Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona ....

Ktory wozek

Polecane posty

Gość Zagubiona ....

Witam Mam ogromny problem dotyczacy wyboru wozka. Nie mam pojecia, ktory wybrac. Zalezy mi na tym, zeby byl lekki, duza gondola, duzy kosz na zakupy i model 3 w 1. Zastanawiam sie nad tako jumper i baby merc q7. Cena max 1300 zl. Ktory wozek polecacie? Dzieki za odp.

Gość Zagubiona.......

Gość MixPlusss
tako to najciezszy wozek z wszystkich dostepnych 22 kg jakos Ne polecam jumperow itd kup normalny z tych normalnych np baby sportive duza gondola powozisz dziecko do 5 meiseyc i potem kup normalna lekka spacerowke te wieksze wozki sie nadaja bardzo dobrze na zime bo maja duze kola Polecam

Gość Quinny speedi sx
ja polecam quinny speedi sx, jest lekki jak na tak duży ,wygodny wózek z pompowanymi kołami.Super duże siedzisko w spacerówce,no i bardzo łatwy w prowadzeniu jedną ręką. Zależy tylko czy lubisz trójkołowce.Wypróbowałam parę wózków i ten jest najlepszy, w dodatku maluch spokojnie pojeżdzi w nim do 3 lat i nei będzie ściśnięty jak śledź:)

Gość 2o2PL
Polecam zajrzeć na stronę www.2o2.pl . Jest to sklep internetowy, który w ofercie ma wszystkie akcesoria dla dzieci jak i mam. Ceny niższe niż w sklepach. Wózki mają świetne. Dobre jakościowo i mnóstwo wzorów do wyboru. Polecam

Zobacz sobie wózki Espiro w szczególności GTX Evo i Vector pro. Z mojego doświadczenia polecam też babyactive.

Gość Softiiii
my mamy espiro gtx...jestem bardzo zadowolona

Gość ojtam ojtam
ja jestem mega zadowolona z tako ale fakt że jest ciężki i ma kiepski kosz na zakupy ale mnie to nie przeszkadza - jest mega wygodny a mieszkam w domu więc nigdzie go nie wnosze