Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sticks n Stones

Bylem dzisiaj w duzej galerii handlowej i stwierdzilem, ze

Polecane posty

Gość Sticks n Stones

moja przyszla dziewczyna to bedzie szczesciara:) Popatrzylem sobie troche na te pary i polowa facetow z kobietami to ostre oszolomy. Brak jakichkolwiek manier, nie zaplaca za lody, nie przepuszcza 1sza, nie otworza drzwi...no jakas masakra:) Mam dopiero 21 lat i niestedy jestem aktualnie sam. Jestem naprawde spoko chlopak, nie jestem brzydki, mam fajny charakter, od cholery zainteresowan:) Mam duze ambicje, studiuje na bardzo dobrej uczelni no i biedny nie jestem. Szkoda ze dziewczyny wola takich oszolomow odemnie:(

Gość ergs
"nie zaplaca za lody" XDXD

Gość Ivonnkaa
Większość par ma wspólną kase i nie ma znaczenia, kto wyciągnie portfel. Więc nie wiesz, kto tak naprawdę zaplacił za lody :P

Gość Sticks n Stones
Stalem w kolejce do grycana i widzialem:) para tak po 21-23 lata stoi razem w kolejce i chlopak mowi dziewczynie zeby dala mu kase na swoje lody. Dlaczego ja nie moge nikogo znalesc a takie oszolomy sa w zwiazkach! to niesprawiedliwe!

Gość Sticks n Stones
Może to przez to, że po tatusiu wyglądam jak podolski złodziej a do tego całe dnie siedzę na kafe?

Gość bhibi
to zajebiście kolumbie. szukasz tu ukochanej czy jak, ze się tak sprzedajesz?

autorze wszystko ładnie sie mowi niestety kobiety to dziwne istoty mowia tak a czynią inaczej wiec ciezko ocenic czy na prawde wymienione atuty sa dla faceta dobre :)

Gość bhibi
Dlaczego ja nie moge nikogo znalesc a takie oszolomy sa w zwiazkach! to niesprawiedliwe! no i wylazła frustracja pomyśl sobie, że one są zbyt głupie skoro taki oszołom ich podnieca i pozwalają na takie traktowanie. a tobie sięnależy kbieta rozumna, która doceni cię za to że nie jesteś oszołomem, i sama by nigdy nawet na takiego palanta nie spojrzała już lepiej?

Gość Sticks n Stones
to z podolskim to oczywiscie podszyw

tez kiedyś byłam z takim chytrym facetem, chciał mi mówić, co ja mam i na co wydawać moje pieniądze, masakra to była!