Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

poniedzialek...

Polecane posty

Wiecie - ja nie obrazam rodziny babci bo swojej nie mialam ale skonczylo sie ze nawet jakbym byla cudza to JEDNA KASA.No to czemu sie tak stalo? Nawet jak nie byli idealni - ta rodzina moja??? w Anglii to JACYS BYLI. Skonczylo sie na JEDNEJ KASIE. Czemu?Bo wsystko przez to ze sie nie sklonowalam. Nie - ja nie mialam szans na to. Ja na taki poglad nie mialam szans. KASA, KASA, KASA,KASA.... i gdzie moja paczka. Kasa z wartosciami. Tyle. Co wazniejsze? GDZIE MOJA RENTA?????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Wiecie - mysle nad czym dlaczego Pan Jezus nazwal Piotra SZATANEM bo NIE MYSLAL O TYM CO BOZE TYLKO LUDZKIE. Tak go nazwal. DLACZEGO? Bo wiecie on nie rozwazal aniolow. Nie interesowal sie aniolami. I MOIM ZDANIEm - oczywiscie to sie stalo - tak poszedl do Rzymu i sie sw. Pawel nawrocil. On mu powiedzial tak i to byla PRAWDA. I on pomyslal - to RZYM JEST SZATANEM A JA NIE. Nie umial sie wysilic ze sa anioly.Nie rozumial tego . Rozumial tylko roslina, zwierze. Tyle rozumial. Rodzaj sw. franciszka. Nie wiem czy mnie rozumiecie. I on mial sobie to przemyslec i... odejsc sie dowiem. I odjesc. Po co on sie tak poniewieral jak mogl zyc wygodnie, ale moze z nim by do czegos doszedl? Jakie on mial mysli? Ze poradzi sobie bez rodziny. takie jakies. NIE PORADZIL. Nie poradzil sobie i tyle. Takie cos to jest jakies. Bo w koncu mu tak powiedzial. A pozniej zapytal sie go 3 razy czy Go kocha. Ale wiecie czy on go zrobil papiezem. Pas baranki. Czy On mu tak powiedzial? Nie wiadomo. Kiedys sie dowiemy...CZY MOGL BYC JAKIS PAPIEZ OD BOGA? Czy On im mogl takie cos powiedziec? Jak uwazacie? 12 uczniom powiedzial co w sumie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nie wiecie mogl sie Go tak zapytac w sensie PO CO JESZCZE TAM LAZIL? Zaparl sie Go i mial sobie isc. Znowu przylazl. A czemu? Takie cos. MOIM ZDANIEM.No to jak przyszedles bo mnie kochasz - tak im kazal - przykazanie milosci to pas te owce. Tak mu powiedzial. I co on zrobil. I dal mu klucze krolestwa niebieskiego. Czyli Rzym mogl byc. Ale wiecie kazde miejsce , w ktorym on byl to bylo od sw. Piotra miejscem, w ktorym to krolestwo Boze mialo byc I JEGO ZASADY. Ja tak rozumiem. I PRAWA KROLEWSTWA BOZEGO. Bo czy Zielone Swiatki maja racje? NO jesli te slowa w Biblii sa klamstwem. I ja tak rozumiem KROLESTWO BOZE ze za kazdym razem jak masz klucz OD SW. PIOTRA I COS ZAMYKASZ I OTWIERASZ OD NIEGo to tam musi byc krolestwo boze i JEST, a tak nie. Bo o co mi chodzi. Tak mogliscie miec Rzym i sw. Piotra bez sw. Pawla i bylibyscie ta Galilea ale wiecie mielibyscie tego sw. Piotra i juz by bylo lepiej w tym kosciele. Ale dalej Rzym nie ale juz cos - juz lepiej a tak? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Bo wiecie ja jestem RZYMSKA i taka jest ta renta. I taki jest zachod. I jakim prawem mi to wzial ksiadz z Medjugorie - tam sa zasady w tej paczce. Nie moje ale ci ludzie juz nie zyja. Zostawili cos po sobie lub nie - oni nie byli RZYMSKI KATOLIKAMI. I wiecie oni was mieli wykreslic z nazwy RZYM i tyle. I stac se o ten Rzym, a z was zrobic GALELE. I zostalby im sw. Pawel sie dowiem. Nie sw. Piotr tez powinien byc. Nie poszedlby - tak wazny jest klucz. No to wiecie mieli pilnowac tego klucza krolestwa niebieskiego bo tak to wyszlo na to, ze wszystko co powiedzial Jezus Chrystus o Krolestwie NIEBIESKIM to on STRACIL CZAS. No tak - tak to wyglada,nie? A tak jednak mialoby to jakis sens- KROLESTWO NIEBIESKIE I JEGO PRAWA. Czemu nie? Uwazam, ze jest to jakas mysl jak uratowac w Polsce EWANGELIE ze to mialo sens, ze ona istnieje. Bo dla mnie ci ludzie - chodzac do kosciola???? doszli do wniosku ze Ewangelia nie miala sensu. No to nie w kosciele te wnioski. Nie w kosciele, nie? I tyle. Bo ten sw. Piotr idzie sobie jesli zostaje w Polsce. idzie z zachodu. A zatem tyle mu powiedzial i to byly istotne slowa. A co powiedzial sw. pawlowi. Bo wiecie tyle kosciolow macie, budujecie a w sumie POCO? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja sie za gore Grabarke nie dalam bo z tego mi poszla NIENAWISC i bylam SLABA. takie cos. A przeciez nienawidzic i tyle. Kogo? WROGA. A tak co? Ino... teraz juz musze kombinowac, ale lekko mi nie bylo. I wiecie skoro mnie nikt nie zyczyl w tym KK i tak dalej to zmieniam poglad i mialam zrobic tak zeby kolezanka mogla byc bo ma wartosci a ja pilnuje wyksztalcenia i wiecie tyle ich obchodze co ten Zbigniew Herbert PIJAK PO POLSKICH SZKOLACh, jedynie, ze od Szekspira, ale co ten Szekspir wart. I wiecie on byl po szkole handlowej chyba to rozumiecie. Ale tak na niego, ze MUSIAL PISAC. I jeszcze ten brat mu umarl. A jakie ta katechetka w Niemczech ma zasady. Imie i nazwisko - to jej nie popsulam. A jak sie nazwywala ta Miroslawa przed slubem? Zeby sie nie okazalo,ze...ZIELINSKA wiecie. Zeby sie nie okazalo i tyle.No coz... nazwisko a imie tez inne. I mieli nazwac, ze jest z Afryki. Oddana do Polski imie tak ze z Afryki. Naomi na przyklad czy dla bialego z Afryki i nakierowac na kontynent. A tak? Taki czlowiek jest oszalaly a ja BARBARA - najwyzej Elzbieta. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :( ps.wiecie nie wiem skad ta Miroslawa jest - ale taki ma poglad I TO Z DOMU. Ze z Afryki i to jest bardzo wysoki poglad. I wiecie tej Afryki trzeba bylo ZALOWAC i tym ludziom pomoc. Przykro mi bardzo. Jak to teraz wyglad nie wiem. Ale coz oprocz tej Afryki w Europie. Coz gdzie indziej? USA morderstwem. Tyle. A teraz tych ludzi trzeba zalowac. Grecja a oni. Ja nie wiem jaki mieli system wierzen, ale wiecie i jedzenie mieli i praktyczni byli i co to ta Grecja - bogowie ambrozja i nektar, a reszta? Szkoly slawne, a po cichu? Wiecie co oni byli tak naprawde? A ten Rzym to skad? I tyle. I taka byla Afryka? To by tak nie skonczyli i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie jedyne co ta Europa miala to ten Rzym. JEDYNIE TYLE. No i tego Rzymu nie ma. Zniszczenie Afryki przez zalozycieli bankow mozna przyrownac jedynie do potopu i krzyza Boga, krzyza Chrystusa. I np. misja tam dla mnie UCZCIWIE to im krzyze wbijac jak w Polsce - krzyze po prostu tu tam i kazac sie modlic o ...potop. Tak pasuje. Zeby mieli wode. Takie cos. Tam innego krzyza nie trzeba. Ze tak sa zniszczeni bo wiecie rodowod od Pana Jezusa to jest PREDKOSC SWIATA, 2, 3 , oplatek,a KRZYZ? A KRZYZ? A porod gdzie? Bo to tez jest Afryka - gdzie porod?Bo nawet jakby to od czego tam zaczac? TAKIE COS!!! To jest madrosc POLSKI i polskiego KK - Afryka 2012 to jest ich madrosc - rodowod Jezusa Chrystusa, a krzyz dla mnie. I tyle. Bo wiecie mozeby cos zaczeli robic. Nie. I ten krzyz Wawrzynca dla mnie podwojny. CZEMU? A wiecie jak wygladaja brygidki teraz? WIECIE JAK TO WYGLADA? i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Oni chyba tak tam zyja wiecie i co dalej? I CO DALEJ?Bo to widac, ze wszystko przez parlament brytyjski. To jest poglad jakis wiecie i tak zyja. I NIC SIE NIE DA ZROBIC. I to jest WIELKA BRYTANIA I ICH OLIMPIADA. Taka krzywda wiecie ale dalej WIELKA BRYTANIA. Takie cos. Jak to sie skonczy? Ta Afryka wiecie miala sie poddac w USA i ruszyc na te WIELKA BRYTANIE. Ale - no racje by mieli - tylko CALY KONTYNENT ZNISZCZONY malymi kroczkami wiecie... :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wiecie ja jeszcze ZADAJAC RENTY... mysle ze sw.Piotr poszedl do Rzymu bo kazali mu pasc owce. Ze by mu kazali bo z jednej strony dal mu klucze, ale w sumie zadnych mu nie dal i tyle. To jakie klucze mu dal. Ja sobie to musze przeczytac. I ze strachu, zeby nie pasc owiec na pastwisku uciekl do Rzymu. Takie cos to jest.Musze sobie jeszcze o tym kluczu poczytac. Cokwolek zwiazecie to wszystkim a klucze dal jemu, ze pasl. Co to mialo oznaczac? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie mam nadzieje, ze nikt tego nie odesle do Anglii z poworotem bo to bez sensu. To jest TYLKO KASA. O ile stala praca z tego byla to to chcieli. Tych pieniedzy nikt nie chce. A stala praca byla OD OSOB za rok 1510 - za morderstwo na rok 1510. Bo wtedy idzie stala praca. DLATEGO Z TEGO BYLA STALA PRACA. Oni tego nie chca juz. Tam nie ma osoby. Prosze mi to oddac. Ja tez to mam gdzies, ale bez stalej pracy bez szans. I wiecie ja to chce bo to jest MATKI. MOJEJ BIOLOGICZNEJ MATKI. Nie wolno tego sprzeniewierzac. Ona sie za to powiesila bo nic z ta kasa nie umiala zrobic. Nie docenila wielu osob, ktore jej to dawaly, przeklinaly a na koniec ze zwolnieniem dyscyplinarnym w pracy zostala oskarzona ZE BEZ SENSU to dostala. A wiecie z jakimi zyczeniami to szkoda gadac i tyle. No i to byla stala praca za rok 1510. I wieszali dyrektorzy banku sie tym ze jak z tego mogla byc stala praca? Taka jest Anglia. No byla i tyle. Bo takie morderstwo. To sie mogli domyslic. Ze tacy dobrzy? Nie to tylko o to. A ja sie nie dam bo ja mam opinie, ze ja o pieniadzach wiedzialam I NAWET DUPY NIE RUSZYLAM NIE WIEDZIALAM!!! bo oczywiscie Bona i Mengele. nie!!! a oni jak to wezma - rodzina krolewska to WYLECA Z TYCH BUD ta paczka. To nie jest wielka suma - jakies male rzeczy probowac z tym zrobic. takie cos. To zadna duza suma nie jest. Trzeba tym gospodarowac. Po co im to? Tam nie ma mojej matki. Jeszcze musiala lazic przez to, ze ta stala praca to nie jej - w sumie jakos tak chyba lazila. Z tego juz nie nie ma. To jest dla mnie ze SZANUJE MATKE. Czy kocham? Nie wiem. SZANUJE ja i tyle. Takie cos to jest. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Weiciete pieniadze do rodziny krolewskiej - to ich wyrzut - a do banku - samobojstwo dyrektora banku bo maja dyrektora wiecie. A na te pieniadze powieszonych jest pelno dyrektorow banku.No i one sa moje za WARTOSCi. Nazwane renta bo jak z tym zyc niby? 1000 zl na miesiac i jakies ZGRZEBNe mieszkanie - pozegnanie z ta rodzina i tyle. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Mam nadzieje, ze dostane te rente. Jutro kolejnY!!!! dzien walki o moja rente. Juz w grudniu mialam ja dostac. Wszyscy mysla ze przewalcza Diane i moja babcie. Ale nie chca sie poddac. A takze POLSKA ANALIZE. Bo o co tutaj chodzi? Jeszcze taki motyw. To chyba na wojne 1512. I powiem wam te kasety co ona wrzeszczala ta ANALIZA - to jest nic. Ile ona rzeczy mowila o brygidkach - tego tam nie ma. Tylko same bzdury, a kto wie czy to w ogole nie jest zmontowane. Bo co ja tak w muze poszlam i tak dalej? Czy mi walilo na leb i wali do dzis? Na pewno :( Wszystko z Analizy. TAKI ZGRZYT, nie? I tyle. i 1 opetanie i koniec. I wiecie co ona naprawde wrzeszczala, a co jest na tych kasetach to nie wiadomo. I tyle. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

srali ze smiechu jak ta Analiza byla i ona nie, ale kasety to sobie zostawia. Bo po co ona lazila po smierci po lesie. Zeby o nia stac. Ze byla tym wilkiem wiecie. I teraz to jest normalne, a tak? I pojawila sie ksiazka z Afryki w sumie tak sprytna ze jest to ograne. I to jak wiecie. Jest to niesamowite i tyle. Tak sie konczy ta ksiazka. Czy ona jest szkodliwa? zalezy jakie masz swoje teorie. Kto to napisal? Nie wiem. Ksiazka jest STRASZNIE chytra wiecie. Mysleli ludzie ZWLASZCZA W POLSCE tak uwazam, ze ta ksiazka POLSKE wykoncza. Glupi. To Zielone Swiatki tak mogly myslec i tyle. Troche wykonczyli ale nie do konca i tyle. A CZEMU? Bo ja pisze na kafe, a to glupie forum po co tu pisze. Bo mnie wyniszczyli, a inne fora niszcza Polske. I temu tu i nigdzie wiecej. Bo Polski nie niszczylam. Nawet tego nie rozumialam w sumie. No ale bez sensu juz wszystko. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie KK polski Analiza we mnie wali zeby dostac MOJE PIENIADZE - nie maja szans. Jest POlSKA Analiza - to po pierwsze. A dwa te kasety Analizy to jest KLAMSTWO to jest CO POWINNO BYC. A co bylo to jest co innego. I wiecie a ta wasza Celakowna. I w koncu ktos napisal ksiazke - profesor jakas. I zrobilo sie CICHO. TAKA KSIAZKA - to niemozliwe. Niesamowite - taka naukowa ksiazka. Rzeczywiscie tak to moglo byc.I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡[😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Gość jagienka ___
widzę, indianko, że u Ciebie bez zmian.... wszyscy czekamy na wiadomość o Twojej rencie mamy nadzieję, że szybko ją dostaniesz!

Witaj jagienko 🌼 Ja tez czekam, zeby cos dobrego sie stalo i zebym dostala moja paczke. COS PRAWEGO i tyle. To sa prywatne pieniadze, przez ktore ktos sie powiesil. I dowiem sie to tak akurat do KK. Nie pech ich polega na tym, ze to moja matka sie powiesila. Biologiczna. Ich jedyny pech. Ze nie jestem klonem. A tak to by nawet mieli racje ale nie w tej okolicy ja. Nie w tej okolicy wiecie i tyle. Takie cos to jest. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Na te pieniadze jeszcze zamordowano moich dziadkow, ja w Polsce cale zycie i tyle. Takie cos. Bez sensu wszystko. I to gdzie? Na jakiejs wsi na poludniu kolo NIEDZWIEDZIOWA zeby byla polnoc. A czemu tego nie ma? Bo by morze tu poszlo wszystkim. Jak juz to polnocny wschod bo na Rosje jest Niedzwiedziow i tyle. Ale wiecie to kiedys tak bylo a teraz?No ale ja sie za to nie dam. To jest prawda. Bez tego klona Jelcyna to nawet byscie ze mna wygrali, a tak to nie. To chyba byla normalna laska, ale zwyzywana. Od sw. Franciszka i ocalala. Samobojczyni. Takie cos to bylo. I wiecie TERAZ dopiero za Niedzwiedziow sie nie dam. OD NIEJ. Bo ja nie chcialam isc na studia do Katow. Co wy. Po prostu tak mi kazano. Bo biola jest byle gdzie. Ja do Katow nie chcialam isc. Ale... tam poszlam. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja na tych studiach nie stalam O NIKOGO. o 5 lat nauki i stala prace dalej.WYZEJ NIZ NA POCZCIE. Ale gdybym wiedziala jaka jest PRAWDA - niestety cisza to chybabym sie wrocila na te poczte. No tak by nie bylo. To pass USA by mi pasowal czy prawo - no i tak bym nie skonczyla chociaz... no ale wszystko sie ulozylo inaczej. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Na razie ide wiecie a jutro - lecz moze jeszcze dzis przyleze - kolejny dzien WALKI NIEStETY!!! o moje pieniadze... niestety!!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(