Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka83

Mąż zaproponował otwarty związek

Polecane posty

Gość .Zulluss.
No fakt na tych zdjęciach nie estetyczne ciała:)

Gość oifweognvoi
karolina, jak często?

Gość gwrethr
gdybycie byly takie sliczne to byscie na forum nie siedzialy i nie pierdolily o rzeczach ktore nie mialy miejsca

Dla mnie nie jestescie małżenstwem. Skoro nawet nie jestescie o siebie choc troche zazdrośni to tak jakby wam na sobie nie zalezało. Nie mówie tu o jakies chorobliwej zazdrosci. Moglibyscie w sumie zostac przyjaciółmi.

Przykro mi, ale on Cie nie kocha. to nie ma sensu. I jestem pewien ze razem nie bedziecie.wierzysz ..nie wierzysz..to twoja sprawa. Tylko pamietaj co napisalem ze ( RAZEM NIE BEDZIECIE ).

W małżeństwie jest też miejsce na przyjaźń. Kochamy się ale również oboje lubimy urozmaicenia w związku. Nie robimy nic wbrew sobie.

Gość .Zulluss/
Karolinka83:) a jak wyglądasz? opisz się w skrócie?:)

Gość Katalina romania
Niestety jesteście chorym związkiem. Wiesz czym jest instytucja małżeństwa? Jak ktoś się chce kurwic tak jak ty niech nie bierze ślubu. Po co go brałas? Żeby być dziwka pod przykrywką? Mogliście agencje założyć ty prostytutka on twój alfons . Bo w chwili obecnej nawet prostytutkom możesz buty lizac:) jesteś niestety zwykła kurwa, a twój mąż kurwiarz :) gratuluję związku:)

Gość .Zulluss/
No i sie wypowiedziała:) heheheh

Gość Katalina romania
Niestety jesteście chorym związkiem. Wiesz czym jest instytucja małżeństwa? Jak ktoś się chce kurwic tak jak ty niech nie bierze ślubu. Po co go brałas? Żeby być dziwka pod przykrywką? Mogliście agencje założyć ty prostytutka on twój alfons . Bo w chwili obecnej nawet prostytutkom możesz buty lizac:) jesteś niestety zwykła kurwa, a twój mąż kurwiarz :) gratuluję związku:)

Gość .Zulluss/
http://www.tvs.pl/36040,rzymskie_termy_w_czeladzi.html to zapewne ta z tych moherów na klatkach w tym linku:)

Moja kolezanka byla w tej samej sytuacji ... to samo mowila co ty . Powiedzialem jej .. ze to nie ma sensu .. ze on nie kocha . I mialem racje ... no cos

Dziękuję za krytykę która też jest czasem potrzebna. Nie muszę być idealna. Ważne że jestem sobą

kurwic to sie moga prostututki ktore robia to za pieniadze, a nie te ktore chca i do tego za darmo i za przyzwoleniem. a malezenstwo ma wiele plaszczyzn - miedzy innymi zabezpieczenie finansowe.

Katalnka - why so serious? :D Twoja dupa będzie przez to zjechana ? :P

Ja nie krytykuje. tylko prawde mowie. Nie znam Ci ale wspolczuje ci.

Gość Katalina romania
Po prostu pusta niewyzyta rura z ciebie z wielkim wiadrem w dupie i między nogami. Nieźle cię rodzice wychowali, w burdelu pewnie.

katalina --> a ty powiedz co sie czyjas dupa tak interesujesz? umoraniac to mozesz jako katechetka dzieci w szkole a nie obca ci dorosla osobe.

Gość Katalina romania
Po co brałas ślub z facetem który cię nie zaspokaja-gdybyście mieli dobry seks nie dawała byś innym. Z psem też to robisz pewnie .

Gość Katalina romania
Planerowa, widać żyjesz też takim wesołym związku:) jak ci wasi faceci was kochają:) dziwke darzą większym szacunkiem niż własne żony :)

Gość ewgw
ja pierdzielę co ja tu czytam w głowie się nie mieści małżeństwo niby się kocha a jednocześnie puszcza nie zdziwiłabym się gdyby któreś z was coś złapało jakiegoś hiva bo właśnie przez takich ja wy są takie choroby pojebało was totalnie co za kobiety na tym świecie prawie same dziwki!!!!

Gość ewgw
Katalina nie przejmuj się masz rację i zgadzam się z tobą a wy wszyscy co za autoką to tez pewnie jakieś dupodajki nie wyrabiam normalnie!

nie, ja nie zyje w takim zwiazku ale rozumiem ze ludzie moga miec inne spojrzenie na pewne sprawy. wspolczuje to ja tobie takiego ciasnego spojrzenia na zycie..

Gość ewgw
a ty palnerowa nie pierdol głupot że nie kurwy jak się bzykają za przyzoleniem to mi mąż pozoli to się puszczę z twoim mężęm więc nie byłabym kurwą bo mi mąż pozolił? puknij się w ten zryty łeb

Gość ewgw
W jakim ciasnym związku ty piszesz chyba w normalnym związku!! Co się na tym świecie dzieje ludzie biorą ślub i są małżeństwem a pierdolą się na boki co to za małżeństwo może jeszcze mąż zrobi innej dziecko a żona zajdzie z innym i będą wszyscy razem żyć długo i szczęsliwie