Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leave in silence

Upokorzona przez rodzinę

Polecane posty

Gość leave in silence

Wczoraj moj brat(lat 39) jego synuś, któremu nie mozna zwrocic uwagi i ktory uwaza sie za najmadrzejszego(mimo ze ledwo zdal do nastepnej klasy) i najprzystojniejszego(mimo ze ma twarz jak szczur i żółte oczy, o wstretnych zębach nie wspominajac(lat 15) i moj ojciec lat 64, zmieszali mnie wczoraj z blotem, tylko dlatego, ze zwrocilam uwage swemu bratankowi.Uwierzcie, ze gdybyscie slyszeli co on mowil i jak sie zachowywal- nogi w adidasach kladl na ławę), smial sie z zebow swego dziadka), zostalam przez to nazwana pasozytem, szmatą smieciem, ze zaraz mi jebnie w ten glupi leb itp itd.(slowa brata i bratanka)Stanelam po stronie wysmiewanego dziadka tj mego ojca, ale moj ojciec to (szkoda slow falszywiec, hipokryta i po alkoholu staje sie dnem byl pijany i nawet nie wiedzial ze trzymam jego strone zwracajac uwage jego wnukowi)) Na ddoatek moj brat sam zwiazal sie z mezatka, bezrobotna i z dzieckiem a mnie wyzywa i gnoi tylko dlatego, ze nie moge znaleźć pracy. Moj bratanek jest rozpuszczonym, nie szanujacym nikogo wpatrzonym w siebie gimgównem.Szpanuje tylko firmowymi ciuchami, ktore kupuja mu rodzice,(wykorzystuje i matke i ojca) a ponadto nic soba nie reprezentuje.Jego tematy ulubione to : ciuchy, buty, perfumy i bzykanie(tak bzykanie w wieku 15 lat)! Zwrocilam mu tylko uwage zeby nie smial sie z innych i niech popatrzy na siebie i od tego sie zaczelo. Jedynie moja mama sie za mna wstawila. Zmieszali mnie doslownie z gownem, nie moglam wytrzymac i wybieglam z pokoju z placzem. Czuje ogromna nienawisc do swego brata, ojca(ktory jst lizodupem i wystarczy z nim wypic i juz bedzie trzymal strone synusia, a sam sie za plecami wysmiewa z niego, ze wzial sobie balast w postaci bezrobotnej mezatki z dzieckiem)), o bratanku nie wspominajac- nim to juz po prostu gardze i tez nienawidze. Z mojej mamy zrobili sluzaca(przynies , podaj, pozamiataj). Matka sie za mna wstawila, ale ja nie wiem jak sie teraz zachowywac wobec tych judaszy. Mam wychodzic z domu jak oni przychodza,? zamykac sie w pokoju czy co zrobic? Chodzi mi po glowie jakas zemsta , ale nie mam pojecia jak ją zrealizowac. Ktos , kto nie byl w takiej sytuacji, to nigdy nie zrozumie.Oni wpadaja co 2 tygodnie najesc sie i gadac o seksie, autach, dziwkach itp(ojciec z synem takie rozmowy prowadza, ktory ma zaledwie 15 lat a juz ejst tak zepsuty jak nie jeden 25 latek). Moja mama siedzi tylko w kuchni szykowac im zarcie, nie uczestniczy w tym, bo nie chce sluchac o czym rozmawiaja i jak sie zachowuje to gimgówno.Aha- moj brat jest rozwodnikiem i obecnie ma romans z mezatka , bezrobotna i z dzieckiem.A mnie nazwal pasozytem i smieciem:(, bo nie pracuje Nienawidze ich i wiem , ze nigdy, nigdy! tego nie zapomne.Nie wiem czy to istotne ale moj ojciec i brat mają wyzsze wyksztalcenie. Sorry za chaos w tynm temacie, ale do tej pory serce mnie kluje i nie moge opanowac emocji i pisac składnie(to temat rzeka). Co ja mam teraz zrobic? Jak sie zachowywac wobec tych buców(bratanka, brata i ojca)? Ja ich po prostu juz nienawidzę!

Gość leave in silence
napisalam strasznie chaotycznie , ale nadal nie moge opanowac nerwow i jest mi baaarzo, bardzo przykro. Zaluje ze w ogole siedzialam z nimi i patrzylam na to wszystko :(

Gość leave in silence
W gwoli jasnosci-moj bratanek to biologiczny syn mego brata. Moj brat ejst rozwodnikiem i obecnie spotyka sie z mezatka, ktora ma 1,5 roczne dziecko i .... tez nie pracującą. Ale ja jestem szmata, śmieciem, przygłupem bo nie moge obecnie znaleźć pracy... Hipokryta jebany.

Gość leave in silence
Prosze- doradźcie cos, bo zaraz zwariuje :(

Gość autorko masz
100% racji to oni są pomyleni i robią i mówią źle

Gość leave in silence
To, że sa pomyleni to wiem. Nie wiem tylko jak teraz sie zachowywac. Bo sytuacja jest patowa. Nie pozwole zeby jakies 15 letnie, rozpuszczone gimgówno robilo co chcialo i obrazalo wszystkich

Gość a ty ile masz lat
????????

Gość leave in silence
Jestem przed 30-tką

Gość cuuukierek
kuurwa, jestes zdrowo jebnieta :O

Gość yuppiessss
chyba czas sie wyprowadzic od mamusi i tatusia i zaczac zyc swoim zyciem pasozycie....

Gość wbwbwbwb
Wiesz co? najlepszym rozwiązaniem byłaby totalna ignorancja z Twojej strony...przecież żadne rozmowy nie mają sensu...nie z takimi ludźmi...ignoruj i unikaj ich towarzystwa

Gość leave in silence
Niby dlaczego? Dlatego, że zwrocilam uwage bratankowi? i mam swoje zdanie w roznych sprawach? Podaj argumenty, skoro uwazasz, ze ejstem jebnieta.

Gość wiśnióweczka ;-)
rozumiem, że jesteś zdenerwowana, ale spróbuj się uspokoić. NA pewno niełatwo o spokój kiedy tak Cię potraktowali najbliżsi, ale nie są warci Twoich nerwów. Nie wiem, jak układały Ci się kontakty z bratem cześniej, to co piszesz jest dla mnie szokujące... Moim zdaniem powinnaś poważnie porozmawiać, najpierw z rodzicami, powiedzieć jak się czujesz, przypomnieć tatusiowi co się stało i żądać jakiegoś rozwiązania. Oni we własnym domu też nie powinni pozwalać na taką swobodę synowi i wnukowi. Powinni reagować. Swoją drogą należałoby załatwić sprawę z bratem. To nienormalne, żeby ludzie się tak traktowali. A jeszcze rodzeństwo w domu rodzinnym... Nie zostawiaj sprawy, ty się nie będziesz odzywać a oni będą dalej prowadzili swoje rozmowy... Masz mamę po swojej stronie - to już dużo. Jeszcze spróbuj ojca jakoś przekonać, porozmawiać po ludzku i razem zadziałajcie przeciwko tym ... Nie pozwól sobą pomiatać...

Gość leave in silence
Ja mam swoje pieniadze i nie jestem pasaozytem, zobaczymy jak tobie sie kiedys noga podwinie to czy tez bedziesz tak spiewal/a Zobaczymy tez jak skonczy moj bratanek za kilka lat i czy tez nie bedzie na garnuszku mamusi czy tatusia.

Gość autorko masz
porażka teraz z tymi gnojami co jeden to gorszy tylko strzelać z kałacha a autorka ma rację stając w obronie ojca, ze starszych, zniedołężniałych śmiać się nie powinno aż dziw, że ten baran twój brat pozwala na obrażanie dziadka a swojego ojca...

Gość annia.....................
Matko ,ale patologia. Nie przejmuj się.Omijaj przygłupów.

Gość zapytaj braciszka
kim jest jego kochanka jesli Ciebie uważa za szmatę. Porozmawiaj z matką gimgówna, uświadom ją, że powinna ograniczyć mu potkania z tatusiem, bo go deprawuje...

Gość leave in silence
Moj ojciec ejst jak chorągiewka. Jest an emeryturze i jest strasznym hipokryta i falszywcem. Smieje sie z brata ze wdal sie w dziwny uklad z mezatka z malutkim dzieckiem i tez nie pracujaca, ale jak tylko moj brat przychodzi , to wchodzi mu za przeproszeniem w dupe. Ja wprawdzie mieszkam u rodzicow ale dorabiam sobie korepetycjami. Na swoje potrzeby mam. Zreszta nawet jakbym nie miala, to moj brat nie am prawa mnie obrazac razem z tym gimgownem, gdyz nie ejstem , nie bylam i nigdy nie bede an utrzymaniu brata

Gość autorko masz
no to dziwne jakież to korzyści może mieć ojciec z pucowania do twojego brata jak ten bogaczem nie jest.... powinnaś porozmawiać z ojcem aby był przejrzysty a nie gra do 2 bramek tu mówi tak a potem liże dupe synowi

Gość autorko masz
i twój brat jak widać nie ma za grosz kultury i wrażliwości społecznej skoro pozwala synalkowi na to i tak wychowuje gnoja

Gość leave in silence
Jakby matka gimgówna wiedziala o czym oni rozmawiaja np. cytuje: zebys nie lało nie spuszczal sie do srodka, zeby zmienial i korzystal z życia, a nie ze z jedna dziurą- to sa cytaty. Moja mama dlatego siedzi w kuchni albo u siebie , bo nie mzoe tego sluchac. On ma 15 lat , a jest tak zmanierowany,ze szok. Opuscil sie tez bardzo w nauce, ale moj brat robi z niego geniusza i tlumaczy , ze to taki wiek. Powiedzialabym jej ale znajac mego brata toby mnie zatlukl albo naslal kogos. Wiem jaki jest

Gość fluffy duffy
A ty mieszkasz z rodzicami autorko?

Gość leave in silence
Jego kochanka z tego co wiem to uczyla kursow na kase fiskalną w zawodowce, ale nie pracuje juz 4 lata. Ma meza(ktorego zdradza notorycznie z moim bratem) i male dziecko

Gość leave in silence
Moj ojciec lize dupe synowi, bo ten zawsze przychodzi z arsenalem whisky czy finlandią, a moj ojciec to taka menda, ze sam nie kupi tylko czeka az ktos mu postawi. Wtedy pije ile wlezie

Strasznie Ci współczuję, jednocześnie gratuluję, że nie przyklaskujesz chamstwu i reagujesz na złe zachowanie. Niepotrzebnie się zdenerwowałaś, następnym razem weź sobie coś na uspokojenie i zrób spokojnie WYKŁAD bratankowi przy całej rodzinie :) trzymam kciuki ;-)

Gość aqu-qu
na swoje wydatki masz tak? a jedzenie, mieszkanie? od rodziców, jak rozumiem? Rodzinkę masz nieciekawą, ale sądząc po twojej wypowiedzi to i ty masz coś w głowie nie tak ;/

Gość witkaczy
No ,rozbawiłas mnie.

Gość leave in silence
colissa- dziekuje za zrozumienie, ale gdybym zrobila wyklad bratankowi toby mnie jeszcze bardziej zgnoil, a moj brat by mi chyba szczeke rozwalil. On jest nieobliczalny, a jego wlasny syn dla niego jest nietykalny. Widzisz- zwrocilam tylko mu uwage i wypowiedzialam swoje zdanie i zdeptali mnie strasznie. Ktos tu napisal, ze moj brat go deprawuje- tak wlasnie jest, bo kto to widzial, zeby w tym wieku ojciec z synem rozmawiali o robieniu loda, spuszczaniu się itp.

Gość leave in silence
Ja akurat w tym domu jem najmniej, zreszta jak mozna kogos tak gnoic z powodu braku pracy? to skoro ja jestem smieciem to kim ejst w takim razie jego kochanka, ktora utrzymuje mąż? Pod nieobecnosc meza rznie ja na wszystkie strony a dziecko w drugim pokoju- zenada

Gość wiem jak to jest,.,.
U mnie sytuacja podobna,tylko ze chodzi o tesciowa.Jest to pierdolona menda nie szanujaca nikogo,wszystkich mierzy swoja miara,beszczelna egoistka,traktujaca ludzi jak smieci.Jak rozmawiasz z innymi czlonkami rodziny to kazdy na nia najezdza i miesza z blotem,ale jak tylko sa w jej towarzystwie,to kazdy jej tak lize dupe ze az rzygac sie chce,nienawidze takich dwulicowcow,sa jak choragiewki,zalezy w ktora strone wiatr zawieje,pierdolona zaklamana rodzinka.