Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klekomanka

Jak delikatnie spławic zauroczonego faceta

Polecane posty

Radź sobie sama, skoro sama doprowadziłaś do zauroczenia .

LCroft To nie zawsze dziala w ten sposob, mozna zauroczyc sie kims znajac te osobe jedynie z widzenia

Ja sie kiedys zauroczylem w kobiecie, ktorej nawet nie widzialem na oczy. Przez internet:)

Gość alikaaaaa8888
sam odejdzie jak mu nie dasz dvpy

Zeeenek.....Ty to masz jazdy :)) Nie jesteś pierwszy ani ostatni , są inni :)

Gość Zuzanna Amelia & 29
Powiedz mu ze szukasz przyjaciela i widzisz go na to miejsce.

"LCroft To nie zawsze dziala w ten sposob, mozna zauroczyc sie kims znajac te osobe jedynie z widzenia" Niemożliwe kochana , to całkiem złożony proces. Nie tłumacz się, to nie moja sprawa. Nie skrzywdź Człowieka, nie jest Ci to potrzebne.

Gość dac do zrozumienia ze
poznalas super faceta

Gość moniczka :P
zapytaj się czy ma jakiegoś fajnego kolegę dla Ciebie

LCroft nigdy nie zauroczylas sie przez neta?:) Ja mialem raz taka sytuacje ze po urwaniu kontaktu czulem ogromna pustke:) Moze to dziwne, ale ja w ogole jestem dziwny:) Czasami wydaje mi sie, ze stukniety:)

Zauroczenie jest to zlozony proces? heh.. Nie tlumacze sie, nie chce go skrzywdzic czy w jakis sposob urazic dlatego pytam sie jak przystopowac startujacego do mnie mezczyzne, aby nie ucierpialo jego ego

Dokladnie tak jak ci tu mowia. Napisz do niego z pytaniem o rade jak postapic z jakims innym facetem. Zrob z niego swoja przyjaciolke:) Jakby mi laska na ktorej mi zalezy cos takiego napisala, to nawet bym jej nie odpisal:)

Gość Zuzanna Amelia & 29
Zenek - to moze mi poradzisz co mam zrobic z jednym facetem ?

Gość trafiła kosa na kamień
Nie ma dobrych sposobów na spławianie, mogą być jedynie mniej złe i gorsze, więc bez różnicy co zrobisz, oby dostał jasny sygnał, że nie ma szans.

Gość trafiła kosa na kamień
Absolutnie nie rób z niego przyjaciółki! Aż taką egoistką chyba nie jesteś. Oboje będziecie się męczyć, oczywiście on bardziej.

Gość wujek_dobra _rada
powiedz mu żeby wyobraził sobie ciebie jak srrasz :classic_cool: każdemu facetowi przechodzi wtedy zakochanie :D🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 29
Musze go zauroczyc tak zeby robil to co ja chce

On sie nie bedzie meczyc, bo on przeciez nie wejdzie w taki uklad. O ile jest normalny.

Nie zrobie z niego przyjaciela to byloby chyba najgorsze. Lepiej zeby pocierpial przez chwile splawiony niz zeby robil sobie jaka kolwiek nadzieje ze moze ta przyjazn cos da..

Gość zxczxczxc
najlepiej wprost: nie jestem zainteresowana

Gość moniczka :P
Najlepiej powiedz mu od razu o co chodzi nie rób z niego wała sama byś nie chciała być tak traktowana :P

"Musze go zauroczyc tak zeby robil to co ja chce" Zauroczenie nie zalezy chyba od ciebie. Mozesz go co najwyzej zmanipulowac. Ale to ty pewnie jako kobieta potrafisz lepiej ode mnie. W koncu kobiety to specjalistki manipulacji.

" Zauroczenie jest to zlozony proces? heh.. Nie tlumacze sie, nie chce go skrzywdzic czy w jakis sposob urazic dlatego pytam sie jak przystopowac startujacego do mnie mezczyzne, aby nie ucierpialo jego ego" Startujący ? Pomyliłaś w takim razie pojęcia, bo zauroczenie jest zupełnie czymś innym , dlatego tak napisałam; Facet , który próbuje Cię poderwać , wcale nie musi mieć żadnych uczuć względem Ciebie. Możesz mu się jedynie podobać, albo na sex liczy. Oj....dobrze wiesz jak to działa. Zwyczajnie mu powiedz, że nie liczysz na znajomość z nim i tyle.

"LCroft nigdy nie zauroczylas sie przez neta? Ja mialem raz taka sytuacje ze po urwaniu kontaktu czulem ogromna pustke Moze to dziwne, ale ja w ogole jestem dziwny Czasami wydaje mi sie, ze stukniety" Nie....to wyobraźnia zamula zwoje , nie człowiek :)))

"Nie....to wyobraźnia zamula zwoje , nie człowiek" Czyli wynika z tego, ze mam bujna wyobraznie i jestem naiwny?

Ustalilismy juz, ze zwyczajnie mu to powiem Podpytuje osoby z mojego otoczenia o mnie, facet ktory chce przeleciec nie angazuje w to 'az tylu' sił Z reszta jest to jeden z tych wrażliwszych , to widac

Może, ale musisz wiedzieć też , że werbalizacja "uczuć" powoduje u wrażliwców takie , a nie inne skutki . Żałujesz ? Przeżyłeś cudne chwile przed komputerem , a że to iluzja ? Nie jesteś naiwny, potrzebujesz miłości , jak każdy ;*