Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk43ghklkkl;lvddd

BOJĘ SIĘ O MĘZA

Polecane posty

Gość uk43ghklkkl;lvddd

Mój mąż 37 lat . ostatnio miał problemy z kregosłypem, bolały go nogi - ma te bole od lat a teraz sienasily. zzdjecie wykazało ze ma zniszczony kręgosłup jak 70 letni męzczyzna, zrobił rezonans (ten wjazd do tunelu ) opis juz ma a wkrótce wizyta u lekarza. umiewram ze strachu bo tam jest opis że ma wysięki. wylewy między kręgami i na stawie biodrowym guzek o wielk 3x1.5cm. co to może byc ? mieliście taki przypadek ? . czy taki guzek to zawsze rak ? błagam o odp.

Gość michauuuu
i tak rucha Jadźke spod dziewiątki, więc rzuć go póki czas. Niech ona się z nim cacka 🖐️

Gość michauuuu
i tak ją zdradza, tylko ona o tym nie wie. Wszyscy zdradzają :classic_cool:

Gość uk43ghklkkl;lvddd
ALE JESTEŚCIE beznadziejni ja umiewram ze strachu

Gość w 9 tyg ciązy straciłam
rak kości/szpiku kostnego

Gość lalalum!
nie panikuj, poczekajcie na wyniki. co my ci mamy powiedzieć? kręgosłup ma zjebany 99% ludzi w dzisiejszych chorych czasach :(

Gość EWTFGRVN
W OPISIE PISZE : UWIDOCZNIONO TRORBIELOWATA ZMIANE W Tlerzu prawej kosci biodrowej

Gość lolobri
może przepuklina jądra miażdżystego między kręgami

Gość film na dzisiejszy wieczór
Czytając wypowiedzi na tym forum na pewno się nie uspokoisz. Należy porozmawiać z lekarzem i pewnie pomyśleć o innej pracy dla meża.

Się nie bój ;) WYślij go na masaże ;) I uwierz mi na słowo że to pomaga bardzo !! Przychodziły do mnie starsze Panie i po zabiegach były bardzo zadowolone :) ... Tylko niech chodzi regularnie ! :))

Gość tyuik,j
a ta torbielowata zmiana to nie rak ? czy jakby to był rak to by w opisie od razu pisało ?

To zależy od wyników histopatologii- czy narośl ma cechy złośliwe, czy nie. Teraz pewnie sprawdzą czy narośl uciska na kręgi- jeśli tak, konieczny jest zabieg (bo to grozi niedowładem kończyn), jeśli nie- i nie jest złośliwe, można leczyć farmakologicznie. Nie martw się na zapas.