Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdmpaw

Mam 28 lat sama od 4 i nie chce nikogo

Polecane posty

Gość Gdmpaw

nie wiem czemu ale mysle ze facet to balast,problem,dobrze mi samej daje rade,dzieci miec nie chce i prawdopodobnie miec nie moge-jajniki i torbiele itp

Gość yuyuyu
ja od 5 jestem sama, rozwiodłam się i tez nie mam zamiaru juz szukac zadnego dziada i nie rozumiem za chiny co ludzie w tym widzą

Gość Gdmpaw
Dokladnie wpuszczasz go do zycia,wszystko musisz zmieniac dostosowac,wiecej sprzatania,ja na obiad jem jogurt a ksieciowi trza bedzie obiady 2 daniowe podawac,seks z wiekiem coraz mniej mnie kreci w sumie nie potrzebuje do tego faceta lepsze sama mam orgazmy niz z bylymi

Gość yyyyyyyyyyyyyyywtfff
ja mam 22 i od 3 lat sama. Tez jakoś nie tęsknie za związkiem, nie umiem się zakochać i zaufać. Czasem brakuje pieszczot, ale coś za coś

Gość kondurski
masz farta kobieto, przynajmniej zaliczyłaś faceta a samotne panienki w wieku 32 lat nie rozprawiczone nigdy się nie dowiedzą czy fajnie było, ponieaż do końca swoich dni pozostaną panienkami i wkrótce zwariują ale koty przytulają jak swoje dzieci

Gość Gdmpaw
mi tam pieszczot nie brakuje

Gość kondurski
wiadomo jak jest, kobieta w wieku 25 lat namawiana przez rodzinę słyszy tylko, musisz dyplom obronić a za dwa lata doktoryzować się będziesz a w wieku 29 lat to możesz pójść na dyskotrzaski pokazując dyplom doktora , co drugi zapyta, czy chcesz się bzykać w krzkach, czy hotel fundujesz ?

Gość Gdmpaw
nie rozumiej tej wypowiedzi powyzej a co do ruchania to podziekuje,ruchajcie sie nawzajem:)

Gość Kama_masutra
Ejże, 'przerzućcie ' się na kobiety.nie brudzą,są inteligentniejsze,niewiele im do szczęścia potrzeba,bo tylko i aż szczęścia,poza tym to najlepsze przyjaciółki i kochanki!:p

Gość kondurski
w wieku 30 lat możesz zapomnieć, że jesteś panną na wydaniu z zarośniętą pajęczyną w vaginie, żaden facet nie uwierzy w takie bajki , że natrfił na pajęczarkę

Gość Gdmpaw
facet to nie tlen do zycia nie jest potrzebny

Gość Kama_masutra
Kobiety zastępują tlen:p

Gość dziaddek
niedlugo przyjdzie taki wiek ze was chcicia ogarnie to wtedy zobaczycie :)

Gość kondurski
mam swoje zdanie, gdy kobieta do 28 lat nie nadstawi vaginy facetowi aby vaginę przewietrzyć i się pokazać jako panienka z okienka jako nieprzerobiona to z każym dniem dla tej kobiety będzie coraz gorzej , w wariatkowie są takich setki, które nadal czekają na księcia z bajki

Gość dziaddek
kondurski w wariatkowie same dziwicze dziwice sa?

Gość Kama_masutra
Hahahaha,rozjebałeś mnie!masz cudne teorie,istny naukowiec,hahaha facet jest podrzędnym gatunkiem,jego mózg można porównać do mózgu szympansa,poza tym faceci to pizdy życiowe:p

Gość kondurski
w wariatkowie dziewic w wieku 40 lat nie brakuje, ich koty mają się faqntastycznie