Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezolutnaBaranica

Facet ze mną zrewał bo jestem zodiakalnym Baranem

Polecane posty

Gość rezolutnaBaranica

kurwa ,ale pretekst.powiedział ,że nie da się ze mną wytrzymać i że wcześniej miał Barana i było to samo!!!On jest bykiem,czytałam O znakach zodiaku i powinno być ok w związku tych znaków,paranoja jakaś!!! SKURWIEL!!!!!!

Gość ggfdsrewlk
Może wymyślił pretekst :-)

Gość rezolutnaBaranica
Bez takich mi tu!!!!

Gość Najmądrzejsza;)
znalazłam gdzieś że :-) problemem tej pary jest zbytnia impulsywność Byka, która potrafi bardzo łatwo rozzłościć Barana.;-)

Gość rezolutnaBaranica
To jaki znak do mnie pasuje?mam wierzyć w te gówna?

Gość ktosiowa.
Uważam że Baran to trudny znak jeżeli chodzi o porywczość, o pewien rodzaj szaleństwa które jest mu potrzebne. Ale Też sądzę że Baran potrzebuje mieć za partnera kogoś kto by był jego przyjacielem, kochankiem, doradcą, a jednocześnie dawał pewną przestrzeń dla możliwości realizowania jakiś swoich celów. Mnie nie udało się z Panem Bliźniakiem mimo że w sypialni było ciekawie, a Pan Koziorożec był delikatnie mówiąc totalną klapą - zupełnie różne charaktery i temperamenty. Ciekawa jestem też jak jest z Panem Lwem i Panem Baranem.;-)

otoz bliznaiak to moj szwagier i to wygodna lajza wykorzystuje wszystkich :) kopnalowem go w dupe a raczej bodnolem i juz tu nie wraca !! nawet progu nie przekracza uzazam ze to pizdus i menel zreszta nie tylko ja ale i inni szwagier jego siostra itp

Gość rezolutnaBaranica
sądzicie że naprawdę wymyślił pretekst??

Gość oczywicie ,ze to pretekst
mial ci powiedzic, ze mu sie nie podobasz? zawsze bardziej elegancko...

Gość rezolutnaBaranica
Czy są jakieś panie Barany które również nie mają szczęścia w miłośći,czy ja jestem pechowa???

Gość rezolutnaBaranica
nie sądzę tego że mu się nie podobałam,bo w końcu mnie wybrał,więc mu się podobałam...........

Gość baranica jedna z wielu
rogacze sie raczej nie dogaduja, za duzo spiec najlepszy ponoc lew, strzelec i tego trzeciego nie pamietam ja jestem z panna, poczatki trudne, zupelnie rozne swiaty, ale jakos sie dotarlismy, choc nie powiem, panna stapa mocno po ziemi i jest do bolu analityczna, a ja troche fruwam i nie rozkladam niczego na czesci pierwsze

Gość Jaaaaaa27777777
ja jestem bykiem i byłam z baranem. To była jakaś masakra, ciężko się było dogadać....

Gość rezolutnaBaranica
JAAAAA27 i co nie wyszło wam?My wciąż sie kłócilismy i niby to ja zaczynałam tak bredził

Gość nie nawidze baranow
i tyle na temat :-O kobieta rak z ojcem baranem i bylym mezem baranem :-O rzygqam na barany :-O

Gość hejka SrejkA
ja jestem baranicą i juz sama nie wiem z kim dobrze a z kim źle:P przerabiałam lwa wodnika bliźniaka barana.... :D:D

Gość nie nawidze baranow
rzygam na barany

Gość .grymaskowa.
ja jestem baranem mam faceta panne,pewnie sie dogadujemy bo panna ustępuje itp :-)ja jestem uparciuch i kropka:-)

Gość hejka SrejkA
na zdrowie:P:D

Gość milka777888
Ja jestem zodiakalną panią baran :P i powiem, ze na początku związku z facetem jest mi dobrze ale juz po pół roku zaczynam mieć wątpliwości itp i kończy sie zazwyczaj na zerwaniu. My chyba mamy trochę ciężki charakter - przynajmniej ja :P

Gość rezolutnaBaranica
hejkasrejka i który był najlepszy?

Gość dziekuj Bogu ze
z toba zerwal , Byki to trudne typy, ja swoj zwiazek z jednym przeplacilam rozstrojem na wiele miesiecy. Byl zazdrosny, mial urojenia, wyzywal mnie potem byl super czuly. Psychojazda, nigdy wiecej.

Gość Jaaaaaa27777777
No on się denerwował często. Ja jestem impulsywna, więc co chwilę były spięcia, a on przy tym nie próbował sytuacji uspokoić jak ja, a wręcz przeciwnie jeszcze bardziej dolewał oliwy do ognia. Poza tym ja jestem domatorem, a on wiecznie z kumplami. Kochaliśmy się jak wariaci, ale też rozstaliśmy się z hukiem. On często był słownie agresywny.

Gość baranica jedna z wielu
do tego raka powyżej, co to tak nienawidzi baranow ja mam podobne uczzucia co do rakow, z zadnym sie dogadac nie potrafie a niestety z jednym musialam zyc pod jednym dachem nienawisc to moze zbyt wiele powiedziane, ale totalnie nie te fale mimo wszystko pozdrawiam :)

Gość Jaaaaaa27777777
milka no mój eks właśnie po pół roku zaczął się coraz mniej starać, czułam, jakby mu już tak nie zależało....

Gość duzyPyton.
JA FACET BARAN TEZ MAM TAK JAK MILKA777888 :-p