Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjawisko paranormalne

nie oddał mi pierścionka....

Polecane posty

ponad tydzień temu bardzo się pokłóciliśmy, z jego winy, przegiął po całości. oddałam mu wtedy pierścionek zaręczynowy. On mnie przeprasza, mówi, że jest kretynem, że żałuje tego co zrobił, ale pierścionka mi nie oddał i nie wygląda na to, żeby zamierzał, nawet nie próbował... smutno mi to chyba już będzie koniec :(

Gość ja Ewelina
materialista, pierścionek będzie mial dla następnej

Ewelina pewnie tak:P albo sprzeda, złoto jest teraz w cenie:P

złoto tanieje od 2 lat ale to taki szczególik :) po co ma go oddawać skoro pewnie byś go nie przyjęła (albo zrobiła to z wielkim fochem)

zenek tzn jaki? nie wiem ile ten moj, tzn juz nie moj, kosztowal bo sie tym nie interesowalam, ale jest zloty z brylancikiem, pewnie z 1000 zł

Czyli ok 1000 zl? Pytam z ciekawosci jakbym sie w przyszlosci oswiadczal:)

ale wracając do pierścionka, to uważam, że gdyby mu zależalo to by chociaż sprobowal mi go oddac

zenek no za 1000 juz chyba mozna kupic ladny, jakbys chcial bardziej wypasiony ( np z wiekszym brylantem) to wiecej, zreszta niewazne ile bedzie kosztowal, najwazniejsze, zeby Twoja przyszla narzeczona nie musiala go zdejmowac...

Nie no akurat wazne ile bedzie kosztowal, bo to ja za niego bede placil. A jak zdejmie to trudno. Swiat sie nie zawali. Tak czy siak dziekuje za odpowiedz:)

Nie, dlaczego? Po prostu lubie wiedziec ile co kosztuje, a piercionkow jeszcze nie kupowalem.

tajemnica on no faktycznie z Twojego wykresu tak wynika, to ktos mnie wprowadzil w blad, chyba jakis znajomy mi mowil wlasnie ze zloto jest teraz w cenie :/

zenek najprostszy sposob to przejscie sie do byle jakiego apartu, czy innego sklepu jubilerskiego i obejrzenie pierscionkow:)

Gość notatkiozyciu.pl
Pogadać z facetem nie możesz? To miłość była czy gierki i każdy ruch, każda wypowiedź w związku omawiana na forum?!

Gość Zuzanna Amelia & 29
20:51 [zgłoś do usunięcia] zeeenek Nie, dlaczego? Po prostu lubie wiedziec ile co kosztuje, a piercionkow jeszcze nie kupowalem. Zacznij. Bedziesz mial wprawe jak przyjdzie czas.

Gość Zuzanna Amelia & 29
A pierscionka - w takiej sytuacji jak opisalas - ja tez bym nie oddala.

zuzanna dlaczego bys nie oddala?

notatki nie rozumiem Twojej wypowiedzi, nie omawialam swojego zwiazku wczesniej na forum :o

Zuzanna: bedzie wlasciwa kobieta, to beda pierscionki i wiele innych rzeczy.

Oddać można tylko to, co się komuś zabrało. Jak on ma ci oddać pierścionek, skoro ci go nie zabrał ? Teraz to on może ci go ponownie dać (a nie oddać) ponownie się oświadczając, ale skoro się pokłóciliście, to raczej się nie zanosi. Czyny mają swoje konsekwencje. Zerwałaś zaręczyny, więc nie jesteście już zaręczeni - prosta konsekwencja. Jeśli to była drobna kłótnia, dla której nie powinno się zrywać zaręczyn, to po co je zrywałaś a teraz żałujesz ?

to nie była drobna kłótnia i uwierz mi, że miałam powód, żeby go oddać. Myślałam po prostu, że jeśli mu zależy to właśnie próbowałby się oświadczyć ponownie, ale może właśnie faktycznie tak ma być. Ja miałam powód, żeby oddać, on nie ma powodu, żeby się znowu oświadczać i próbować to naprawić.

Gość paniskorpion
o co poszło ? co było powodem zerwania tych zaręczyn ?

Gość a ja sie nie dziwie...
eee tam a ja sie facetowi nie dziwie, zerwalas zareczyny z powodu niby wielkiej klotni, jesli byla ponoc taka wielka i mialas powody to po co chcesz wracac? i jeszcze chcesz pierscionek z powrotem??? facet sobie mysli: po co dawac jej pierscionek skoro rzuci mi go w twarz przy nastepnej klotni...

Gość DZIECINADA zarówno z ciebie
jak i z niego. facet,który ma choc odrobinę taktu i klasy po rozstaniu z kobietą nie przyjąłby poprostu pierścionka. Żenada.

Gość DZIECINADA zarówno z ciebie
jeżeli kocha i SZANUJE swoją wybrankę to pierścionek by jej zostawił. Na pamiątkę. Z szacunku do niej jako kobiety. Amen.