Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edukuje ciemne masy...

Tylko dla inteligentnych

Polecane posty

Gość edukuje ciemne masy...

jak w temacie, Czyli pravik, Stulej, bezdomna i bezrobotna i inne niezrównoważone osobistości niech lepiej nie wchodzą. Mam ciekawy filmik o kontroli umysłu. Pokazany jest wpływ TV na życie. Jestesmy manipulowani i nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy. Jest 6 korporacji, które kontrolują 95% mediów. Pozostałe są alternatywne. http://www.youtube.com/watch?v=EOYMksrjB9o Film jest krótszy od Mody na Sukces... więc można mu poświecić trochę czasu.

Gość rrr9
weź kurwa i tak każdy o tym wie i większość ma to w dupie

Gość asot
to jest tak oczywiste ze o tym sie nie mowi

Gość no właśnie nie każdy
o tym wie, a im więcej ludzi będzie wiedzieć tym lepiej. I jak ty masz to w dupie to nie znaczy, ze każdy. I to weź kurwa jest zupełnie niepotrzebne.

Gość asdasdona
Wiadomo, ze temat znany. I co zamierzasz dalej w zwiazku z tym, wyzyno intelektualna?;d

Gość mama Gabrysi
wysiadły mi sterowniki, nie moge odpalić filmu ktoś oglądał i wypisze te korporacje?

Gość serio? wiesz że
oglądanie TV przez ok. 4 godziny sprawia, że widz wpada w hipnozę? i nie może się sam odczepić od TV chyba, że coś MUSI zrobić?

Gość Mustlekine
Ja nie mam tego w dupie i przyłączam sie do Ciebie. Jestem inteligentna-nadaje się!

Gość mama Gabrysi
no wypiszcie mi te korporacje z filmu prosze

Gość mama Gabrysi
prosze [kot ze Shreka]

Gość mama Gabrysi
każdy po jednej?

Gość Mustlekine
Nawet muzyka programuje nam muzgi Pozwoliłam sobie wpisać w google ,,piosenka wyborcza platformy obywatelskiej" Tak jak myślałam Ani śladu po niej Pamięta ktos jeszcze??? ha?

Gość Mustlekine
oczywiście że mózgi-przecież żartuje

Gość Mustlekine
Pamiętacie czy nie?

Gość do mamy gabrysi
viacom walt disney news corporations vivaldi universal bertelsmann AG warner

Gość xxxxwomen
Ważne że potrafisz widzieć dobro Ważne że dostrzegasz jego ogrom To kształtuje twój światopogląd Człowiek tu musi wejść w krwiobieg. Po raz setny powtarzasz że świat jest szpetny Taki z ciebie sceptyk na bok sentymenty Mnie od wygranej dzielą centymetry. Finisz!, a ty mnie wciąż za to winisz Masz prawo do własnej opinii ,ok. Ja mam prawo mieć swoją filozofię Ten image, optymizm jest ważny Bez niego świat był by straszny A wszystko zaczyna się w waszych głowach Możesz przyjąć co zawarte w naszych słowach Albo powtarzać hasła że wszyscy kradną, a Polska to jedno wielkie bagno. To nie poprawi raczej sytuacji, w naszej demokracji nie wykorzystano okazji, by jeszcze raz uwierzyć w słowo „człowiek uwierzyć tak aby to weszło w krwiobieg. Ref. Ważne że potrafisz widzieć dobro Ważne że doceniasz jego ogrom To tworzy twój światopogląd. Musi wyjść, musi./x2 Gdybym nie wierzył w żaden ideał już dawno schowałbym mikrofon w futerał. Rap teatr dawno by mnie strawił, Goliat rzeczywistości by mnie zabił. Ktoś sprawił że mam chęć walczyć jak Dawid, i powstrzymywać bieg pędzących lawin. To chyba ważne że utrzymuję tą basztę i po burzy czekam na tęczę nad miastem. Ważne gdy patrzysz z nadzieją że ta niedziela nie będzie ostatnią niedzielą. Że jak sobie pościelą ludzie tak się wyśpią. Jaką postawę przyjmą taką ujrzą przyszłość. Dla tych wszystkich pozdrowienia, Mamy sporo do zrobienia by świat pozmieniać Przeszłość jest tatuażem nikt jej nie zmaże. Ważne że potrafimy żyć tu razem. Ref. Ważne że potrafisz widzieć dobro Ważne że doceniasz jego ogrom To tworzy twój światopogląd. Musi wyjść, musi./x2 Ważne że potrafisz widzieć dobro Ważne że dostrzegasz jego ogrom To kształtuje twój światopogląd Człowiek tu musi wejść w krwiobieg. x2

Gość Mustlekine
No właśnie! Jakiej qrwa demokracji??????????????????????????????

Gość do mamy gabrysi
Warner- m.in tygodniki Fortune, Time, CNN Walt Disney- ABC, The Disney Channel Viacom- CBS, MTV Dyrektorami generalnymi tych trzech są żydzi. Dlatego nigdy w głównych mediach nie mówi się negatywnie o zydach a o wszystkich innych można źle się wypowiadać...

Gość Mustlekine
Muszę zgłosiś że chce drzewo przyciąć w ogrodzie Nie powiem wam gdzie mieszkam bo któryś przyjdzie upieeerdoli mi to drzewo i grzywne mi wlepią!

Gość Mustlekine
Wiadomo że żydzi rządzą! Nawet ostatnio 5% za zakupy online wypłacają!

Gość do mamy gabrysi
kazda z tych 6 korporacji czerpie informacje z 2 źródeł: Reuters i Associated Press, Reuters jest posiadaczem Associated Press. Reutersem kieruje Rotchschild, dlatego nie ma żadnych negatywnych informacji odnośnie Banku Światowego i międzynarodowych kartelach bankowych.

Gość Mustlekine
Nikt nie dysponuje dużą gotówką? Szkoda-o jak mi przykro:(((((

Gość Mustlekine
I dlatego jak braknie kasy to mogą sobie dodrukowac a my nie :D

Gość a i jak jeszcze komuś
sie wydaje że rząd drukuje pieniądze, to nieprawda... nie robi tego od wieków. Rząd USA zapożycza się od FEDu i musi im później zwrócić kwotę z odsetkami. Kennedy chciał aby rząd wytwarzał sam pieniądze, podpisał nawet papiery w tej sprawie i go zabito... Dlatego go zabito, bo FED nie mógł pozwolić by odebrać im prawo do drukowania mamony...

Gość mama Gabrysi
dziękuję kochani można na was liczyć :) to bardzo ciekawe jest i trzeba o tym pisać

Gość mama Gabrysi
jak fajnie, że my mamy Tadzia jesteśmy niezależni :classic_cool: finansują go co prawda moherowe babcie ze swych nędznych emeryturek ale koleś robi naprawdę dobrą robotę

Gość a i jak jeszcze komuś
tyle, że mało kto się tym interesuje, bo dla większości ludzi jest już za późno, by się przebudzili. Warto się zając tą tematyką, bo człowiek nie czuje się wtedy bezsilny i zdezorientowany, bo wie że to nastąpiło z takiej i takiej przyczyny. Wiedza daje władzę :) youtube'a jeszcze nie udało im się ocenzurować więc spokojnie można sobie poszperać na tematy FEDu, rodziny Rockefellerów, Rothschildów i innych PRAWDZIWYCH bogaczy tego świata.

Gość NowakMonika
Mogę zmienić nazwisko na Rotszyld?

Gość heh pewnie mozesz ale
co ci to da?