Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzannah

Jest mi smutno, pogada ktoś?

Polecane posty

Gość Zakochanazrozpaczona
Czemu ja sie nie urodziłam facetem ? Miałabym łatwiej w życiu ;D

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
Nie peknie .. bedzie Ci ciezko ,ale to minie napewno za jakiś czas ... choc wiem o co Ci chodzi przez takie doswiadczenia sie traci wiare w facetów i zaufanie do nich przynajmniej ja tak mam jak jakiś sie nagle przestanie odzywac co mi na nim zalezy.a juz przez to przechodziłam wczesniej.. wiem jedno- juz sie do niego nie odzywaj pierwsza . już sie 2 razy odezwałaś to naprawde wystarczy. jak sie odezwiesz znowu ,a on nie odpisze to bedziesz sie jeszcze gorzej czuła jak mu zalezy to nie musisz mu o sobie przypominac. może nawet kiedys bedzie załował ,ze nie odpisał ,a jak sie bedziesz narzucała to pogorszy sprawe moim zdaniem wiem,ze jest Ci ciezko bo mnie tez .i tez mi zalezy na tym facecie.. juz nie raz przezywałam jak sie cały dzien nie odzywał ,a teraz pisze do mnie jednego smsa dziennie na odczep ,a dzisiaj to w ogóle nic nie napisał .. wiec ja tez nie pisze choc mi smutno...

Gość Zakochanazrozpaczona
Mój też .. Przed spotkaniem pisaliśmy miecha , dzień w dzień , dwa razy dziennie , a teraz co ? hm :( Chociaż mi mówił , że nie załował spotkania :(( Miałam zaproszenia na grilla pare dni temu , ale nie dałam rady .. A teraz cisza :( Boli mnie to cholernie .. Chociaż fajnie , że jest osoba która mnie rozumie :)