Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuźka+

Przyjaciel i dylemat ...

Polecane posty

Gość Zuźka+

Przyjaznimy sie z 10 lat, i ostatnio zaczelam sie w nim zakochiwac, a na partnera na te chwile w ogole sie nie nadaje. Chce przestac sie z nim kontaktowac, bo cierpie i juz mam tego dosc.

Gość Apasz:)
Ooooo, żaden inny nie chciał, kolega sam to się nawet zaczął podobać :D:D:D Na bezrybiu i rak ryba hehe

Gość kill bill2
dlaczego sie nie nadaje?

Gość Zuźka+
Oprocz ogladania filmow nie widze, zebysmy mieli jako para wspolnie spedzac czas, bo on jest typem domatora. Caly jego swiat to dom, typ totalnie nieimprezowy. Ja uwielbiam podrozowac, poznawac swiat, zachwycac sie nim. Kolejna sprawa - mam watpliwosci, co do jego zaradnosci. Nie ma na te chwile pracy(wczesniej gzies pracowal przez 2 lata, ale teraz go rodzice utrzymuja), i poprostu jej nie szuka. Jest leniwy... No i mentalnie trudno czasem sie zrozumiec ... to chyba najgorsze Oczywiscie ma pare wspanialych cech - jest dobrym czlowiekiem, uczciwym ale to chyba za malo ....:o

Gość Apasz:)
On z tego co piszesz jest typem ciapki, grzecznego chłopca a Ciebie nie do końca to kręci :).

Gość Zuźka+
Tak wlasnie jest, jest totalnie przewidywalny, i raczej nie bedzie momentow gdzie totalnie mozna sie razem wyszalec .. Ale w calym swoim zyciu nie sppotkalam tak dobrego czlowieka ... Bije sie z myslami, czy moze jeszcze mu dac czas - choc juz cholera mnie bierze, czy poprostu powiedziec mu jasno, ze nic z tego nie bedzie ( jestesmy na etaie, ze sie zastanawialismy czy mamy ze soba byc).