piszecie. ale dla 12 latki to jasne ze facet 19 letni jest za stary... :p

Gość germanistka86
no to znaczy, że jestem jednak nienormalna, bo byłam z 4 lata młodszym:D

Gość hmmm no bywa niestety tak
etam, różnica wieku mniejsza niz całe pokolenie (20 lat) to zadna różnica. Jesli osoby dobrze się ze soba dogadują to spoko. A do autorki: czy ty aby jestes gotowa na małżeństwo? Może najpierw skoncz te studia i znajdź pracę. W międzyczasie wyjasnisz swoje watpliwości i podejmiesz decyzję czy chcesz się wiazać z nim biorąc ślub.

Gość on chce za rok ślub
"poza tym wydaje mi sie, ze moze juz nikogo nie poznam, jak go odrzuce to zostane stara panna" No tak teraz tak myślisz, ale zobaczysz że jak już za niego wyjdziesz z lęku przed samotnością to wtedy będziesz mieć myśli zupełnie innego rodzaju: "Wyszłam za mąż żeby nie być sama ale nie kocham męża. Nie kręci mnie on" "Już nigdy nie mogę spojrzeć na innego faceta ani już nigdy z nikim nie pójdę na randkę" "Nie jestem szczęśliwa. Nie tak miało wyglądać moje życie" "Zmarnowałam sobie życie, zniszczyłam a mam dopiero 23 lata" "Już nic mnie w życiu nie czeka" "Mam depresje" Tak się dzieje jak się ma przed ślubem takie wątpliwości jak ty już na starcie masz.

cholera wie jak to jest z tym wiekiem, ja jestem starszy od mojej starej 4 lata, a szwagroski 4 lata młodszy i są już tyle lat małżeństwem, że nie da się zliczyć.

Gość on chce za rok ślub
"między moimi rodzicami było 20 lat róznicy, i jak czytam o tych waszych sporych róznicach 7 lat to polewam. " A to u twoich rodziców to to jest już hardcore.

między moimi teściami było była taka różnica . Od kilku lat teściowa, jest wesołą i szczęśliwą wdówką, bo pozbyła się starego gderającego pierdziela .

Gość moniczka :P
coraz więcej jest par gdzie kobieta ma ok 20 a mężczyzna ma 30 ok 1o lat różnicy

Gość germanistka86
dlatego ja wole młodszych lub też ciut starszych. Moja koleżanka ma 37 lat, jej facet prawie 50. Ona w sile wieku, ma wiele zainteresowań, a on powoli już by tylko siedział w domu i oglądał tv. Widać strasznie tą różnicę. Ona stwierdziła, że dopiero teraz ją zauważa.

sama bym sobie wzięła starszego a nie dzieciucha co ma mleko na brodzie i gra jeszcze w gry na kompie :P po 30 chyba faceci dopiero dojrzewają :)

Gość germanistka86
no moniczka tak to sobie tłumacz:P

Gość yy5trffvfg
bierz slub... ja kazdego odrzucalam jak bylam mloda... mam 30stke i sama jak palec jestem...

Gość a jjaaaa
Też myślę podobnie dla 20 stki 33 latek to ''stary'' , ale dla 40stki '' młodzieniec :) teoria względności . A co do tematu to zwyczajnie nie jesteś gotowa na małżeństwo , obecnie tego nie chcesz . Po co brać na siłę , facet jak kocha to poczeka . 30 latkowie teraz to dopiero zaczynają myśleć o poszukiwaniach kogoś , więc nie piszcie , że im tak spieszno do ślubów :)

miedzy moimi tesciami jest roznica 16 lat. on stary pryk jakies ataki, zawaly, szpital, ledwo chodzi, operacja na oba kolana, przy lasce stary dziadek, a ona na silowni prawie codziennie, sztuki walki, ekstra babka za ktora ogladaja sie o 10 a nawet 20 lat mlodsi (jedna z moich znajomych zobaczyla ja z moim facetem i pomyslala ze to jego kochanka). jej glowna rozrywka z mezem jest chodzenie po kilka razy na rok na pogrzeby jego znajomych. jak dla mnie nedza.. on do niej nie pasuje glownie ze wzgledu na ta roznice wieku.

Gość a jjaaaa
Wszystko ok tylko na wieczność nie zostaje to 20 i 30 :) a i tak mężczyźni opuszczają wcześniej od nas ten świat.

Gość cccccussiaa
dziewczyno nie pakuj sie w too!!!!!!!!!!!!!! jeszcze masz czas!!!!!!!!!!! slub po 30!!!!!!!!!!! ja mam 25 moj facet 33 i jest super ani nie myslimy o slubie moze za pare lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jjaaaa
Plenerowa znam takie same przypadki , on ledwo dyszy , a ona nie wie już co z sobą zrobić i gdzie tu jeszcze się wyrwać z nadmiaru czasu i niejednokrotnie pieniędzy :D

w sumie po co wam ten ślub papierek nie gwarantuje szczęśliwego i długiego pożycia :)

wiecie jak ona wychodzila za niego za maz to nie bylo widac tej roznicy, on przystojny byl calkiem, nawet pasowali do siebie, wtedy...

Tutaj chyba wypowiadaja sie sami 15 latkowie skoro twierdzą, że 30 letni mężczyzna jest STARY !! Mój narzeczony ma 31 lat i wygląda lepiej niz nie jeden 20 latek :P I mimo, że jestem mlodziutka dziewczyna to dla mnie jest idealem ! Nie wyobrazam sobie być z rówiesnikiem ... autorko.. ja mieszkam z narzeczonym i studiuje i nie jestem żadną kura domową. A dlaczego boisz sie Jego zdrad ?