Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaha!!!!

Dlaczego niektore pisza pochwalne posty na swoj temat?

Polecane posty

Gość hahahaha!!!!

Ale pod pomaranczowym nickiem :D I czasami sa tak glupie, ze zapominaja sie wylogowac :D:D:D [27.07.2012] 00:06 [zgłoś do usunięcia] anulsss "zołzy, siedzą w domu, kasy im na wszystko bgrakuje i wyżywają się tutaj na forum. Szukaja sensacji i łapią za słówka, bo je to podnieca. Chca udawac mądre ale jak sie nie ma zasobów to ciężko. Anulsss się fajnie wypowiedziała i podoba mi sie jak uzasadniła. Podpisuje się rękami i kulaskami heheheh" Kulaskami :D:D:D Lol. Po co to zrobilas anulsss? Takie masz kompleksy, ze musialas sama sobie poslodzic? Hahahahaha!!!

Gość wolna ona
Argumentacja tego posta jest żenujaca " Anulsss się fajnie wypowiedziała i podoba mi sie jak uzasadniła. " zdanie godne 3 klasisty :o

Gość Levviatan choooju
Hahahahahahahahahahahahahaha dobre!:D

Gość gdsadgkl
dla mnie żenujące są osoby które szukają tego typu senscji albo czepianie się słówek i udowadnianie komuś co miał na myśli. :O

Gość autorko tego topiku
podkochujesz się w tej anulsss czy co? Już drugi taki sam temat a brak wypowiedzi kogokolwiek innego niż Ty sama. Tutaj raczej nikt nie ma czasu na tego typu brednie. Po co komu taka dyskusja jak i tak cholera wie o co chodzi a zakładam że raczej o nic interesującego

Gość ale wtopa!
buahahahahahaha!!!!