Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edukuje ciemne masy...

Tylko dla inteligentnych

Polecane posty

Gość Kameliowa_DAMA
byłam w kościele i teraz boli mnie noga w kostce coś mnie ugryzło albo ktoś mnie ukuł a ja nie zauważyłam CO ROBIC?

Gość kim jest dawidek...
Jesteśmy wdzięczni wydawcom Washington Post, New York Times, Time Magazine i innym wielkim wydawnictwom, których menedżerowie uczestniczyli w naszych spotkaniach i dotrzymali swych obietnic zachowania dyskrecji przez blisko 40 lat. Byłoby dla nas niemożliwością zrealizowanie naszego planu budowy światowego rządu, jeśli bylibyśmy w tym czasie przedmiotem zainteresowania prasy [David Rockefeller]

Gość kameliowa pewnie wampir
cie pogryzł... a może wypowiesz się na temat? a nie ględzisz o pogryzieniach

Gość a kim jest ten chłopiec
Pozwólcie mi emitować i kontrolować pieniądze kraju, a ja nie dbam o to, kto tworzy jego prawa [Mayer Amschel Rothschild] Rothschildowie od wieków kontrolują system pieniężny.

Gość NowakMonika
Będą mnie uważali a moje dzieci będą dostawały 6 w szkole itd. Jak sądzicie?

Gość przeciez to forum dla
debili i pustych, ograniczonych kobiet. więc do kogo to piszesz? one nawet nie rozumieją o czym mówisz... znają tylko Dodę, Górniak i innych celebrytów nie mają pojęcia kim są Rockefellerowie. myślą, że to starzy milionerzy, którzy już nie żyją... i że najbogatszy jest Gates.

Gość NowakMonika
Monika Rotszyld pasuje?

Gość ZakompleksionaMamuśka
To kim są ci rokefelerowie?

Gość ZakompleksionaMamuśka
Mają jakąś bazę na marsie czy co? Nie znam nigdy nie spotkałam:(

Gość Pustalala
Ja też nie Kojarzy mi się z rokitą albo diabłem

Gość otóż rockefellerowie
są jednym z najbogatszych rodów na ziemi. Kontrolują media, system bankowy i edukację. Zaczęło się od John. D Rockefellera który zarobił mnóstwo kasy na ropie i odtąd pokolenia tej rodziny mające niewyobrażalną ilośc gotówki kontrolują świat. Ale są tak sprytni, że mało kto o tym wie, bo w mediach które kontrolują nie mówi się o tym. Obecnie David Rockefeller ma zamiar w najbliższym stuleciu stworzyć Rząd Światowy. A za jakieś 200 lat możliwe, że będą ludziom wszczepiac czipy. mam nadziej, że to nigdy nie nastąpi

no właśnie cały w tym problem, że mało kto o tym wie... a słyszałyście o grupie Bilgerberg, CFR, Trójstronnej komisji?

Gość egvjkiojknlbhvyuyc
Rockefeller to nie zwykły bankier tylko człowiek "za kurtyna"... Na pozór wielki potentat ale w rzeczywistości jego jak i innych mu podobnych nie tyle interesuja pieniądze, ile władza ktorą one dają.... On, Rotschild i inni aranzowali Wielki Kryzys w 1929r, wojne w Wietnamie, 11/9/2001, czy Afganistan i Irak. A pytanie jest tylko jedna z płaszczyzn tego co Rockefeller robi. UE to jedna z form globalizacji. Jednym z jej filarów jest Europejski Bank Centralny, podobnie jak FED dla USA. A kto jest ich właścicielem?? Nie Wspólnota czy Kongres ale BANKIERZY! a między innnymi Rockefeller......... Oni kupują nas i naszą wolność a my nawet o tym nie wiemy...

nóż kurde nikt nie słyszał o Bilderbergach? to wyguglajcie sobie, nie mogę wam przedstawiać całej historii tego świata..

Gość nibyksiezniczka
a moim zdaniem PRAVIK i STULEJ to jedna osoba, to samo slownictwo te same tematy. biedny chlopak:D

Gość egvjkiojknlbhvyuyc
wypowiedziała się... księżniczka. ile masz lat dziewczynko? 16? my tu mówimy o ważnych sprawach nie o idiocie stuleju, który co 5 min robi nowy post o cipce/kupie/kutasie/cyckach itd.

Gość MAM WAŻNE INFO
tu nie ma inteligentnych. Dziękuję i pozdrawiam

Gość Mustlekine
O wypraszam sobie!

Gość Mustlekine
Odbieram elektryczne impulsy twych zawiedzionych nadzieji ale powiedz o co ci chodzi co chesz osiągnąć i jaką bronią walczyć?

To do mnie,bo już sie pogubiłem?

Gość MAM WAŻNE INFO
Jestem jebniętą laską!

Gość Mustlekine
Tak właśnie myśłałam.

Nie wiem co napisać poraz pierwszy mam w głowie zupełną pustkę Kim ja jestem i co ja tutaj robię o co mi chodzi? Nie wiem!

Gość edukuje ciemne masy...
WEŹCIE WSZYSCY SIĘ WYNOŚCIE!!!!!!!

Gość nArrAtOr...
-No i poszli sobie goście.

Gość nArrAtOr...
A władzę ma zawsze większość! Jak nie upilnujesz większości to twoje pieniądze staną sie ich własnością a twoja władza ich władzą.

Gość Kwwoka
Właśńie kwa kwa Siedząc przed komputerem świata nie zbawisz! Bo za głupi jesteś....hi hi yy kwa kwa

Gość miecz damoklesa
Oni kupują nas i naszą wolność a my nawet o tym nie wiemy... no właśnie jesteśmy jak chomiki w terrarium najpierw młodzi ludzie zasuwają aby spłacić kredyt na mieszkanie ( bo be jest mieszkać z teściami) biorąc kredyt na 30 lat ( odsetki przy tak długim kredytowaniu wynoszą pewnie ze 100% kredytu) a potem dostają głodową emeryturkę i oddają to locum bankowi za dożywotnią e,meryturę która wynosi 20% jego wartości ( bo szybko umrą przy tym systemie opieki zdrowotnej dla staruszków jaki mamy w polsce) KTO NA TYM ZARABIA? BANK CHCESZ MIEŚ SWOJE LOCUM NA KREDYT? - PER SALDO zapłacisz do banku 2 lub 3 razy tyle ile jest warte

Gość a wiecie czym jest
New World Order?

Gość rfte4
to jakiś medal za odwagę ?