Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wierze w to uczucie

jakie najgłupszy, idiotyczny powód miał facet żeby się z wami nie mogł spotkać

Polecane posty

jak miłą najgłupszy powód do wytłumaczenia że nie może (czyt. nie chce ) się z wami spotkać...jak się tłumaczył???

hej laski....nigdy wam się taki facet nie przytrafił??

Gość grecik.,
bolała go głowa ! zuzel - najwazniejszy na świecie kumple ..

mi moj sie tłumaczy ze co chwile pada to gdzie isc w taka pogoda..zalosne

Aaaa tam Pie.... go :) Z Znajdź innego który nie będzie miał żałosnych wykrętów :) Mój to choć by kamieniami padało to by się pojawił :)) Mam nadzieję, że też na takiego trafisz :))

ostatnio powiedzial, ze boli go palec u lewej stopy i dlatego nie przyjedzie bo nie moze sprzegla w samochodzie wcisnac przez ten palec, chore ;/

a kiedys jeszcze wymyslil ze musi nakarmic rybki przed 20... bo maja stala pore karmienia ;/

to wyzej to podszywy!!!!!!!!!!!!! bo pada to gdzie isc....masakra powiedziałam mu ze jak bym mu zalezlao to choc by waliło gradem i błyskawice to by sie zjawił daremne to wsyzstko

Po prostu on nie chce się z Tobą widywać tak często jak Ty byś tego chciała .. Poważnie mówię zastanów się czy jest sens być z kimś takim ...

tyle razy prosilam zeby jednak przyjechal a on swoje, ja tez mam swoja godnosc i nie bede go wciaz prosic napisalam mu tylko ze ja na pewno bym do niego pojechala chocby nawet blyskawice lataly!!! zrobilo mu sie troche glupio bo odpisal ze przeprasza za swoje xzachowanie, ale nie zasugierowal, ze jednak przyjedzie......

tyle razy prosilam zeby jednak przyjechal a on swoje, ja tez mam swoja godnosc i nie bede go wciaz prosic napisalam mu tylko ze ja na pewno bym do niego pojechala chocby nawet blyskawice lataly!!! zrobilo mu sie troche glupio bo odpisal ze przeprasza za swoje xzachowanie, ale nie zasugierowal, ze jednak przyjedzie......

No ja Cię rozumiem ... A Ty do niego jeździsz ?> Czy tylko oczekujesz że on będzie przyjeżdżał ? Daleko od siebie mieszkacie ? ....

nie jezdze, glupio mi zawsze mama mi powtarzala ze nie wypada zeby dziewczyna do chlopaka jezdzila.. niedaleko, 10km

19

I Ty mi powiesz że nie wypada ? Nie wypadało to w wcześniejszych czasach ... Jak miało by coś nie wypadać to i to że ty go męczysz żeby przyjeżdżał ... Mama mówi jak było kiedyś ... Wiesz na miejscu kolesia też bym się w końcu wqrwiła ... Jak on jeździ a Ty nie ... I jeszcze masz do niego pretensje ... MOże tymi swoimi durnymi wymówkami chce dać Ci do zrozumienia że on nie będzie zawsze jeździł.... Pogadaj z nim o tym ... Bo albo jest tak albo tak że on już CIę nie chce /...

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
ON się musi UCZYC DO SESJI a szedł chlac z kolegami ja w tym czasie z niemowlakiem przy cycu

to wszystko wyzej to podszywy.......ja mieszkam sama i on sam.....czesto sie potykamy u mnie czy na miescie czy u niego......

Odwołał wspólnego sylwestra bo wybierał się do...dentysty.

Gość hmmm, właściwie to mnie nikt
się głupio nie tłumaczył, to do mnie były pretensje że za mało czasu spędzamy razem, albo ja przekładałam "a na pewno bym do niego pojechala chocby nawet blyskawice lataly!" hahahahahaha, puste słowa skoro do niego nie jeździsz niektórzy tak mają, że czasem po prostu mają lenia i fajnie jakby ktoś do nich wpadł a nie oni wiecznie do kogoś

Ja raz powiedziałem jednej osobie, z którą nie miałem ochoty się widzieć, że zatrzasnąłem się od wewnątrz w samochodzie-chłodni (rozwoziłem wtedy dorywczo wczesnym rankiem nabiał po sklepach) :D była tak głupia, że uwierzyła.

Gość orzeszku
mój (? :P) nie pisze i nie dzwoni gdyż powiedziałam że mamy przerwę wakacyjną zamilkł jak Sfinks w Egipcie :P widocznie nie zależy mu

Gość czemu masz nick
'orzeszku'? :P

Gość a moj ex boy kiedys
do mnie zadzownil i powiedzila ze nie przyjdzie bo musi ilnowac dzieciaków siostry.....dorosłe dzieciaki a w rzeczywistosci przesiadywał a knajpie z kumplami