Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka83

Mąż zaproponował otwarty związek

Polecane posty

autorko --- i naprawdę ty to lubisz ? potrzebujesz tego ?

Gość ewgw
Ja napewno wirusa nie mam bo mam jednego i stałego partnera! Ty pewnie już masz w ogóle swojego ciała nie szanujesz dziwka z Ciebie i tyle!!!

ja juz pisalam ze ja nie zyje w takim zwiazku i nie wazne czy mamy slub czy nie, nie moglabym zniesc mysli ze moj facet bzyka inne, takze my stanowimy zwykly zwiazek bo skokow w bok. jednakze istnieja pary ktore nie maja nic przeciwko praktykom skokow w bok, uwazaja ze ich to podnieca, ze urozmawica ich zycie i w zaden sposob nie wplywa na ich zwiazek czy uczucia wzgledem siebie i bardzo dobrze, powodzenia im zycze i gratuluje luzu.

Gość ewgw
A mąż ci zaproponował tak bo mu się znudziłaś i chciałby kogoś innego podymać w sumie sie nie dziwie prawie 30stka na karku a on ma potrzeby i 18stki czekają:)

Dziękuję za komplement. Robimy to co sprawia mam przyjemność. A jeśli ty masz inne spojrzenie na świat to twoja indywidualna sprawa.

dla jednego szacunek wlasnego ciala to jest niepozwalanie na jego dotykanie, dla drugiego dotykanie przez wybrane osoby a dla innego to jest wsluchiwanie sie w potrzeby ciala, gdzie taka potrzeba jest zaspokojenie fizyczne. zalezy od tego kim sie jest. dla mnicha kazdy kto wogole uprawia seks nie szanuje wlasnego ciala.

Gość Katalina romania
Masz rację ciasnym spojrzeniem na życie jest życie z kochającym mężem, jedynym facetem którego kocham i z którym mam zajebisty seks. Nie muszę dawać dupy po bokach żeby się dowartosciowac tak jak wy głupie dziury:) wystarczy mi miłość, komplement męża i świadomość że JESTEM JEDYNĄ KOBIETA W JEGO ŻYCIU, JEDYNĄ, rozumiesz pustaku? Nigdy nie zrozumiesz, bo całe życie się nie szanujesz :)

Gość ej bez jaj
dobrze facet tam napisal,ze widocznie maz Cie nie kocha. Facet ktory kocha kobiete nie potrafi dzielic sie nia w lozku. Jesli braliscie slub koscielny to rzeczywiscie odpierdalacie niezla maniane. Jak juz w cos wierzyc to na 100% no chyba,ze macie tylko cywilny.

nie chesz mieć dzieci ? przy takim stylu życia jak myślisz jak długo jeszcze " dasz radę " - nie bardzo iwem jak to okreslić ?

Gość ewgw
widzisz mi chodziło o szacunek do własnego ciała i tylko mój mąż ma do niego prawo nikt inny nie mogłabym uprawiać seksu z osobą do której w ogóle nic nie czuję ale są ludzie i ludziska

ewgw --> no to ciesze sie ze zrozumialas ze ludzie maja rozne poglady na sprawy. ja mimo tradycyjnego modelu swojego zwiazku nadal respektuje ze ktos moglby miec inne wizje swojego zycia. denerwuje mnie za to takie umoralnianie, nie znasz tej osoby to nie oceniaj, nie widzialas, to nie wmawiaj ze maz jej nie kocha bp tak naprawde to gowno wiesz..

Gość ej bez jaj
wiecie co ale te niecenzuralne slowa to mozecie sobe naprawde darowac,bo co z tego,ze tak podkreslacie jak to wy sie bardzo szanujecie,jaki macie seks dobry z malzonkami i jak to was komplementami obsypuja jak widac golym okiem,ze jestescie zwyklymi frustratkami pragnacymi sie na forum tylko wyladowac. Zrzucacie tu te swoje emocje pewnie codziennie po swoich jakze wspanialych relaksujacych dniach:P spedzonych u boku ukochanych:P wchodzicie na taki topic tylko po to,zeby powyzywac i napisac "a ja to bym nigdy...a ja to mam innaczej...a ja sie szanuje,a ty to kurwa jestes" a tak naprawde to same wiecie jak macie;) powodzenia:) pamietajcie,ze kiedys i z was los zakpi:)

Gość Rulfend
Spełnienia fizycznego szukasz? Proponuje jechać do afryki i dać się zgwałcić stadu murzynów. A co do wyzwisk hmm są wpełni uzasadnione , sam mam żonę , skoro tylko zmęczone życiem kobiety nie rozumieją co to znaczy być żona a nie szmata to kim są te panie co tu zakładają tematy o puszczaniu się. Jaką trzeba być szmata, pewnie jesteś z mężem dla pieniędzy. Psa by nie oddał pewnie a ciebie oddaje.

Gość Rulfend
Jeżeli chcesz zachwalać uroki życia taniej prostytutki to rób to gdzie indziej bo rzygac się chce czytając jakie dziwki chodzą po tym świecie .

Gość Rulfend
Kiedyś zajdziesz w ciążę i zmienisz się w maciore z rozstepami siedząca z dzieckiem, a twój mąż będzie posuwal piękne dziewczyny:)

Gość rok przed porodem ubrałam
P A T O L O G I A I S K R Z Y W I E N I P S Y C H I C Z N I E D E W I A N C I Z W A S🖐️

Gość wow pianista
Znam taki związek. Tam później doszło do tragedii i mąż zabił żonę. Niby też dali sobie przyzwolenie na skoki w boki. Psychika pokazała coś innego.

Gość gość
A ja popieram... Tu jeden gość napisał, że kiedyś zajdziesz w ciąże i będziesz maciorą z rozstępami- pogratulować panu elokwencji... Mam męża dwójkę dzieci(jego dzieci) i także tworzymy otwarty związek i jesteśmy szczęśliwi, kochamy się. Ale czasem potrzebujemy odskoczni... PRZYŁAPAŁAŚ MĘŻA Z KOCHANKĄ??? DOŁĄCZ SIĘ UDOWODNIJ, ŻE JESTEŚ LEPSZA!!! ;)

Gość gość
nie ogarniam jak małżeństwo można przekształcić w otwarty związek? to po co było brać ślub?

Gość gość
ja lubię jak faceci posuwają MNIE, nie inne :D