Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 edukuje ciemne masy...

Tylko dla inteligentnych

Polecane posty

Go艣膰 edukuje ciemne masy...

jak w temacie, Czyli pravik, Stulej, bezdomna i bezrobotna i inne niezr贸wnowa偶one osobisto艣ci niech lepiej nie wchodz膮. Mam ciekawy filmik o kontroli umys艂u. Pokazany jest wp艂yw TV na 偶ycie. Jestesmy manipulowani i nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy. Jest 6 korporacji, kt贸re kontroluj膮 95% medi贸w. Pozosta艂e s膮 alternatywne. http://www.youtube.com/watch?v=EOYMksrjB9o Film jest kr贸tszy od Mody na Sukces... wi臋c mo偶na mu po艣wieci膰 troch臋 czasu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rrr9
we藕 kurwa i tak ka偶dy o tym wie i wi臋kszo艣膰 ma to w dupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asot
to jest tak oczywiste ze o tym sie nie mowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie nie ka偶dy
o tym wie, a im wi臋cej ludzi b臋dzie wiedzie膰 tym lepiej. I jak ty masz to w dupie to nie znaczy, ze ka偶dy. I to we藕 kurwa jest zupe艂nie niepotrzebne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdasdona
Wiadomo, ze temat znany. I co zamierzasz dalej w zwiazku z tym, wyzyno intelektualna?;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
wysiad艂y mi sterowniki, nie moge odpali膰 filmu kto艣 ogl膮da艂 i wypisze te korporacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serio? wiesz 偶e
ogl膮danie TV przez ok. 4 godziny sprawia, 偶e widz wpada w hipnoz臋? i nie mo偶e si臋 sam odczepi膰 od TV chyba, 偶e co艣 MUSI zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Ja nie mam tego w dupie i przy艂膮czam sie do Ciebie. Jestem inteligentna-nadaje si臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
no wypiszcie mi te korporacje z filmu prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
prosze [kot ze Shreka]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
ka偶dy po jednej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Nawet muzyka programuje nam muzgi Pozwoli艂am sobie wpisa膰 w google ,,piosenka wyborcza platformy obywatelskiej" Tak jak my艣la艂am Ani 艣ladu po niej Pami臋ta ktos jeszcze??? ha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
oczywi艣cie 偶e m贸zgi-przecie偶 偶artuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Pami臋tacie czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do mamy gabrysi
viacom walt disney news corporations vivaldi universal bertelsmann AG warner

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxwomen
Wa偶ne 偶e potrafisz widzie膰 dobro Wa偶ne 偶e dostrzegasz jego ogrom To kszta艂tuje tw贸j 艣wiatopogl膮d Cz艂owiek tu musi wej艣膰 w krwiobieg. Po raz setny powtarzasz 偶e 艣wiat jest szpetny Taki z ciebie sceptyk na bok sentymenty Mnie od wygranej dziel膮 centymetry. Finisz!, a ty mnie wci膮偶 za to winisz Masz prawo do w艂asnej opinii ,ok. Ja mam prawo mie膰 swoj膮 filozofi臋 Ten image, optymizm jest wa偶ny Bez niego 艣wiat by艂 by straszny A wszystko zaczyna si臋 w waszych g艂owach Mo偶esz przyj膮膰 co zawarte w naszych s艂owach Albo powtarza膰 has艂a 偶e wszyscy kradn膮, a Polska to jedno wielkie bagno. To nie poprawi raczej sytuacji, w naszej demokracji nie wykorzystano okazji, by jeszcze raz uwierzy膰 w s艂owo 鈥瀋z艂owiek uwierzy膰 tak aby to wesz艂o w krwiobieg. Ref. Wa偶ne 偶e potrafisz widzie膰 dobro Wa偶ne 偶e doceniasz jego ogrom To tworzy tw贸j 艣wiatopogl膮d. Musi wyj艣膰, musi./x2 Gdybym nie wierzy艂 w 偶aden idea艂 ju偶 dawno schowa艂bym mikrofon w futera艂. Rap teatr dawno by mnie strawi艂, Goliat rzeczywisto艣ci by mnie zabi艂. Kto艣 sprawi艂 偶e mam ch臋膰 walczy膰 jak Dawid, i powstrzymywa膰 bieg p臋dz膮cych lawin. To chyba wa偶ne 偶e utrzymuj臋 t膮 baszt臋 i po burzy czekam na t臋cz臋 nad miastem. Wa偶ne gdy patrzysz z nadziej膮 偶e ta niedziela nie b臋dzie ostatni膮 niedziel膮. 呕e jak sobie po艣ciel膮 ludzie tak si臋 wy艣pi膮. Jak膮 postaw臋 przyjm膮 tak膮 ujrz膮 przysz艂o艣膰. Dla tych wszystkich pozdrowienia, Mamy sporo do zrobienia by 艣wiat pozmienia膰 Przesz艂o艣膰 jest tatua偶em nikt jej nie zma偶e. Wa偶ne 偶e potrafimy 偶y膰 tu razem. Ref. Wa偶ne 偶e potrafisz widzie膰 dobro Wa偶ne 偶e doceniasz jego ogrom To tworzy tw贸j 艣wiatopogl膮d. Musi wyj艣膰, musi./x2 Wa偶ne 偶e potrafisz widzie膰 dobro Wa偶ne 偶e dostrzegasz jego ogrom To kszta艂tuje tw贸j 艣wiatopogl膮d Cz艂owiek tu musi wej艣膰 w krwiobieg. x2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
No w艂a艣nie! Jakiej qrwa demokracji??????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do mamy gabrysi
Warner- m.in tygodniki Fortune, Time, CNN Walt Disney- ABC, The Disney Channel Viacom- CBS, MTV Dyrektorami generalnymi tych trzech s膮 偶ydzi. Dlatego nigdy w g艂贸wnych mediach nie m贸wi si臋 negatywnie o zydach a o wszystkich innych mo偶na 藕le si臋 wypowiada膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Musz臋 zg艂osi艣 偶e chce drzewo przyci膮膰 w ogrodzie Nie powiem wam gdzie mieszkam bo kt贸ry艣 przyjdzie upieeerdoli mi to drzewo i grzywne mi wlepi膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Wiadomo 偶e 偶ydzi rz膮dz膮! Nawet ostatnio 5% za zakupy online wyp艂acaj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do mamy gabrysi
kazda z tych 6 korporacji czerpie informacje z 2 藕r贸de艂: Reuters i Associated Press, Reuters jest posiadaczem Associated Press. Reutersem kieruje Rotchschild, dlatego nie ma 偶adnych negatywnych informacji odno艣nie Banku 艢wiatowego i mi臋dzynarodowych kartelach bankowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
Nikt nie dysponuje du偶膮 got贸wk膮? Szkoda-o jak mi przykro:(((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mustlekine
I dlatego jak braknie kasy to mog膮 sobie dodrukowac a my nie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a i jak jeszcze komu艣
sie wydaje 偶e rz膮d drukuje pieni膮dze, to nieprawda... nie robi tego od wiek贸w. Rz膮d USA zapo偶ycza si臋 od FEDu i musi im p贸藕niej zwr贸ci膰 kwot臋 z odsetkami. Kennedy chcia艂 aby rz膮d wytwarza艂 sam pieni膮dze, podpisa艂 nawet papiery w tej sprawie i go zabito... Dlatego go zabito, bo FED nie m贸g艂 pozwoli膰 by odebra膰 im prawo do drukowania mamony...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
dzi臋kuj臋 kochani mo偶na na was liczy膰 :) to bardzo ciekawe jest i trzeba o tym pisa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Gabrysi
jak fajnie, 偶e my mamy Tadzia jeste艣my niezale偶ni :classic_cool: finansuj膮 go co prawda moherowe babcie ze swych n臋dznych emeryturek ale kole艣 robi naprawd臋 dobr膮 robot臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a i jak jeszcze komu艣
tyle, 偶e ma艂o kto si臋 tym interesuje, bo dla wi臋kszo艣ci ludzi jest ju偶 za p贸藕no, by si臋 przebudzili. Warto si臋 zaj膮c t膮 tematyk膮, bo cz艂owiek nie czuje si臋 wtedy bezsilny i zdezorientowany, bo wie 偶e to nast膮pi艂o z takiej i takiej przyczyny. Wiedza daje w艂adz臋 :) youtube'a jeszcze nie uda艂o im si臋 ocenzurowa膰 wi臋c spokojnie mo偶na sobie poszpera膰 na tematy FEDu, rodziny Rockefeller贸w, Rothschild贸w i innych PRAWDZIWYCH bogaczy tego 艣wiata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NowakMonika
Mog臋 zmieni膰 nazwisko na Rotszyld?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh pewnie mozesz ale
co ci to da?

Udost臋pnij ten post