Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leave in silence

Upokorzona przez rodzinę

Polecane posty

Gość aqu-qu
ale co ciebie obchodzi, co oni robia? ich zycie. jak ci sie nie podoba, to zerwoj kontaky i tyle. A nie nienawiść na forum wylewasz

leave in silence w takim razie spróbuj spokojnie i w cztery oczy porozmawiać z bratem, przecież musi zrozumieć, że robi swojemu dziecku krzywdę :o

Gość leave in silence
Ja mam gdzies co oni robia,- niech nawet razem do burdeli chodza. Ich sprawa . Nie pozwole sobie tylko, zeby ktos robil ze mnie smiecia, a z mej matki sluzaca.. Moj ojciec to wlasnie taka menda, cgdzie jak synus przychodzi to mu dupe lize a pozniej obgaduje. Zaklamany strasznie. O wnuczusiu tez mowil, ze rozbestwiony, ze zle sie zachowuje, ale jak wnuczus przychodzi to mu tak nadskakuje, ze az nie mozna patrzec. Nietykalni są bo mu whisky i finlandie przyniosa i stary emeryt sie cieszy

ale historia wszystko mi się pomieszało kto z kim jest skłócony, wiem tylko że 15 latek nie powinien tak zachowywać się w stosunku do dziadka i do Ciebie, nie ma szacunku do starszych, jest źle wychowany:) a Ty powinnaś się wyprowadzić z ich domu, najlepiej sobie wynajmij coś:)

Gość leave in silence
Ananasek- oni nie mieszkaja ze mna i rodzicami. Przychodza tylko na obiady i kolacje(co 2 tygodnie) i wtedy te cyrki sie dzieja. Moja mama ktora ma chore nogi i cukrzyce musiala siedziec na pufie, zeby "hrabia" wnuczus mogl rozlozyc sie an fotelu. Dlatego teraz jak oni przychodza, to daje im tylko jesc i siedzi u siebie w pokoju. Teraz juz ja rozumiem. Sluchac i widziec to, to nawet papiez by tego mentalnie nie zniosl

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
to wspolczuje rodzinki :O choc Ty moze troszke przesadziłaś z tekstem do bratanka żeby popatrzył lepiej na siebie , może wystarczyło mu jakoś inaczej zwrocic uwage.. ale tak czy siak ich zachowanie to juz przekroczyło wszelkie granice

Gość wiem jak to jest,.,.
Niestety ale jedyna metoda na chamstwo jest CHAMSTWO,bo inaczej sie nie da z takimi ludzmi,oni sa niereformowalni,maja swoj chory swiatopoglad,twoj brat jest prostakiem i takim samym chamem bedzie jego syn,bo nie ma skad brac przykladu.Dla twojego ojca,brata potem bratanka,kobieta jest jak jakies gowno,sluzace do bzykania,bycia podnozkiem i kuchara,ma zamknac morde w kubel i siedziec cicho.Dobrze ze zareagowalas.jedna madra w rodzinie,nie mozna milczec jak sie ma do czynienia z buractwem i brakiem szacunku dla drugiego czlowieka.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a jesli chodzi o bratanka.. brat jest jaki jest ( po wyzwiskach do Ciebie widac i rozmowch z synem o dziwkach itd) to i tak wychował syna jak wychował..ale watpie zeby Ci sie udało jakkolwiek zmienic bratanka uwagami.. rozumiem ,ze nie wytrzymałaś i mu wygranełaś ,ale on sie nie zmieni

Gość leave in silence
Moj brat tez potrafi zwyzywac moja mame , a bratanek swoja. Ja nie zamierzam z nimi jzu dyskutowac, ale jestem bardzo wdzieczna mamie ze wczoraj wyprosila ich z domu, mimo ze moj nachlany falszywy ojciec trzymal ich strone. Wyobrazacie sobie? Jego wnuczus nazwal go "krolikiem baksem"- zreszta moj brat tez tak o nim mowil, ze wzgledu na jego sztuczna szczeke, a ten pijany stary grzyb nawet nie kontaktowal i 3ch bucow na mnie. Ja nie ejstem az tak silna psychicznie , zeby to wszystko znieść. Moja mam dzis mnie pocieszala i powiedziala, ze wiecej to sie nie powtorzy. bo tez ma juz tego wszxystkiego serdecznie dosc

Autorko Daj na luz, bo z takim ludziom i tak nic nie przetłumaczysz. Zlewaj na wszelkie wyzwiska i nie zniżaj się do ich poziomu. Sama miałam trochę podobną sytuację w domu, może nawet gorszą i teraz wiem, że nie ma co się stresować i angażować w polepszenie stosunków.

To może jak przychodzą do was co dwa tygodnie, to wychodź z domu w tym czasie? Po co chcesz się z nimi widzieć jak są tacy? :)

Gość leave in silence
To moje mieszkanie i nie bede nigdzie wychodzic :) Mysle nad zemsta... smieja sie z zebow tj sztucznej szczeki mego ojca, a sami maja oblesne(u mego brata nie widac jedynek) a jego synus tez ma strasznie obrzydliwe ze szparami na 3 cm- szare itp. Wysmial stomatologa jak zaproponowal mu aparat staly :) hmmmm ktos ich powinien pozbawic tych kikutów i moze wtedy nabiora pokory. Jestem zadna zemsty

Gość leave in silence
Kiedys mialam zabieg ze znieczuleniem ogolnym. Lekarz dal za duzo i cos tam nie poszlo i o malo nie zeszlam... Moj bratanek an to- gdybys umarła, to rodzice dostaliby po tobie duze odszkodowanie :) Fajnie co ?:)- co tam zebym zdechla- wazne ze kasa by byla, gdyz to bylo prywatnie. dlatego predzej czy pozniej zemszce sie , bo kazdy czlowiek(no prawie kazdy|) ma swa wytrzymalosc psychiczną. Musze tylko obrać odpowiednia strategie, bo nie zamierzam wylądowac w kryminale.

Gość na cza kolejnej wizyty
na początek zabierz gdzieś mamę np. do kina i niech sami się obsłużą.

Gość a musisz w ogole z nimi siedzi
siedziec? zachowujesz sie nie przymierzajac jak durna rownolatka tego Twojego bratanka, jakies "zemsty" bedziesz obmyslac, smiechu warte, skonczy sie tak, ze braciszek huknie Cie w leb, a ten szczyl napluje w twarz i znowu bedziesz plakac... Lepiej tez siedz u siebie w pokoju, jak Twoja mama, po co masz sobie nerwy szarpac, przebywajac w towarzystwie tych chamidel.

Gość kakakakakakaaaaaaaaaka
Przy nastepnej takiej wizycie weź mamępod ręke i idźcie gdzieś na kawke albo na spacer a mama niech nic nie szykuje może wtedy się trochę nauczą że nie zawsze przyjdą na gotowe a mamie twojej należy się też od życia a nie siedzenie tylko przy garach. a jak nie macie możliwości żeby tak wyjść z domu to zróbcie sobie babski wieczór i posiedzcie ze sobą w pokoju pooglądajcie film czy coś, zróbcie sobie maseczki :) a tych durni zostawcie samych sobie :)

Gość kakakakakakaaaaaaaaaka
Przy nastepnej takiej wizycie weź mamępod ręke i idźcie gdzieś na kawke albo na spacer a mama niech nic nie szykuje może wtedy się trochę nauczą że nie zawsze przyjdą na gotowe a mamie twojej należy się też od życia a nie siedzenie tylko przy garach. a jak nie macie możliwości żeby tak wyjść z domu to zróbcie sobie babski wieczór i posiedzcie ze sobą w pokoju pooglądajcie film czy coś, zróbcie sobie maseczki :) a tych durni zostawcie samych sobie :)