Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanazrozpaczona

Co ja mam robić ;/

Polecane posty

Hej witajcie . Pomóżcie mi co mam robić , bo totalnie pęka mi serce. Poznałam faceta przez internet pisaliśmy od słowa do słowa przez miesiąc .. Zaproponował spotkanie . Na spotkaniu było cudownie , poznałam jego znajomych itd . Odzywał się , teraz przez 2 dni się nie odezwał . Ale wcześniej zaproponował spotkanie .. ? Czemu się nie odzywa ? Boje się , że odpuścił sobie , że nie chce mnie znać ;( Mówił mi dużo rzeczy . Ale mieliśmy też wypite. Na trzeźwo powiedział , że jego siostrze przypadłam do gusty i pewnie chciała bym została w rodzinie :D Co mam o tym myśleć ? Nie wiem pęka mi serce , ze strachu przed jego utrata wylewam ciągle łzy .. Jest non stop w moich myślach .. Po za snem chociaż i mi się śni ;D Paranoja jakaś xD Co robic ? Pisałam w ciągu tych dwóch dni smsy do niego , ale nic .. Zero :( Help me!

Czy nikt na prawdę nie jest w stanie mi pomóc ? :((

Bardzo proszę o jakieś małe rady co robić :/

Gość Qaws

Daj mu czasu, nie daj po sobie odczuć że ci zależy, on pierwszy musi się odezwać, agdyby tak się nie stało to znaczy że nie jest ciebie wart, nie poniżaj się przed nim, nie pierwszy i I nie ostatni. Jeżeli jemu Te będzie brakować tych waszych rozmów to za tęskni. Powodzenia