Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem ciekaw

Jak kobiety wyobrażają sobie porządnego mężczyznę?

Polecane posty

Gość Jestem ciekaw

- Jakie cechy powinien posiadać takowy mężczyzna? - Jak powinien odnosić się do spraw związku czy seksu? - czy brak doświadczenia w związku czy seksie skreśla mężczyznę jako porządnego? - inne.

Zalezy od kobiety. Sa takie, dla ktorych porzadny to taki, ktory jej nie leje i nie chleje za duzo. I gdzies tam robi.

prawiczek.lat 45, mieszkający z mamą :classic_cool: ale my takich NIE CHCEMY.

Gość paper bag.....
Nie wyobrazam sobie:P

Gość ddddddddddddddd
uczciwy, lojalny, bez zdrady emocjonalnej, fizycznej. seks z partnerką, jak do tego się można inaczej odnieść?:D nie skreśla

Według mnie: - szczery, wierny, zabawny, powinien byc zakochany po uszy :) - co do związku, lubię jak facet przynosi mi kwiaty, robi kolacje i nie lekceważy tego co mówię, a do spraw seksu? seks jest fajny, ważne jest jednak by nie zależało mu tylko na tym, bo wtedy jeśli traktowalby mnie wylącznie jako dmuchaną lalę jest skreślony. - nie, nie skreśla. ;) - każdy człowiek jest inny, lepiej jak zostanie nić tajemniczości .:) nie lubię pijanych obleśnych typów. ;d

Gość Apasz:)
Pamiętaj chłopcze, jeśli kobiety powie Ci, że jesteś porządny to tak jakby sekatorem obcięła CI kutasa..., od porządnego już niedaleko do cioty, ciota będzie siedzieć i zastanawiać się co robi jego kobieta, podczas gdy ona będzie wypinać się właśnie do tego nieporządnego :)

Apasz:) nie bądź powierzchowny i nie pakuj wszystkich do jednego worka :) ja mam szacunek do waszej płci i nie mówię, że każdy z was to ruchacz, kłamca itd.. nie wiem jakie tam jeszcze macie przydomki

Gość ja z nim pisałam
porządny mężczyzna to taki , który lubi dużo seksu jest pewny siebie konfrontuje się z kobietą i ją kładzie na plecach potrafi się zachować w każdej sytuacji umie rozmawiać i ma ogromną wiedzę dba o siebie

Skoro twierdzisz, że każdy jest taki jak mówisz, to jestes albo bardzo ograniczony i mało wiesz o życiu, poznałeś mało ludzi. Albo trafiałeś na same desperatki ;)

Gość Apasz:)
Mówisz o ograniczeniu pisząc z mężczyzną o męskiej psychice będąc kobietą :). Ciekawe... i jednocześnie mało ważne. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę :)

To, że jestem kobietą nie oznacza, że mogę wiedzieć więcej o facetach niż Ty będąc nim. Widać w jakich kręgach się obracasz. Również pozdrawiam i zycze miłego dnia. :)

Gość Na moje oko....
Wierny, uczciwy, odpowiedzialny, opiekuńczy, poważny, mądry i dobry. Seks: Mój i tylko mój. Dziewictwo za prawictwo.

Gość uuuuppppp
up

Gość Mr Kimball
kobiety nie szukają porządnych męzczyzn .... chyba, że są w ciąży, a tatuś spylił.

Gość moim zdaniem: 3332
- Szczery, godny zaufania, opiekuńczy, wierny, lojalny, z zasadami, uczciwy, odpowiedzialny. - Seks tylko z ukochaną kobietą, jako doświadczenie przede wszystkim emocjonalne. Powinien się angażować (czyli nie czekać, aż kobieta go wyręczy np.), troszczyć o to, by kobiecie również było przyjemnie, nie nalegać, gdy ona nie ma ochoty. Związek - bardzo ważna rzecz w życiu, nie jakiś tam "pożeracz czasu", tylko coś, co nadaje mu sens. Kobieta musi widzieć, że się stara, że mu zależy. - Absolutnie nie. Natomiast zbyt duże doświadczenie już trochę tak - w końcu facet, który "zalicza" nie może być porządny. - Mile widziane cechy: inteligencja, wiedza, poczucie humoru, zainteresowania, umiejętność pisania w języku polskim :). Można być porządnym bez nich, ale zdecydowanie wpływają na bycie postrzeganym jako atrakcyjny partner (mowa oczywiście nie o wyglądzie). Ważne też, żeby po prostu być dobrym - czyli nie demolować otoczenia, szanować innych, nie robić krzywdy zwierzętom, w razie potrzeby pożyczyć bliskiej osobie drobną kwotę. PS: mój mężczyzna jest prawie taki jak w opisie... :(

Gość dlacze smutne ?
Ap-asz:) dobrze gad-asz :D

Gość buquile
Ciekawe czemu gangsterzy, drobne cwaniaczki, mafiozi maja zony kochanki i dziewczyny? Ciekawe czemu kobietyu tu zakładają topiki z tysiącami postów "mój chłopak siedzi w więzieniu". To wszystko dlatego ze lubia porządnych mężczyn.

Gość jsakhdhshd
seks tylko w związku, z miłości a nie dla samego seksu - odpowiedzialny, wierny, kulturalny, uczciwy

Gość jsakhdhshd
brak doświadczenia nie skreśla człowieka ale same te cechy, które wymieniłam muszą być dodatkiem do ciekawej osobowości, która będzie mnie pociągała

to mężczyzna dla którego nie będę całym światem, taki który poza związkiem będzie miał swoje życie (hobby, znajomych itp.) i który nie będzie miał problemu z tym, że ja również jestem jednostką odrębną nieczepialski, z celami w życiu, nie przyjmujący postawy żądaniowej; potrafiący żyć w związku partnerskim, ktoś kto ceni dyskusję wyżej aniżeli "strzelanie fochów" otwarty w sprawach seksu (nie chodzi mi o wypróbowanie wszelkich istniejących wersji Kamasutry, ale o to by słuchał moich sugestii i nie obrażał bądź peszył się jak nastolatek i jednocześnie sugerował mi jakie ma preferencje, co mu się podoba a co robię nie tak) nie znoszę otrzymywać kwiatów, podarunków itp.; nie będę dzwoniła i pisała sms kilkanaście razy dziennie - kilka razy w tygodniu mi wystarczy - więc potrzebuję człowieka, który nie będzie zakładał mi smyczy i również sam nie da się na smyczy prowadzić

Gość vallikij
porządny facet jest zwykle finansowym szarakiem chyba ze bogaty z domu jest lub odziedziczył spadek-zeby osiagnac sukces w pracy , w biznesie , w wyscigu szczurow trzeba byc chujem skurwielem kanalia depcząca innych , lizusem psychopatyczne nieco sklonnosci miec -byc bezwglednym draniem- kazde wysokie stanowisko i wysokie dochody wiaza sie z krzywdzeniem innych

Jak kobiety wyobrażają sobie porządnego mężczyznę? ułożony , grzecznie przynoszący kasę w zębach do domu , kulturalny , umiejący sie zachować w każdej sytuacji i trzymać fason nawet wtedy , gdy wszystko sie wali , spełniający niemal każde zachcianki kobiety , wiecznie uśmiechnięty i poprawiający kobiecie humor...:classic_cool: