Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterja gość

po co dziewczyny siedzą w przeciwsłonecznych okularach gdy nie ma słońca?

Polecane posty

Gość Na moje oko....
Ukrywają opuchliznę lub brak makijażu.

Gość aaaaaaaaaagava
mnie bardzo razi światło słoneczne, nawet rozproszone przez chmury. mam jasne oczy i nie jestem w stanie wytrzymać bez okularów. czasami nawet mając okulary mrużę oczy od nadmiaru światła. ..ale mnie razi równie mocno światło sztuczne białe/ albo światła samochodów nocą itp po prostu nadwrażliwe mam oczy i na noc potrzebuję szkła "antyrefleksy" a na dzień mocno zabudowane okulary z mocnymi filtrami i nie jest to moje widzimisię ..tylko autentyczny dyskomfort , ból oczu.. ból głowy i wQrw na cały świat - jeśli zapomnę okularów :O :O

Gość od razu od razu
po prostu sa tak paskudne ,że wszyscy uciekają dlatego zakładają okulary przeciwsłoneczne

Gość a to jest dobra teoria
kafeterja gość albo może są niewyspane po dyskotece i na dodatek zarobiły śliwkę pod okiem hehe od jakiejś innej panny od faceta bo nie chciała mu obciągnąć albo zrobiła to jakiemuś fajfusowi za drinka od alfonsa bo dała za darmo i nie oddała za gumy od innej laski bo się prała o faceta od mamy/taty bo przyszła zajebana do domu od dresa bo była tak paskudna ,że nawet pijany dres się mie skusił i od razu wytrzeźwiał od ochroniarza bo pomylił z zombie / szwendaczem