Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Czy on mnie podrywa?!

Polecane posty

Pewien facet postanowil mi pomoc z laptopem. Jak sie spotkalismy to nawet reki mi nie uscisnal. Wzial laptopa i uciekl. Informatyk :classic_cool: Odebralam laptopa w piatek i sie spytal, czy mam moze ochote na piwo z nim isc. Tak w podziece, bo nawet glupiej czekolady nie kupilam!!! Ok, poszlismy. Pogadalismy, pa i pa i do domu. 10sms z tym samym pytaniem, czy z laptopem wszystko w porzadu. Teraz dostalam sms, ze jedzie do Niemiec i czy nie mam ochoty z nim jechac. Za paliwo nie chce, do domu mnie odwiezie. Co jakis czas wysyla mi sms pytajac jak mi dzien mija, jak sie mam. Wiem, ze nie ma dziewczyny. Nie wiem, czy wie, ze ja mam kogos. Czy on cos do mnie? :classic_cool:

Gość ty tak na poważnie
czy to prowokacja? Rozbawił mnie ten temat :D

Nie no powaznie przeciez! Powaga, powaga. Nie wiem jak mam to wszystko odczytywac. Bo ja nie planowalam jakiegos kolezenstwa. Nie szukam znajomych wsrod Polakow. Chodzilo tylko o naprawe laptopa a tutaj teraz pytanie z tym jedniodniowym wyjazdem do Niemiec.

zbereznik Twoja wypowiedz niczego mi nie wyjasnila :O :O leci na mnie, czy nie? powinnam urwac kontakt?

lepiej looknij mu w dowod bo jak bedzie rabinowym zydem to dopiero bedziesz miala przechlapane... :o

nie religia tylko pochodzenie... przeciez to cie interesuje ;) musi byc niemcem? ;) :P

Zbereznik Ty przeczytaj moj pierwszy post. Ja mam faceta i nie interesuja mnie inni. Nie wiem jak mam odbierac jego zachowanie. Bo nie planowalam sie z nim spotykac, nawet jako koledzy. A on pisze bardzo czesto do mnie smsy.

Gość gość
Więc zacznę od 1 dnia sprzedawałam owoce i podszedł pewnien chłopak nie znając go wcześniej przyczepił się zaczęliśmy gadać żartować na 2 dzień to samo lecz po mimo to że nie znajomy zaczoł mi dokuczac podesmiewać się ale myślę że to były żarty na dzień 3 to samo tylko że zaczoł mi czohrac włosy dokuczac łapać za ramiona chwilę .. Lecz gdy zabrał mi dowód i podszedł do siebie zaczoł mnie wołać i cały czas się patrzył z kim rozmawiam co robię gdy poszłam po dowód nie chciał mnie puścić i dalej dokuczanie aż mnie wkurzył bo się spieszyłam od słowa do słowa i oddał dowód i chyba się obraził bo nawet pomimo to iż zna z kad jestem nie napisał ją nawet nie wiem jak ma na imię.. Numerami się nie wymieniliśmy szkoda. Co mam myśleć o tym mi się wydaje od taki ładny dobrze zbudowany by mógł mieć każda.. Co myślicie..