Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

niedziela... kolejny dzien zycia szycia...

Polecane posty

co robicie? Ja dzis w nocy duzo pisalam, a teraz zalozylam nowy watek. NIESTETY znowu musialam przeklinac bo jak tu inaczej pozegnac WIELKIE GWIAZDY NIE WIADOMO SKAD I TYLE. I po co i na co? Zeby mialy gdzie mieszkac? Nie wiem... takie cos. No juz je pozegnalam wiecie - ale powiem wam rodziny to zawsze maja SLASKIE. One to skad - z Zimbabwe. A slaska rodzina? Tez z Zimbabwe? I wiecie co to sie tu stalo i ta Bona jeszcze byla w sadzie wiecie - jak bylam mala. Nie rozumialam o co chodzi. Po prostu z tej chalupy miala sie LASKAWIE PANUJACA KROLOWA SIE WYNIESC. Ten dom mial pusty zostac, najwyzej dla dzieci? Bo tez tego nie rozumiem. To bylo chyba przed smiercia dziadka , ze ona miala procesy , ale o co tu szlo. Nic tylko sie wyniesc bo tu nie ma figur na panstwo. I sie nie chciala wyniesc. A czemu? No 1% racji miala. Dom chyba byl do wyburzenia, a dzialka jej. I wtedy bym miala 1% normalne zycie. I wiecie bo ja chcialam byc lekarka - za wysoko. No ja w szkole nie dalam tych rodzicow. Ja w ogole nie rozumialam o co chodzi. Ze Bona powinna miec WYZSZE WYKSZTALCENIE a nie ma.No ale ma prace. I wiecie ja tego nie rozumialam, ze ja mialam PRABABCIE TUTAJ PO MATURZE bo wyszloby na to samo. Nie dac sie. Nic nie pasowalo. Po maturze byla tez babcia tu , krolowa Wiktoria. Babcia , matka Mengele , miala 2 lata weterynarii za soba.No i wiecie w podstawowce ja sie mialam tak poddac z ojcem po studiach i Bona po technikum, pracujacymi w miescie? Nawet jesli mnie wszyscy klamali - jakie szanse na to? I wiecie no ale ze prababcia miala 5 dzieci kazde z innym to 37 mam jak to rozumiem. I wiecie o co poszlo. O figury na panstwo. I kiedy oni leb ograli ta Grabarka. I oni sie tu tak nie dali. A ile oni mieli racji? ZERO PROCENT.Albo minus jeden. A ja mialam miec mieszkanie. I wiecie oni tu przyszli po rodowody? Ta prababcia, pradziadek, babcia juz byla. Oni mieli passy USA. Prababcia,pradziadek, babcia i dziadek sobie WYWALCZYL na froncie bo tak by nie mial. I zobaczcie w jakim ja jestem ukladzie. No ale poszlam na studia na te slaska uczelnie i mam figury na panstwo. Po co sie dowiem? Mam i tyle. I nic nie musze robic. To jest uczelnia , z ktorej byly figury na panstwo. OD PROFESORA, ktorego bardzo szanowalam. Czy pasowalo mu zaplacic? No nie wiem. Ale wynalazl te figury. Z nazwiska sie dowiem. Nie - z NAZWY MIASTA byly. Ale to miasto to mial z powieszenia sie studentow. No ale byla taka afera i takie rzeczy sie dzialy. Wiecie profesor nie mial interesu pisac opracowac moich, mial wyklady w Niemczech, ale te wyklady mial za darmo. I wiecie W SUMIE zostawili tego profesora bez zaplaconych figur, a wiedzieli , ze ma wyklady w Niemczech i ze nie ma zaplaconych to mu nie placili. I wiecie ja tego profesora szanowalam tylko nie rozumialam czemu mu nie placili w Niemczech. Co on byl warty. Jak se wymyslil figury na panstwo to mial zaplacone wyklady w Niemczech. A o czym on tam mowil? O CZYM? Taka katedra, jakie on mial zainteresowania - takie cos. I widzicie - bardzo go lubilam , wszystko gralo, taki szalony- ale czemu nie chce go bo widzicie jakbym go spotkala to nie wiem czy bym mu powiedziala DZIEN DOBRY. A czemu? No dzis juz swoje lata mam, ale tak ogolnie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie bo jakja udowodnie ze jestem PRAWDZIWYM BIOLOGIEM. Tak!!! Ja NIESTETY tego profesora do 3 roku studiow nie znalam. Taki skromny i poszlam na zla katedre . Jak mial wyklady - niestety dopiero na 4 roku wiecie -to powiem wam no niesamowity czlowiek i to... byla moja katedra. I figury wynalazl na panstwo. Ja gdybym wiedziala JAKI TAM jEST PROFESOR to poszlabym na biologie komorke taki PRAWDZIWY NAUKOWIEC. Naprawde. Niesamowity i wyklady niesamowity. I wiecie jakie on mial poglady i to mi sie wydawalo no czy sluszne, ale wiecie niezle, sensowne. I ten moj rok to wiecie zamiast na niego postawic - to postawil na kogos innego. I zobaczcie taki profesor i ten moj rok - krzywe protezy, passy USA - no a ten profesor tez byl. Czemu nie mogli sie ODGRODZIC od tej KRZYWIZNY SWOJEGO ZYCIA tym profesorem , ktory mial WSZYSTKO PROSTE. I wiecie jak oni chcieli robic te troche krzywe, ale PROSTE protezy tymi passami USA. W sumie - zostalo im po tych studiach, a przeciez ten profesor byl , KSIAZKI NAPISAL to wszyscy sie z nich smiali, ze cale ich zycie to burdel i restauracja. Mogli tyle. I oni sie POWIESILI wiecie. I to bylo na mnie. Wyobrazacie to sobie? Czy ja sie z nich smialam? Najwyzej nienawidzilam za oceny. I oni mieli stac o to co mowil I POKAZYWAL NA WYKLADZIE ten profesor i tak mogliby byc z tymi TROCHE KRZYWYMI PROTEZAMI bo to NA PEWNO tak bylo pomyslane i mieli tego profesora zauwazyc. No i przyszedl 4, 5 rok - koncowka. ILE OSOB BYLO NA WYKLADACH TEGO PROFESORA i JAKIE TEN ROK MIAL OCENY? I za to ja nie chce MIEC NIC WSPOLNEGO Z TA UCZELNIA NIGDY - tak sie tam docenia nauke, naukowcow. I wiecie smiech ze mnie ze uczylam angielskiego - jak juz to niemiecki. Tak? A ich gwiazda kaj kase stracila za wyklady w Niemczech? Dopiero jak wynalazl sobie ten profesor figury na Polske to mu zaplacili, zeby sie POLSKI POZBYC i tyle. I on to mowil studentow ze te figury niby sa z nazwiska. Z tragedii. Ale nie do konca. I tyle. I o tej mojej wiosce na pewno tez mowil, ale tu juz nie dal rady. Musialby miec Francje. Ale z tego swojego zapatrywania naukowego nie mial cos za bardzo. No ale wyklady mial - PO NIEMIECKU sie tam dowiecie. No to 1 profesor, figury na panstwo , kariera. I... gdzie on jest? Nawet tak wygladal i w ogole. No i ten rektor byl tez niezly. A reszta? Ten moj promotor. Szkoda ze ten profesor nie ujawnil sie przed 4 rokiem i wykladami. I wiecie przyszedl i tak jakby nie wiem... nigdy wczesniej go nie widzialam. Takie cos to bylo. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ta jego katedra wiecie to chyba WILKI na niego, ale coz... corke mial GERMANISTKE. Wszyscy z niego lali. No ale wiecie on i ta reszta. Z niego mozna bylo cos miec. I na kazdym wykladzie byl. Bo tak stal ze to mialo sens. I on nie interesowal sie katedra bo w pracach magisterskich CALEJ JEGO KATEDRY nie bylo JEGO POGLADOW ktore glosil na wykladach. Takie cos to jest. Tylko w pracach jego magistrantow, ktore on nadzorowal i to jescze chyba mieli je gdzies. A on to wlasnie wymyslal na figury na panstwo. I to bylo madre. Bardzo madre i tyle. I nie szanowano go bo nie bylo z jego pogladow krzyzy na 4 skrzydla. No ale mial figury na panstwo.Ale jak? Z nazwiska jakiegos profesora, ktory robil kariere urzedem i ciorajac STUDENTKI. Kobiety i tyle. Tak to jest. I mu tego nie uznali i tyle. Takie rzeczy. I wiecie poglady mial niezle - ze komorka to MIKROKOSMOS- takie cos. No i mial miec krzyze- i patrzcie nie mial. A ja? Bo jakby to bylo cos warte to z tego krzyze rodowodowe z 4 skrzydlami. No i sa. A w Niemczech o czym mowil? No i tyle. Bo bylo chyba pozniej ze krzyze by byly ale w Niemczech. A ode mnie? Zobaczcie? Ja mam z tego. No tyle ile. NIESAMOWITE. EUREKA!!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( : ps. i wiecie jakby sie ten moj rok powiesil tym profesorem to by mogli byc. Kim oni sie popowieszali? JA ICH POWIESILAM. Ten profesor mial ich powiesic. Nie dal rady. A to nic nie byl wart. Nie swinil. A inni? A inni swinili? Taki plan. Nie dali rady i tyle :(

Odniego - od tego profesora - z corka germanistka - mam krzyze rodowodowe z czesciami komorki - skladnikami - na 4 skrzdla i co wy na to, na 1 skrzydlo, 2 skrzydla, 3 skrzydla NAUKA POLSKA i na 4 skrzydla. Bo jak udowodnie ze bylam na BIOLOGII SLUSZNIE - tak i ze jestem biologiem, ze chcialam w zawodzie pracowac. Takim czyms wiecie i moge sprzedawac takie krzyze. Jeden krzyz 200 zl powiedzmy - takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Ktos powie, ze to jest PROFANACJA krzyza. Nie wiem czy to jest profanacja krzyza. Ktos tam byl na tym krzyzu i ... co on mial w sobie ten czlowiek ze na tym krzyzu byl. I czy wrocilabym do pracy w szkole? Jak? Takie cos. I wiecie to sa jedyne CHYBA KRZYZE SENSOWNE ze NIE WIADOMO CZY MIAL TAKA KOMORKE i tak mozna chodzic do kosciola i jest krzyz. I patrzcie zas taki profesor, pobozna uczelnia i tak dalej i tyle. Hmmm... takie cos to jest. I wiecie te biologie tak nalezy uszanowac. A czemu ja to pisze. Bo rodzina krolewska uwaza - angielski nie bo bez studiow. A kiedys KAZDY PRZYRODNIK mogl nim byc Z TAKICH KRZYZY RODOWODOWYCH - elementy komorki. I jesc co z tego bylo i wszystko. I nie bylo zadnych studiow. Teraz to PROFESOR musi to wymyslac, a kiedys ludzie sami od siebie to wiedzieli. Tacy byli madrzy. A rodzina krolewska w Londynie tez miala takie krzyze i nic tylko tak wykonczono tych wielkich naukowcow tam. Takie cos to jest. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Bo wiecie ja napisalam co dziala na brygidki - takie cos. I wiecie jak KSIADZ KATOLICKI owady ma wpisywac w krzyz na brygidki i MOZE bo takie ma zadanie to ja se wpisze CZESCI KOMORKI ze slaskiej uczelni z profesora i jestem wyzej od niego bez Herberta. Bo sie dowiem - a co bym zrobila bez tego Herberta. Nic - to samo i tyle. No ale figury mial ten profesor od niego - no ale co to - jedna - a nie o to chodzilo. Bo on im sie nie dal wszystkim anie chcial powiedziec o co chodzi. I sie dowiem - udowodnij ze ci zalezy na Niemczech. Niech oni mi udowodnia ze im zalezy na Niemczech. To byl moj profesor numer 1 na studiach. Gdzie on jest? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gdyby KOMUKOLWIEK z tej cale holoty zalezalo na Niemczech to wiecie JEDNA OSOBA CHOC krzyze z komorki - bo owady to nie kazdy ale komorki to kazdy ma. I tak sie wiecie szanuje Hiszpanie i beczkowoz hiszpanski i SWIETA INKWIZYCJE -ze to mialo sens. I moj ojciec mial takie krzyze i ...mogl byc. I mogl byc. I jak te brygidki teraz uratowac przed ta Hiszpania. Musza sobie ZE SWOJEJ UCZELNI, ODE MNIE kupic krzyze na 1, 2, 3, 4 skrzydla z czesciami komorki. Ze skladnikami-juz mi sie nie chce pisac i tak jest tez Rzym sie dowiem. No tyle ile. Takie cos musza kupic, wyprodukowac sobie reszte swoich. Ile za jeden? &00 zl. 4 takie krzyze bym im mogla sprzedac. Kazdy za 800 zl I TAK SA BRYGIDKI- z takich krzyzy co w srodku? To sie juz domyslcie. A nie kupia to ich nie ma i jest papiez. Bo ile to wszystko jest warte? Chrzescijanstwo na zachodzie. Ok 3200 polskich zlotych - co wy na to? Czy za duzo? A chca wiecej MOICH KRZYZY to nastepne 3200 i tak dalej. I tak ich splawiam ze renta jest moja za RODOWODY I FIGURY. Za takie cos i czy sa warci 5 na matme czy dwa zera nie wiem. Ale to bylo slawne - ta cena. I tak byla polska waluta - dzieki brygidkom. Bo nie polskiego zlotego. No ale czemu? I tyle. Trzeba miec te krzyze od kogos komu pasuje za to zaplacic 3200 i zalezy co ci zaplaca - zlotych albo marki. Takie cos. Bo jaka ta polska waluta jest, to jest wymienialne a jeden las i tyle. I teraz wiecie reszte sobie dopowiedzcie BO ZA TO SIE ODCHODZI ZE SLASKIEJ UCZELNI I NIEMIEC - dlaczego profesor nie dostal kasy w Niemczech. Widocznie jego poglady byly do kitu? I tak zostawiam ten watek bo wiecie - sami widzicie jaki mialam ROK NA STUDIACH!!! a co dopiero dalej. I oni sa DOKTORAMI nawet niektorzy - z takiego roku. Ja tylko mialam byc zaocznym a bez kasy nie podchodz, a reszta? Jak oni tego profesora nie zauwazyli, ale z egzaminu kazdy BARDZO DOBRY - tam mozna bylo JA NIE WIEM CZEGO DOSTAC. MLODYCH I TYLE!!! Taki rok i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie o co tutaj chodzi.No to ja wam napisze - czego ja chce. Do czego zmierzam. Mam 37 lat - najwyzej kasa i ten doktorat gdzies dadza mi LASKAWIE dokonczyc i moge sobie robic co zechce bo widac na niczym mi nie zalezy. Nie o to chodzi. Ja mam juz swoj doktorat i tyle. Nie o to mi zupelnie chodzilo,zeby 7 lat zycia zmarnowac. a na uczelni mnie nienawidzono, zniszczono mnie w pracy chociaz nie o to chodzi i tyle. ten teren 1510 tez mnie zajechal. Bo wiecie ja widze w Niemcach tylko to co najgorsze -1506 swieci nie byli Bog przyszedl. No to zostaje mi slaska uczelnia , ten profesor ZAPLACONY za poglady swoje oczywiscie. To mial je glosic i mialy miec sens. takie cos to jest. I wiecie no to nie mialo to sensu i tyle. No to mowil co innego i w koncu kase dostal. No dobrze,ale 1. co mowil 2. za co dostal kase. Bo Niemcy sie poprawili. No coz... kto by uwierzyl. Ale do czego ja zmierzam czy zamierzam z kafeterian zrobic profesorow zwyczajnych. Nie. Zmierzam do tego JAK TO MOZLIWE PO LUDZKU ZE POLSKA ISTNIEJE. Jak to mozliwe. No wyobrazcie ze dla mnie WY ISTNIEJECIE TAK - takie zera z was - ze ...takie panstwo tez musi byc JEDNA RELA. Nigdzie w swiecie nie ma tyle reli, ale ludzie tez sa jacy sa. A to Polska kraj reli. I to jest jakis poglad. Ale czy to jest prawda o tym co mysli LONDYN wiecie o Polsce? No to moze tak - jesli to by byla prawda to najwiecej kanonizacji w Polsce by bylo. Gdzie one jednak sa? Gdzie. I wiecie kim byla TAK NAPRAWDE Rozalia Celakowna? Umiecie to wymyslic -o co tu chodzi? Uwazacie ze to jest smieszne? To zostaniecie BEZ 1 UBRANIA - takie glupole z was sa. JEDEN KLON SIE DOWIEM. Wiecie - ja chce moja rente i no zobaczymy co bedzie dalej, ale w sumie moge wyjechac na wschod. Moge i tam byle co robic. Nie moge? Byle co. Ale to nie ma sensu sie dowiem. A co ma sens? Do jasnej cholery co ma w ogole sens? No odpowiedzcie mi na to pytanie? CO MA W TEJ SYTUACJI SENS? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Jak ktos chce ode mnie kupic krzyze rodowodowe na 1, 2,3 , 4 skrzydla z elementami komorki to prosze napisac tarotonline123@o2.pl PRZECIW BRYGIDKOM - popierajac srodowisko i popierajac HISZPANIE wiecie. To wam sprzedam i bedzie dzialalo, ze ... brygidki nie. 3200 jedna zrzuta. Konto wam podam i rozrysuje w e-mailu. TAKiE MAM FIGURY. Bo skad sa te krzyze. Trzeba miec bardzo dobre figury na panstwo, na rozne panstwa. Przede wszystkim na swoje panstwo. I wiecie bo ten profesor za to nie zarobil. A czemu? A zalezalo mu? A ta jego corka germanistka. A jak? NIe miala kobieta godnosci? I to jest Kevin w Katowicach. A jak byla ta germanistka? I taka historia i wiecie ja bylam w sytuacji uchylenia rodzicom tu praw rodzicielskich - 27 lat bez mieszkania i co dalej? I tyle. I TYLE Z cALOSCI. I nikt nawet nie rozumial jak zostala ta germanistka i one miala takie krzyze. I tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ten watek jest na sprzataczki w Pilsudzie.CO ONE DALY ZA OGRANIE PILSUDA dla bezdzietnej nauczycielki biologii MEZATKI - takie ogranie daly... i tak chyba nie zaszla. Z tego ogrania. Bo to jest 1 ogranie Pilsuda - te 3200 I TO JEST NAJWAZNIEJSZE ale czego nie wiadomo. A drugie to to co ona dostala. Ona sie za to nigdy nie da. Tak wrocila do Polski chyba i tu jest. I TAK CHoDZILA DO RPACY po smierci z dzieckiem, ze w szkole uczy bo dostala ZLE OGRANIE PILSUDA. I tak ja bylam w Kevinie - tak poszla Bogusia, Zenek, rektor, doszlo do znikniec. Bo zle ogranie daly babce, zaczely zalowac, Rzym im poszedl. 2000 roku nie mialy. To mialy pomyslec - glupie wariatki i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

Gość weqweqwe
czesc owieczko, ja wróciłam wczoraj z wakacji....

Gość hehe ale kiego
ty to wszystko piszesz?:D

Gość bezzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Po co ja to wszystko pisze? Zeby mi ten wasz PIERDOLONY UMYSLOWO i nadajacy sie DO JEDNEGO WIELKIEGO PIERDLA MORDERCZY, ZWARIOWANY. CHORY NA LEB POLSKI KK oddawal moja rente i sie odpierdolil ode mnie RAZ NA ZAWSZE za cale moje zycie w Polsce bo wiecie nic nie widzialam w tym CHUJSTWIE, CIULSTWIE, POJEBSTWIE I POJEBANSTWIE wiecej niz obowiazek szkolny, ale wiecie - tu chodzi o prawo do stalej pracy. Jakies kompletne wariatki GWIAZDY wiecie na wsi, w szkole po bombie atomowej, we wsi , ktora sie miala wyprowadzic - ktora miala BYC GAZEM LZAWIACYM WYPIERDOLNA NA ZBITY PYSK stad wiecie ja - porwana z Londynu.Po co? PO CO? I tyle. Bez figur na panstwo, przyszlosci. W TAKI TEREN. Przestancie. Wy powinniscie NA KRZYZACH SKONCZYC jak macie 1% godnosci w tej calej historii. I jeszcze mi szmaty bez honoru, wartosci JEDNEJ LUDZKIEJ kradniecie rente i czego chcecie. Razem z tymi chorymi umyslowo brygidkami. Nie dam sie i tyle. Koniec. Jeszcze gadami we mnie, Ania Shirley, te brygidki juz calkiem oglupialy, rodowodami , Miroslawa. I wiecie o co mi tak najbardziej chodzi - moja prababcia miala 5 dzieci KAZDE Z INNYM i ja tu wrocilam. Na taki BURDEL. Nikomu to nie przeszkadzalo? Ja nie moge. No to wszyscy dostaja ZWOLNIENIA DYSCYPLINARNE INEGATYWNA OCENE PRACY, ze macie obowiazek szkolny wPolsce uratowany chora umyslowo Miroslawa Sz. ktora zabila cala rodzine, przyjeta na studia dla dzieci 1-3 - nauczanie poczatkowe i kosztem calego mojego zycia macie utrzymany obowiazek szkolny wiecie po TAKIM MORDERSTWIE jakie mieliscie w szkole. JEDNYM WIELKIM MORDERSTWIE i tyle. Rewolucja francuska to wasza byla. TAKA MACIE MADROSC wielka. I ja w tym CALE ZYCIE ZNISZCZONA. Tak to wyglada to jest madrosc WASZEGO KK. Tego ksiedza z Medjugorie - dowiem sie - no jedynie, zenie we Francji to mowi. Nie - tu chodzi O JEDNA ZBRODNIE W POLSKIEJ SZKOLE po XX wojnie swiatowej. Przez komune. Nie - to sie nie stalo przez komune. To sie stalo przez 2 rodowody we Francji i popieranie Francji i przez to, ze Polska nie musiala sie poddawac Rzymowi. Nie byliscie rzymscy - nie taki poczatek. Chociaz ten chrzest. No to tym bardziej nalezal sie wpierdol,rodowody i koniec. I to wszystko. Zebym ja miala takie zycie w takiej zgraji bez rodziny i miala tu dojsc dop czego z ta prababcia po maturze z 5 dzieci zkazde z innym - do czego? Do czego zdaniem ten MIROSLAWY SZ. mialam tu dojscczy tej CHUJA W DUPIENIEWARTEJ z 5dzieci mam nadzieje pierdoilonej w pale katechetki szkolnej w ...NIEMCZECH. Co wy sobie wszyscy tu nie wyobrazacie? Co wam tu przeszkadza w tej wsi zwanej Polska? Chodzcie sobie po nagu jak wam nic tu nie przeszkadza bo co wam niby przeszkadza? NO CO? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

dowiem sie ze jak bylam taka MADRA to mialam miec pass USA i wyjechac do USA dawno temu z tym moim angielskim. I tak zrobilam. I tak wlasnie zrobilam. Wyrzucilam pass niemiecki DO KOSZA NA SMIECI i wyjechalam do USA po studiach na passie USA - no rok w szkole pouczylam ze to ABDSULUTNIE SENSU NIE MA. Nmastepnie wzielam kredyt i wyjechalam do USA z passem USA tylko... jak wzielam ten kredyt? NO JAK GO WZIELAM? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

ps. chyba rozumiecie ze jedyne co mialam przy tej KOMPLETNIE ZAJECHALEJ RODZINIE ale tez takich degeneratow umyslowych swiat nie widzial. Ta prababcia byla dla mnie ani nie w leb pierdolnieta jak przylazla tu po niemieckiej maturze BEZ RODZICOW swoich. Ani nie pierdolnieta w leb. I rozumiem ze ja tez taka bylam od dziecka i przez to Bona miala proces DOBRZZE JEJ ZYCZYLI - zeby mogla sie stad wyniesc, dzieci do oddania a ona bez glowy bo i tak wszystkich zabila. Ale na figure. JAKA? I tyle. JAKA? Bez sensu i tyle. No to jak bylam tak pierdolnieta na jak w zyciu wyszlam to w takim razie tym bardziej renta OD MATKI POWIESZONEJ WLONDYNIE!!! za to, ze jestem w jakims GOWNIE W POLSCE???? Ja nie wiem co to jest - W NIEMCZECH i tyle. I tyle mnie to obchodzi co BECZKOWOZ na glowie kazxego wiesniaka tutaj i wiesniaczki lub rozumiem MIESZKANKI NIEDZWIEDZIOWA - no tak sobie moga leciec. I te gwiazdy Miroslaway to wiecie cokolwiek w zyciu osiagnely - ja mialam rodowody na panstwo. A one byly GWIAZDAMI NIE WIADOMO SKAD - chyba to rozumiecie. MIROSLAWY. No to jak one mogly miec sklep czy miec sklepy z moich rodowodow na panstwo. Bo zadnego nie mam. I tyle. I koniec. Nie mam. Bo sie dowiem - zrob se sklep chora na leb psycholko bez passu USA - masz rodowody na panstwo - prosze bardzo. A one co maja? Bo one nie maja passow USA moim kosztem od podstawowki. No to wiecie 1. gwiazdy 2. passy USA 3. rodowody na panstwo 4. krzyze rodowodowe na 4 skrzydla zeby mialy co jesc. To jest moja klasa 10-15 Mirka - Swirka i jej kolezanki. Aco ja mialam jesc? Figury na panstwo - i wiecie byl proces, Bona miala wykurwiac stad i Mengele ale glownie ona. Leb urwany i do domu. Tyle zostawalo. Nie . Ale czemu? I teraz - komu tak naprawde zalezalo na czymkolwiek. I tyle. I ja sie nie dam. Kolezanki z klasy niech sobie 2 sklep otworza. Reszta Niedzwiedziow - bo ja nie wiem co. Ja mam wpisane date i miejsce urodzenia poprawnie i zostaja mi biznesy w sieci wiecie W POLSCE zeby nie zajezdzac wojny - terenu i wniosku wojny 1510 a takze moich dziadkow i ludzi, ktorych byc moze z zyciu skrzywdzilam bo to prawda, ale w sumie JAK. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie bo ze studiow nie poszlam po roku ???? chyba od razu - sama sobie jestem winna. Niekoniecznie. Bez tego Niedzwiedziowa tu? I nie NIEDZWIEDZIA. Niedzwiedziowa. I wiecie NA MNIE NA BIOLOGII? A co po tym jesc? Na medycynie to jeszcze. NA BIOLOGII. Matko jedyna. I tyle. No coz... ja chcialam isc do szkoly ogrodniczej. Moze byc?A co dalej bez sklepu to nie wiem. A kto mial dostac paszport USA to naprawde nie wiem. Ale jedno wiem ZASTANOWCIE SIE PO CO CHODZICIE DO SZKOLY - bo ja nie widzialam nic oprocz obowiazku szkolnego do 18 roku zycia, a nastepnie wiecie stala praca choc w sumie jak. Nie wiadomo. Po zawodowce? I tak jest ograna MIROSLAWA FROM AFRICA. I tak macie obowiazek szkolny. Moim zdaniem nie powinno go byc. W TAKIM PANSTWIE NIE POWINNO BYC OBOWIAZKU SZKOLNEGO. Na pewno jakis egzamin ,ale obowiazek szkolny? GDZIE JEST MOJA RENTA???? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Podsumowanie -nie mialam ZiELONEGO POJECIAze wasz prezydent -prezydent Polski czy PREMIER nazywa sie MIROSLAWA SZUTA bo wiecie ta klasa moja z podstawowki to tak - rodowody na panstwo POLSKIE!!!! na sklep - ja wyrwane - ani rodowodow. I krzyze na 4 skrzydla zeby ...miec co jesc. GWIAZDA I PASS USA. Wiecie co to jest gwiazda i pass USA? To jest kariera KATARZYNY FIGURY i skoncza jako NORMALNE KURWY Z BURDELU. Z ta slaska rodzina. A ta Miroslawa? No coz... kanonizowana? I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie i tak doszlo do samobojstwa dyry tutaj i bylo dziwne morderstwo gdy ja szlam BEZ SENSU do liceum. Bylo morderstwo wiecie 6 osob grona szkoly - 3 nauczycielki i 3 sprzataczki - chyba urwane glowy - brody i penisy i ogony. A wasy? I tyle. Nie wiadomo. Wasow chyba nie mialy . Takie cos. I nic. Nic sie nie stalo. Bo jaka jest w sumie ta wiocha? Nie wiem.Sami sobie odpowiedzcie jaka jest ta wies. I wiecie dlatego ja to tez pisze, zeby NIE WYSYLAC nie lubianych nauczycieli tam, skad sa. Bo w sumie NICZEGO NIE WIESZ o danej miejscowosci a wysylasz kogos kierujac sie no adresem. Ale coz... bo co sadze o swoim powrocie do JANA PAWLA 2. Bo taka szkola tu jest. No to tak - po pierwsze ZALUJE I MI WSTYD, ze dalam sie tu wplatac, ale tak mnie nagabywali w Chorzowie - adres, adres ze...wrocilam. Lecz tego nie rozumialam. Tego morderstwa nauczycielek, sprzataczek, samobojstwa dyrektorki, INNEJ NAUCZYCIELKI - pozniej, wczesniej nauczycielki matematyki. JAN PAWEL 2 - po prostu. I wszyscy tym zyja i robia swoje. I dobrze sie maja i nikt mnie tu nie chcial. No coz... no to passy USA od prababci , ale wiecie co - na mnie ze 1-2 Z MEZEM? NA MNIE? A przepraszam ten sklep to jak one zalozyly? Skad te krzyze na 4 skrzydla? Od katechetki w Niemczech jak rozumiem. I ...koniec kontaktu bo wiecie zeby zrobic katechetka jakas PODLA SZMATE W SUMIE, ktora za x lat ci nie powie, ze twoja WIELKA PRABABCIA miala dzieci kazde z innym to naprawde gratulacje dla NIEMCOW za taka katechetke. Naprawde. A czemu ona nie ma dzieci? A ja adoptowana wiecie. Adoptowana. No i zostaje NIEDZWIEDZIOW - przedluzanie NIedzwiedzia, wykonczyl mnie Chorzow. Areszta to sa SAME PIERDOLY.No i co dalej? No i klon Borysa Jelcyna. Na medycynie. BLAGAM WAS - na przyszlosc. NA MEDYCYNIE. GDZIE JEST MOJA RENTA?????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ta ZBZIKOWANA dla mnie katechetka POLSKA CZY NIEMIECKA w Niemczech glosi poglady o STANIE WOJENNYM. Powinna? O stanie swojego STANIKA i o STANIU SWOJEGO MEZA. takie cos. Czy mu stal czy nie stal ze nie maja dzieci. Bo jest bezdzietna wiec zalezy co i jak. Tyle dla mnie racji ma. Co ona taka ZAMEZNA JEST to tez nie wiem. Malzenstwo i malzenstwo i malzenstwo i malzenstwo - a ta Bona tez. UFAM, ze nie na krzyz rodowodowy. To wszystko. Co jeszcze? A nie wiem wiecie. NIe wiem, nie wiem jeszcze raz nie wiem i tyle. Poglady profesora z biologii komorki byly istotne - 3200 na brygidki zeby byla Hiszpania I FRANCJA to sie w Polsce kasuje a nie w Niemczech. Tak przegraly wasze sprzataczki z ta nauczycielka zabita fenolem w roku 2000 tez bo wiecie to bylo 3200 marek a mialo byc zlotych. Bo bylo ze brygidki sa wylacznie dzieki Polsce ILE ONE SA WARTE. No i wiecie 5 i 00. I kupowali im to Niemcy i one mialy MASE KASY, tak zaczely grac, rodowody dostaly od brygidek , ze je URATOWALY i zeby TE BRYGIDKI MOGLY BYC. Te brygidki. Tak mi sie matka powiesila. Moze ktos mi to kupi. Po prostu ZA PIENIADZE NA KONTO KRZYZE NA SKLADNIKI KOMORKI ze jest Hiszpania i MINIMALNIE FRANCJA bo Francja to 2 rodowody. Ale tego sprzedawac nie bede. Ale Hiszpania jest NIESAMOWICIE i nawet w pewien sposob Am. Pol. Argentyna. Byle co. Bo jesli nie TAROT to co. Np. takie cos. Bo krzyz Kevina Poniatowskiego i krzyz na 3 skrzydla - 500 mln dolarow. 200 sie dowiem. 500 na matme, a dolarow na pass USA zebym mogla byc. Bo nie chce jechac do USA ale co bym zaproponowala zebym mogla tam byc. TAKIE COS. Krzyz na 3 skrzydla sprzedany w swiecie KOMUKOLWIEK???? za 500 mln dolarow. Kevina nie sprzedam, ale to moge sprzedac z JEDNEGO POWODU. I komu powinnam to sprzedac i za ile. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!

Wy wiecie MOGLISCIE MIEC stan wojenny w Polsce ale to jedzenie to mnie w to nie wkopujcie. To jest KLAMSTWO a PASOWAL. A DLACZEGO? Bo trzeba bylo zamknac szkoly przed rokiem 1980 i tyle. Taka prawda. I zastanowic sie co dalej z prawem do stalej pracy. Takze stan wojenny wam sie nalezal, a czemu za jedzenie to jest WASZ ODWIECZNY PROBLEM. Albo zaden. To mieliscie generala , wprowadzil wam STAN WOJENNY i wszystko gra. I czego wy chcecie ode mnie jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie nie obrazcie sie za moje listy,ale to tak akurat dla przyszlych kurewsk . A czemu nie? I tyle. Z tej mojej klasy SP. Bo ja mam taka niemoralna rodzine i gwiazdy bo bylam corka KATARZYNY FIGURY a moralna bylam z nich. Wiecie - czy to moze byc prawda? Po pierwsze ja nie jestem corka zadna Katarzyny Figury i to wszystko. I niech ida do Miroslawy Sz. o to co ona z nimi zrobila. Ale Miroslawa ksiedza kropnela. Zgodzily sie na to. Przykro mi. Pretensje do siebie i do widzenia. A ja w taki sposob NIE ROZUMIEJAC TEGO nie umialam sie z tej klasy sportowej wydostac chociaz... to nie tylko o nie chodzilo ze byly DZIWNE nieco. Chodzilo tez o ten caly sport - to co - zgnilek, len, wysilic sie nie chcialo. Takie cos. Po prostu nie mialo tej klasy dla mnie byc. I wiecie takie gwiazdy SKLEP SPOWYZWCZY NA WSI. Przestancie. i to wszystko. A czemu Wojciech Jaruzelski mogl wprowadzic stan wojenny. Bo ta katechetka jest madra, a ja na nia. A w czym? Ze w Polsce w 1981 byl stan wojenny to ona jest madra? A czemu? BO MOGL. A CZEMU? I tyle. I z jakiego powodu. I tak dalej. No i wiecie jakby byla madra to by powiedziala ze nastepny stan wojenny pasuje w roku 2016 w Polsce. Juz za 4 lata. To wtedy bylaby madra. A nie ze byl w 1981 roku i co dalej. Chociaz jest to jakas madrosc ale ja taka nie moglam byc bo moja madrosc to jest rok 1506 w Niemczech. To jest moja madrosc. I jak ona jest madra to jak ona sie dostala do tych Niemiec wiecie? Jak ona tak siedzi. Z tego sklepu Z MOICH RODOWODOW NA PANSTWO. No i to wszystko. Jeszcze cos? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Patrzcie - nie mowie , ze PRZEZ NIE -przez te mojekolezanki z podstawowki byl stan wojenny w 1981 ale zalezy co wiedzialy o wojnie 1510. Bo za to zabito mi dziadkow w Anglii wiecie i za to musze tu siedziec W KIBLU - W BECZKOWOZIE zwanym POLSKA. Bo wiecie czym jestescie dla mnie ? BECZKOWOZEM i nigdy nie zmienie zdania. Tak sie przejechalam na ... no wlasnie - na sobie? Nie wiem. Na swoich pogladach?NIe - na polskim KK. Ze nie zrobil nic zebym cokolwiek zrozumiala wiecie z tekstu na znikniecia czy z wszystkiego wiecie. Z NICH!!! i tyle. Mial mi to ktos wyjasnic i to wszystko. A tak? Jestescie HISTORIA. Mozecie miec 100 tysiecy klonow w Niemczech - ta katechetka tez. Pewnie jest SKLONOWANA i tak nie musi miec dzieci wiecie ale NAJMADRZEJSZA NA SWIECIE. Niemniej z ta moja klasa z podstawowki , ktora WAS PROWADZI COS SIE KONCZY. I tyle. Jakies dobre zyczenia tyle ile mozna. Bo sie dowiem - wszystko na sile. No taka klasa!!!! 1 stan wojenny. A czemu? I tyle. Bo ta katechetka tez by sie PIERDOLNELA WLEB. Wiecie po pierwsze moje oddanie: 1. Skarbek/Adolf/sw.Elzbieta /wilk Taka ona jest 2. te wszystkie Wawrzynce i 3. BEZ PANSTWA oddana - no to jesli cos na mnie to TAKIE COS. CO TO ZA ADOPCJA? I tak procesy w Niemczech. A tu? SAME KLAMSTWA O RODZINIE? Ja wam dam. Nie ma tak. I tak dalej i tym podobne... i wiecie BO ONA MA KASE. JAK!!! Krzywda moja bo z takich adopcji ZAWSZE JEST CO JESC W NIEMCZECH. A ja? A moje zycie? TY SKUWIALA CHUJODUPICO Z AFRYKI KLATECHETKO NIEMIECKO - ty KAINITO LUCYFER!! WQykurwiaj szmato koscielna z mojego zycia!! WYPIERD obesrana bezdzietno suko!! Z twoim mezem nie wiadomo skad - Zielonym Swiatkiem z Kainem zAfryki - wiecie ktos jest z banku. KTO??? SKURTWIEL ZIELONOSWIATKOWY Z AFREYKI? BEZE MNIE!!! I nie zycze sobie ZAENEGO KONTALKTU Z TYMI NORMALNYMI SKURWIELAMI I TYLE. Bo to jest robota CHLOPAKOW Z MOPJEJK PODSATAOWKIO dobrych mezow i ojcow. Do 2 nie umieli doliczyc, ale tyle wiedzieli - one ten swietlik ukradly bez sensnu. WIECIE - niech pozabijjaja raczej dzieci Z BECZKOWOZU zrobione niz zrobia mi laske STALEJ PRACY W BECZKOWOZIE ZWANEM POLSKA - krtporty zz tych skurwieli tez nie ma passu USA MNA. Mowie wam - oni maja dzieci BECZKOZWOZEM ZROBIONE - siki, gowno i ich sperma tam byla i co? ONI MI JESZCZE KRADNA RENTE? ONi mieli chjuje na rykjach - chuje - w tej szkole - i co? Jeszcze oni mi za rodowody rente wezma bo maja prawo bo SKLEPU ZE MNIE NI(E MIELI - oby ich KUNDLE W DUPY JEBALY - tyle mnie obchodza. Passy niemieckie maja? Akurat. Najwyzej dwa - chlopaki z mojej podsatowki - jakie madre onbe sa/Bomba w aucie i rente matki mi ukradna? To mieli SPERMA zrobic dzieci sobie Z ZONAMI a nie SIKIEM GOWNEM I SPERMA bo jakies dzieci maja./KAPUJECIE? i koniec rozmowy o wartosciach w Polsce. NA ZAWSZE. SIKA GOWNA I SPERMY- to wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn

Wiecie czemu wy jestescie takimi prymitywnymi zerami jak ci moi ZMARLI BRACIA? Bo mieliscie byc oblozeni KLATWA KOSCIELNA. Klatwa rzymska czy papieska i wtedy by ta Europa wygladala JAKO TAKO. A tak? KLATWA SLASKA nad wszystkim i wszedzie SLASK ze JAKIE TE DZIECI SA. No wiecie - a jacy wy jestescie? Gdzie macie rodowod na szkole? Tak mialy choc 1% godnosci te wasze dzieci, ktorej ja nie mialam nigdy PRZEZ MIROSLAWE SZ. z Afryki dlatego was DOKUMETNIE PIERDOLE bo wolalabym mieszkac w Polsce i miec nauczycielke z rodowodem A NIE TAKIE JAKIES KAINITY Z AFRYKi. Ale je sobie zezryjcie. Ale powiem wam - choc to Niedziwedziewo - i tez byscie mogli byc. Ze LAS JEST NAJWAZNIEJSZY W POLSCE. Takie cos. I tyle. A nie? TO NIE!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

ja tpo pisze do wszystkich CZYTAJACYCh a teraz juz to bez znaczenia bo mieliscie sie opamietac, zeby bylo POLSKA. A tak macie wszedzie SLASK. Prosze bardzo. Jedno chamstwo. Mnie to i tak nie obchodzi bo ja CHYBA??? wyjade z Polski jak zawsze chcialam jak dostane rente. I ...nigdy nie wroce. Zawsze tak marzylam. I nawet mialam rente wiec mnie na Polsce nie zalezy no ale sie staralam i bylam kulturalna i taki koniec... no coz... a Rzym? Gdzie wy macie Rzym? Jakie wy macie wartosci ludzie? I sie dowiem a jednak Miroslawa Sz. No coz... polowa bo ja to tylko rodowod i wiecie nawet jesli stoje o Afryke to wylacznie wiecie dlatego, zeby mi nie poszly zadne moje wartosci,ktore NAPRAWDE SA COS WARTE. Ale czego wam nie uszanowalam w Polsce? A wy? Mogliscie mi choc rodowody na panstwo zostawic. Choc las... niczego. A zeby sie nie okazalo ,ze corka przeora jest z AFRYKI. Ojciec ksiadz - takie cos. To Afrykanka. No coz... mogli mnie choc do POLSKI oddac. A w Afryce do RPA. i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Wiecie z Polski kilka rzeczy mi zostanie - 4 rzeczy - no 3 w sumie ale 4 i wojna z wami na ZAWSZE. Takze nie ludzcie sie mna nigdy!!!! Dwa krzyze na wilki i BIBLIA SIE DOWIEM. NIE!!!! Tekst na znikniecia z 4 rododowodami ze studiow i ksiazka na znikniecie z 2 lat spowiedzi w KORALIKU - tak sie bede z wami walic na wschodzie - i co wy na to? Jak zamierzacie ze mna wygrac. Bo jesli chodzi o 1510 to NIEMCY. I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

Ale z was MORDERCY!!! Nie ma co - zastanawiam sie kogo ta katechetka w Niemczech zabila. Kogos z rodziny. Gdzie ona ma braci? Wiecie - ona miala 2 rodzenstwa. Chyba ich zabila. Albo sa w Anglii i tak nie umiem jej dac rady z tym DZIECKIEM KLONEM. No coz... wiecie wybaczcie ale z wami rozmawiac to STRATA CZASU naprawde... sami rozumiecie. Jedynie kasa - bo sie dowiem jedynie kasa i TAKI KONIEC... awy? Popatrzcie sie na siebie REWOLUCJA FRANCUSKA W SZKOLE PO CICHU!!! NIezle - przydaloby sie o tym gdzies napisac. Na przyklad w USA. I CO WY NA TO?A nie jest to prawda? I tyle. I wszedzie SLASK i jeden BECZKOWOZ... oto jest Polska - naprawde mogliscie byc choc 1% uczciwi. I po co wy istniejecie? CZCIC CELAKOWNE? WIECIE KTO TO BYL??? AKTORKA PORNO!!! i miala te wizje w AM. Pol!!! Ale zrobili ja Polka!!! i cale zycie chodzila NAGO -AKTORKA PORNO Z EUROPY TO BYLA!!! i napisala te wszystkie notatki i zrobili zniej Polke i w zyciu miala 2 zdjecia w ubraniach ta wasza POLSKA SWIAETA - bo kto was tak bardzo zajezdza - CELAKOWNA Z AMERYKI POLUDNIOWEJ!!! I co wy na to? Ona nie byla Polka. Jedyny zarzut. I co wy na to? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

ZABILA BRACI ZEBY NIE WYSZLO ZE MUSIALA SIE SKLONOWAC - oto prawda o tej katechetce. A mowi ze braci ma w Anglii. GDZIE ONI SA? GDZIE? I co wy na to. Bo Niemcy sa od Kaina i moga byc. Nie od Lucyfera. I koniec. I nigdy to sie nie zmieni. TAKI ICH DALSZY CIAG ZA RODZINE KROLEWSKA W LONDYNIE,ktora najwazniejsza jest. Bo jak sobie jade dalej. TAK!!!! CICHA REWOLUCJA FRANCUSKA W POLSKIEJ SZKOLE gdzie KK pozarzynal wielu polskich ARYSTOKRATOW,ktorzy nie mieli kasy. Ale mieli poglady. No to dalej byly krzyze Kevina dla NOWEJ ARYSTOKRACJI POLSKIEJ W ROKU 1990 - nie mieli pogladow ale MIELI CO JESC MOWILY MADRE BRYGIDKI a Rosja dostala krzyze na 3 skrzydla. I taka mialam szanse na stala prace na poczcie po szkole sredniej. ZADNEJ. Bo wszystkie krzyze poszly i na poczcie - na polskiej poczcie ZROBIL SIE JEDEN PAPIEROSOWY BANK!!! JEDEN BANK!!! i tak oto zostaje po mnie WODA I PETY POLSKIE a co zostaje po SKLONOWANEJ KATECHETCE POLSKIEJ??? W NIEMCZECH. Ona miala 2 braci i nie zyja... co robic - to moja opinia. A jej? Ze pracuja w Anglii?Bo czemu mi zabito braci NA ZACHODZIE!!!! CZEMU???!!!

jak was wiecie PODSUMOWAC Z DALAod waszych wszystkich zboczenstw i tak dalej - ano tak - ze tak skonczyliscie - rewolucja francuska w komunistycznej Polsce zakonczonej STANEM WOJENNYM zeby bylo co zrec. Tak sie skonczylo porownywanie do Francji KRAJU GDZIE PO SZKOLE jEST PRAWO DO STALEJ PRACY - najwazniejsze ich prawo i pierwsze prawo czlowieka. I po co sie tak upieraliscie ze FRANCJA NAJWAZNIEJSZA JEST? PO CO? Po co trzymaliscie z brygidkami? Po co byliscie tacy pyszni i z dala od Rzymu? PO CO? OTO SA WASZE POLSKIE GRZECHY!!!! I taki koneic wasz _BECZKOWOZ SWIATA!!!! TAKI KONIEC WASZ za moje zycie a moi bracia na zachodzie? POLSKO TY BECZKOWOZIE ale czyj? I tyle. TY BECZKOWOZIE POLSKI w drodze do... RPA?ZA KORFANTEGO??? POLSKO - obudz sie ty SNIETY BECZKOWOZIE. Bo jak was w sumie nazwac - beczkowoz - dokad? SNIETY BECZKOWOZ - to jest POLSKA 2012. Niestety!!! :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN

SNIETY BECZKOWOZ albo SWIETA INKWIZYCJA - dwa terminy dla was sa. Tylko takie cos... a tyle mozliwosci - to jest grzech po prostu tu mieszkac. Bo co sadze o swojej sytuacji. Przebywanie w Polsce to GRZECH. Bo czym jest w sumie swieta INKWIZYCJA???? Czy to jest normalne? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(