Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

poniedzialek...

Polecane posty

Czesc, przyszlam znowu ze swoja skarga. GDZIE MOJA PACZKA ZWANA RENTA???!!! Po matce!!! KK polski mi ja ukradl - ten zlodziej i tyle. I MORDERCA!!! Wyrzucili mnie KATY z pracy stalej, sponiewierali, braci zabili - to jest polski KK. Oddawac paczke - ona nie jest za takie wartosci. Ta paczka jest za RODOWODY, o ktorych oni pojecia. Za cale moje zycie KLONA POLSKIEGO czy SLASKIEGO i tyle. I nigdy nie wyrwie mi jej nikt. Bo ona jest za cale nieszczescie i tragedie zwana MOJE ZYCIE. I nie bedzie wiecej takiego czegos, zycia, ze ktos ANI RODZINY ANI DOMU DZIECKA a oni tylko ta Miroslawa i Miroslawa i Miroslawa i Miroslawa jeszcze raz - bez nazwiska. I KATARZYNYNA, KATARZYNA, KATARZYNA, KATARZYNA -CARYCA WIECIE z KJU. Caryca z KJU - ta caryca to chyba juz was calkiem popierdolilo. I wiecie ta paczka jest za to, ze szkole powieszona ma kazdy w dupie - od dziecka!!!! Od mojej matki poczawszy i jej szkoly. Choc w Polsce to juz trwalo juz wieszaliscie szkoly w USA. A patrzac na koniec Herberta w Niemczech - spierdalajcie ode mnie wszyscy. lepiej swinie mi bylo hodowac i rzezniczka zostac niz isc uczyc TAKIE ZDEGENEROWANE I PUSTE I GLUPIE PSYCHICZNE WALY I WARIATY. Pojebow i pojebancow omijac. Mialam zmienic panstwo sie dowiem, a nie wyzywac na ... uczciwych ludziach. Wy ani gownami muchy dla mnie nie jestescie. Ani muchami ani gownami - to jakas POCZWARA niewidzialna ta Polska. Zniknieta i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja im moge wytlumaczyc ze oni po prostu ten wasz KK ma ZLE POGLADY. Oni sa CHORZY UMYSLOWO jak dla mnie. Nic nie robia kompletnie. To nie jest wszystko tak jak oni sobie to ubzdurali. Jak mi zaplaca to ja im wytlumacza czemu oni sa tacy PIERDOLNIECI W MAKOWY. Nie mowcie ze tam KTOKOLWIEK jest cos warty. Zycie jako system matematyczny? Ich wiecie. A reszta co? To prosze kazdemu powiedziec co i jak , a ja sie nie dam powiem wam. Nie dam sie i maja EIN PECH ze mna bo wiecie generalnie jest ten rodowod od Pana Jezusa. No i co? I tyle. I co to jest? I wiecie to co oni zrobili - to ja to moge napisac i zeby za to mi zaplacono wiecie i ja to wytlumacze na zachodzie czemu oni sa tacy- o ile. A ta Polska czemu jest taka. I tyle. Ja to umiem wytlumaczyc. Ale ja chce za to miec zaplacone. Co ja jebnieta jestem? Ja im wytlumacze w artykule jakims - ja pisac umiem czemu polski ksiadz jest takim gniotem. Ja im nawet napisze FELIETONY POLSKIE - ja im takie cos napisze. Porusze tam wiele problemow. Bo oni nie widza zadnych problemow. Zadnych. Ale ja widze - ja widze wlasnie ich BEZPROBLEMOWOSC, beztroske. Pijanstwo sie dowiem. To sa ich grzechy. Pijanstwo to jest problem, ktory oni widza. Ale czy oni widza wieksze problemy? Oprocz tego pijanstwa to juz nic. Bo ja na przyklad widze co mi zrobili w pracy ZA PIJANSTWO. A czy ja pilam? Taki grzech mialam? Moze jakis tam mialam- ale pijanstwo? No to trzeba mnie bylo leczyc. Wielki KK , nie? Bo o co mi chodzi. O to i tyle. Trzeba bylo CHOREGO LECZYC. Trzeba bylo moze dac mi OLEJE. Albo cos tam . Ja im wytlumacze wiecie dlaczego oni dla mnie sa chorzy umyslowo. I wiecie no to wyrzut z pracy to za POWOLANIE CZY PIJANSTWO. Bo sie ktos zdecydowac nie umial. A wyszlo ze za ciezki alkoholizm. A czy ja pilam? Co ja NAWALONA CHODZILAM DO TEJ PRACY? Bo tak mnie potraktowano. Wybaczcie. I jeszcze kradna paczke, zniknela w samochodzie mloda kobieta - co im wszystkim dolega? PIJANSTWO I LENISTWO!!! Bo sie nie dam - jeszcze zrobili ze mnie lenia. A przepraszam co ja mam w sumie robic jako ten PRACUS. i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Tak mi wiecie do dzis w Polsce cokolwiek pasuje. Przez RODOWOD OD PANA JEZUSA. Ale to sa zagadnienia fizyki. To jest madrosc ksiedza z Medjugorie FELIETONY POLSKIE dla Francji zaczelabym od niego - obejrzane na gloria.tv. Co on to pierdoli i jakie to ma poglady? I czyje. Od tego bym zaczela. Ksiadz Pawlukiewicz tez zostalby omowiony. No ale to nie wszystko. Co sie dzieje na uczelniach - te powieszenia bym omowila za ten teren - bo ten ksiadz z Medjugorie to pierwszy rodzial, a nastepny to wojna 1510. A nastepny to historia Polski BEZ PIGULKI. Takie cos. O Slasku bym napisala - DOKAD ZMIERZASZ SLASKU - takie cos. Trzeci rozdzial - dalej KSIADZ PAWLUKIEWICZ NAUCZA NAS - takie cos. Nawet i o ocenach srodowiskowych bym napisala - POLSKIE WIATRAKI - taki rozdzial - byla taka ksiazka kiedys ZAPISKI NA PUDELKU OD ZAPALEK - tak bym to musiala nazwac - dalszy ciag tej ksiazki - ZAPISKOW NA PUDELKU albo o PUDELKU ZAPALEK zwanym POLSKA. I tyle. Takie cos. No i widzicie taka jestem i zrobili ze mnie gniota bezmyslnego bo POWOLANIA NIE MIALAM. No ale gdybym to wiedziala o co chodzi bo tak bym mogla ze szkoly odejsc. ZAISTE wiecie warto jak w tak zacnego towarzystwa nie docenilam. Warto bylo odejsc. Ale coz... juz wyrok smierci nade mna. Tyle warte powolanie polskie. ZAOCZNY WYROK SMIERCI. Ale wiecie - ja wam sie nie dam bo wy i tak jestescie JEDNYM RODOWODEM i co teraz? I nagle to powolanie w szkole? Oj cos to takie. A nawet - to daj odejsc. Bo wiecie towarzystwa cnych glow nie docenilam i do widzenia. Nie kara smierci. I to sie nie dam. Koniec i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To pudelko zapelek to nie wiem wiecie ale FELIETONY POLSKIE to moze i mogloby byc. Ale wiecie zaczelabym od polskiego POWOLANIA. Od wydania sie dowiem na lyzke i widelec. A czemu to? Od powolania. O prawie!!! przynajmniej do stalej pracy ja bym pisala. Takie cos. Tak bym zaczela. I dalabym to po angielsku do Francji, ze ktos z Anglii to napisal. O Polsce bedac w Anglii. Pracujac tam - pasowaloby? Tyle ile. A czemu? A czemu? Bo tyle by pasowalo. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN :( :( :( :(

Dlatego wiecie takie popularne jest zdanie ks. Twardowskiego - przemyslcie to sobie SPIESZCIE SIE KOCHAC LUDZI, tak szybko odchodza Zostaja po nich BUTY i TElEFON GLUCHY. Najwazniejsze - spieszcie sie... ja bym to napisala w tych moich POLSKICH FELIETONACH. Czy tak mowil Pan Jezus w Ewangelii - SPIESZCIE SIE. Czy tak mowil? Co mowil O POSPIECHU. Raz Maryja z pospiechem w gory. A czy kazal nam SPIESZYC SIE KOCHAC? Kogo? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie niech mi po prostu oddawaja CI MORDERCY ZDEMORALIZOWANI moja rente i to wszystko. Dlaczego to sie tak stalo to jest inna sprawa. Inna? No jest to jakas sprawa i jakis problem. Ale wiecie dlaczego ja mam to wyjasniac i za ile. Ja nie jestem HISTORYKIEM. Najwyzej ARCHEOLOG. to sa dwie rozne rzeczy. Archeolog jest STARSZYM HISTORYKIEM . Archeolog bada rzeczy 1000 lat i wiecej.No 500 lat i wiecej. No to jako ARCHEOLOG moge napisac czy tlumaczyc ZA OPLATA zarabiajac na zycie co sie w tej Polsce stalo. Co tu wszystkim dolega , ale nie tylko tu. Jako ARCHEOLOG. Bo sie obrazono na mnie, ze zrezygnowalam ze szkol, a mialam rodowod. NIESTETY TO BYLA ZBRODNIA PRZECIWKO LUDZKOSCI - ja z rodowodem w Polsce - w takiej RZEZNI SZKOLNEJ. Bo wiecie - to jest historia. Wielka historia. Francja tylko tego nie docenila. Zbigniew Herbert wyjechal do Francji. Nie mial pojecia czy znal francuski. Czy ktos to rozumial? I wiecie wszystko to wojna 1510. I tylko tyle. I dalszy ciag wszystko z tego. Nie tylko z tego sie dowiem.No ale takie rzeczy to sa. Takie rzeczy DO DZIS!!! i koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nie mam pojecia czy Herbert znal francuski ale byl z rodziny Szekspira i we Francji mogl siedziec. uczyl sie tam francuskiego. Tu wiecie zarabial i tam pierdolil wszystko. Choc nie wiem jak to wygladalo. Po prostu wykorzystal to ze byl od Szekspira. Moze cos tam robil w tej robil w tej Francji w zwiazku z tym. Pojecia nie mial Z RODZINY BYL JEGO. No i wiecie ha - tyle. A nie byla to prawda? I na tym sie mieli zastanowic. I wiecie to nie sa Polaki - tam nie bylo wojny 1510. I wczesniej. I powiem wam oni sie zastanawiaja co dalej. NIc. To samo - niczego juz nie rusza bo zalozyciele bankow sie nie dali. Minimalnie byli nie przemyslani i w koncu okazalo sie ze na PANSTWIE zalezalo tylko im.No wlasnie im? I tyle. Oni mieli robic MALUTKIE KREDYCIKI SIE DOWIECIE , malymi kroczkami isc do przodu.No wiecie - cos bym wam napisala, ale nie warto. Tak doszlo do Auschwitz z czasie 2 wojny swiatowe - tymi malymi kroczkami ale CZYIMI ? CZYIMI? I tyle. Taka to byla rzecz. Skad oni maja te male kroczki? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Do czego mozna porownac Polske wiecie? Zeby im ulatwic sprawe. Byla ta GALILEA. Oni sa z GALILEI. Galilejczycy. Nie wzieli pod uwage ze Pan Jezus byl BUNTOWNIKIEM. Nie wzieli tego pod uwage, ze nie poddal sie RZYMOWI!!! TAcy sami. Bo do czego porownac Polske? To jest GALILEA Europy RZYMSKIEJ i tyle. No i co teraz? Dwie predkosci swiatla na to i buty i telefon gluchy... GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Wiecie w sumie jestescie SNIETYM BECZKOWOZEM bo nie wiecie jak lecieli Zydzi ze wiecie powstali ci zalozyciele bankow. I tyle. A dzis Polska to SNIETY beczkowoz -w najlepszym razie FISNIETY beczkowoz. Ja wiecie normalnie dawno jestem w USA i mnie nie. Nawet nie napierdze na was. A Herbert to on tylko ze wzgledu na to co sie wyrabialo w szkole w Polsce byl we Francji i mogl ale z rodziny Szekspira nawet bardziej USA by mu pasowalo i bylby 10 razy lepszy od Milosza, ale taki koniec i tyle. I wiecie w sumie kariere mu tez rozwalono w Polsce. A czy on doszedl do czegos Polska? Po co on sie tu uczyl sie dowiem. No ale na Litwe wyjechala rodzina Szekspira. Musieli widocznie i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No niestety :( Nieogryzku tak to wyglada. Ten KK polski ZDECYDOWANIE NIE ROZUMIE ze manna spadala z nieba tylko 1 raz. Wiesz - wiecie ja tu jestem OMC 40 lat bez panstwa - czemu? I NIKT NIGDY NIE MIAL INTERESU zeby dziecku nastolatce za 2 tys. zl kupic 4 figury na panstwo. TEGO NIKT NORMALNY NIE ZROZUMIE. NIKT!!! i jeszcze wszystkie adopcje - oddania bez pracy, ojciec mnie oddal zle, skreslony, ale ci ludzie tutaj? Przeciez to starczylo kupic. Niestety - ja nie rozumiem sama z siebie pogladu ze manna spada z nieba. Nie rozumiem i tyle. A ta renta - to ona powinna pracowac. I gdzie ona jest? A nalezy mi sie od dziecka. Ja jestem dzieckiem SAMOBOJCZYNI. Dalej jest MOJA MATKA a nie ich pierdolenie. To mieli mi oni za 2 tys. kupic figury na panstwo zamiast chrztu i moga byc. Tyle ile bo tez sie nie dam, ze to ma sens jakikolwiek. A ja wiecie co - ja mam siedziec z ta renta i czekac az mnie zabija? A paszport USA? Ja dostalam pass niemiecki - wyobrazacie to sobie? Teraz sie zastanawiaja co robic. Wsadzic se do ryja i pomyslec co dalej. Bo co mnie to panstwo obchodzi - tyle i koniec. A obchodzilo z profesora jednego Z WARSZAWY I MOGLO i tak mi promotor na uczelni naswinil w roku 2003 - na figure mi powie. Byle nie Katarzyne. I niech se zezre ksiezulkow polskich. A co mieli robic z Bachleda? CYCUSZKI, DUPCIE i cipeczke jej wylizac, ze 1 dziecko urodzila i juz stworzyla slaska rodzine po porodzie. A wiecie Polska to sa ELEKTROWSTRZASY - jeszcze jest cos takiego - zapominamy o swojej przeszlosci - matka Janiny S. No wlasnie - ile takich osob bylo w tzw. komunie. Sie dowiem - mam im zaufac. No WYLACZNIE Z TROTYLEM W DLONI gotowa wsadzic im do tylka i to wszystko. Nie zapominajcie ze jestem z rodziny gdzie babcia w spowiedzi otrzymala DAR POCZECIA NOWEGO ZYCIA. Nie zapominajcie. Z szczota w dloni, bezdomnaibezrobotna:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie awsze mozna bylo tych arystokratow od herberta po prostu WYRZUCIC z Polski.Czemu od razu zabojstwo? Co wy sobie nie myslicie? Przeciez z tego nikt sie nie dal. KASY NIE MIELI no to pass , kredyt na samolot i wypierdalaj arystokrato wielki polski.Nie -kara smierci. I wiecie ja sie nie dam. Bo herbert jedynie ze z rodziny Szekspira, a po co im byl Szekspir? I tyle. No i to mieli miec interes w nim w USA. To dali na niego Milosza tam. Tacy sa. Zwykle swinie. No wiecie oni sa NIZEJ niz Zielone Swiatki. A czemu to sie tak stalo? No wlasnie -mieli sie nie pchac do Zielonych Swiatkow. Oni mysleli,ze ANIOLY przyszly to. Takie glupki. I cale panstwo zajechali. Wszystko. Mowie wam - mieli WYLIZAC TE PIEKNA BACHLEDE - a po tym porodzie _ CALKOWICIE JA WYLIZAC. Takie psy to sa. Ja sie nie dam i tyle. A wy jestescie naiwni - ani prawa do stalej pracy nie ma w Polsce. Naiwni jestescie. Ja jestem ograna tym piejcem tu NIEDZWIEDZIOWEM, ze nie wiedzialam ze las mi kradna. Tak nie mam pracy bo wilk taki ze was POZAGRYZAM za te zeby. Ale takie oszustwo tu wszedzie. Zwlaszcza z tym Wawrzyncem sie dowiem. A co was to obchodzi? Wy i tak macie w dupie cudza krzywde jedna wielka. I tyle. Co jeszcze. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

taka piekna Bachleda, nie? A ja wiecie MOGE TAK zyc bo ja mam ten system co zona Leppera , ale nazwana ELZBIETA - a ja? I tyle :( BARBARA - matko swieta. I wiecie Elzbieta to jeszcze ALE BARBARA HUC.Matko jedyna :( I wiecie jak nie zabic to wylizac im zostalo. Zaplodnienie juz nastapilo. A te brygidki po co im? IM? Co liza byle kurwy albo zapladniaja? Ale dzieci nie ma. Od razu. Tam nie ma dzieci. to znaczy sa ale zaraz jest... CIACH!!!! no to po co im brygidek. Oni sa nizej od sprzataczek za moj system MANNA Z NIEBA 40 lat. No wlasnie - taki system mialam. Polski KK mi taki system nalozyl i brak panstwa tak byl. Po co? I tak mialam wiecie takie zycie jakie mialam - do kosza na smieci - za to, ze maryja Z POSPIECHEM ruszyla do Elzbiety gdy pozostawala brzemienna. Zebym miala dzieci sie dowiem. Z LYZKI I WIDELCA BARBARY RADZIWILOWNY. Z dwojga zlego lepszy los pastucha krow albo rodziny Szekspira na Litwie niz to co ja tu mialam. A teraz to tu wyglada a kiedys? I ja dziecko biologiczne i co ja mam temu Zachodowi powiedziec zdaniem polskiego KK - tej GALILEI rybiej, ze co? Jestem gotowa WYLIZAC -wszystko - nawet po wyproznieniu sie bez uzycia papieru toaletowego? No zwlaszcza jak mi rente oddadza. Nie myslcie ze ktos przy zdrowych zmyslach sie im da za DOM NIEOGRZEWANY, kraj bez PRAWA!!! do stalej pracy, za LASKE mieszkania w kevinie i wojne KEVINIA Z ANIA SHIRLEY - tak nie mialam figur na panstwo - jakas LASKA MNIE SPOTKALA od slug BOZYCH polskich bez imienia Boga na szczescie bo go w tym kraju nie ma NA SZCZESCIE!!!! rowniez i tyle .NA SZCZESCIE GO TU NIE MA I tyle. Bo by normalny powiedzial ze W OGOLE GO NIE MA a jego tylko w Polsce nie ma. I ja jestem dawno w USA tylko Bona wszystkich pozabijala i przeszlam na pass niemiecki bo to ogrywalo Bone - tyle morderstw ile Niemcy popelnili to nikt. No Galilea polska jeszcze moze im dorownac chociaz? No ale... i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Ta paczka wiecie to PRERAZAJACA TRAGEDIA LUDZKA - rodowody o ktorych ten wasz POLGLUPI KK MIROSLAWY SZ. z tym PORODEM - BRZUUCHEM RYBY CIEZARNEJ nie ma pojecia - ci WOJOWNICY ale KsIECIA CIEMNOSCI i tyle. I tam sa powieszone szkoly w USA a takze to co mi zrobili w Chorzowie w Korfantym i tak tu mnie powiesili powieszona matka. Bo ta szkola powieszona w Chorzowie zona dyrektora szkoly co wrocila to sie nie przejal nikt. To nikomu nie przeszkadzalo, ze zona dyra miala wypadek i wrocila do pracy. Pracowala. A podobno nie zyla po tym wypadku. No jakis straszny, smiertelny. Tak mowili. To i tak nie byla prawda, no ale komu to przeszkadzalo. I dalej moglam miec ZASZCZYT byc w polskiej szkole i wiecie w koncu zaczeli mnie NAUCZYCIELE wieszac BO MATKE MIALAM NIEGODNA - ale czego? Za jakies 2 lata - bo niczego nie rozumieli oprocz tego, ze KSIEDZU NALEZY ZAPLACIC. No to mnie powiesili i nie zyje. Ale ta paczka jest moja za jej wartosci. A jakie one sa? POWIESZONE SZKOLY W USA ksiedzami waszymi, ktorzy po nagu wylezli z pierdla w Niemczech za kredyty na rok 1966 i chrzest Polski, a takze za to, ze nikt sie nie umie do dzis namyslic czy Edaward 7 i Wallis Simpson byli cos warci czy nie. A takze John Lennon i Joko Ono. To sa wartosci polskiego KK jak rozumiem. A ja 40 rok manny na pustyni - chyba to rozumiecie:( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość owieczko........ ma
Jak dzis sie czujesz droga Owieczko? Znowu Ci tej renty nie przyslali? A co z Boną?

Wiecie juz bardziej ZAOMBICZNYCh pieniedzy na swiecie nie ma. A to jest poczatek dopiero. I tyle. I wasi ksieza jezdzili do Niemiec bo byli SWIECIE PRZEKONANI ze po wojnie Ewangeliste Jana mieli oni od NICH.Bo niby skad i tyle.No coz... nie docenili ANI SHIRLEY. Mieli ja docenic. W koncu po cos tu jestem. Ale jakie poslki KK ma wartosci to juz wiecie teraz:Edward 7, Waliis Simpson, John Lennon,Joko Ono - bo o czym z nimi ma Zachod rozmawiac - takie cos i tyle. I jeszcze szkoly powieszone w USA - ich najwiekszy sukces METODYCZNO-PEDAGOGICZNY XX wieku. No bo co jeszcze? I tyle. CO JESZCZE? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Bona juz noze ostrzy na mnie. A wiecie Edward 7 podobno byl sklonowany i tak zaczyna sie NAJWIEKSZA WARTOSC KK w Polsce - ALICJA KEPPEL prosze panstwa - to jest ich NAJWIEKSZA GWIAZDA. Za nia byla Bachleda, ze byla MATKA KLONA. To sa ich wartosci na codzien. I sie dowiem o co mi chodzi kurwa mac - czy ku mac - nikt nie jest swiety. No wlasnie ale wiecie zycie powinno byc KU LEPSZEMU CALY CZAS. Ku lepszemu. Ten sw. Piotr - z calej relii w Polsce pamietam tylko 1 rzecz i to mialo sens. ZYCIE SWIETEGO PIOTRA JAKO WYKRES NA TABLICY - ze mial wzloty i upadki i na koniec do gory. No i wiecie - spotkal jakis poglad z sensem i powiedzmy tyle ile uznal W SUMIENIU SWOIM to tyle mozna bylo oczekiwac ze odda tego TALENTU. Ile rozumial. Ale tez Pan Bog pochwal mu nie szczedzil "OdEJDZ ODE MNIE SZATANIE " - takie slowa padly, nie? Bo co sie tak mszcze. A Bog co sie tak mscil. Bo sie dowiem - ale koniec. A powiem na to - jaki poczatek taki koniec. A tu wiecie poczatek to jest ALICJA KEPPEL - slynnna dekoratorka wnetrz. Takie cos to jest. No i wiecie ten wykres zycia sw. Piotra - tyle mi zostalo. Czy to byla prawda? Ale tyle mi zostalo z tej waszej relii. I pamietajcie "ODEJDZ ODE MNIE SZATANiE" pierwszy papiez. A dalej? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Jeszcze wam napisze NIE LICZCIE z powodu tego wykresu zycia sw. Piotra. jesli byla to prawda. Jesli mi to udowodnicie ze to byla prawda na tej tablicy. Powiedzial mu ZEJDZ MI Z OCZU SZATANIE. Czy go za to przeprosil ze nie mial racji? Czy cos bylo, ze cos mu on zrobil, ze TAK MU POWIEDZIAL. No i wiecie jak sie do tego ma ten wykres na tablicy.Ze ostatni raz skrzywdzil Chrystusa sw. Piotr ZAPIERAJAC sie Go w czasie meki. Jak sie to ma to ZEJDZ MI Z OCZU SZATANIE do tego wykresu. Bo na wykresie jest, ze dalej zycie sw. Piotra to JEDEN SUKCES. A czy to jest prawda? I jak mozna to udowodnic? I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie mozecie sie dziwic czy GORSZYC ze ja was GORSZE ze kaze tym KSIEZOM waszym WYLIZYWAC wiecie Bachlede i jej kochanka? MEZA??? oraz dziecko bo wiecie moze i gorszace to jest, ale widocznie jeszcze bardziej gorszace jest to JAKIE ONI I WY WSZYSCY MACIE POWOLANIE. I to sie stalo za to. Moze na pozor bardziej gorszacy bylby obraz WYLIZANIE PO PORODZIE ALICJI BACHLEDY-FAREL niz wiecie chrzest TEDDIEGO -HENREGO FARELA. Bo wiecie - ta gwiazda Farel Colin to on ANI JEDNEJ RZECZY NIE ZROBIL UCZCIWIE W ZYCIU i oprocz kasy w tym chrzcie nie bylo NICZEGO. I wcale nie musieli chrzcic jesli wiecie doceniliby 1% uczciwego pracownika, czlowieka pracy. No to Farela i Bachlede. Dlatego MOGLAM TAK NAPISAC choc gorszace to jest, ale dla osoby UCZCIWEJ W ZYCIU, NIE OCHRZCZONEJ mniej jest gorszace WYLIZYWANIE ubranych ksiezy polskich NAGIEJ BACHLEDY PO PORODZIE niz ochrzczenie takiego dziecka i wiecie - jak ta wasza arystokracja doszla do takich pieniedzy to jest takze moja historia wiecie , moje zycie I MOJE ZGORSZENIE MOJA SYTUACJA W ZYCIU BEZ DOMU DZIECKA NAWET. Dlatego NIESTETY ANIA SHIRLEY GORA - takim zgorszeniem zawsze bedzie moje zycie w Polsce i ten wasz KK. JEDNO ZGORSZENIE TO JEST - z kazdego zrobia posmiewisko , glupa i wiecie - stalej pracy nie uszanowal tu nikt i koniec. Moja matka po prostu tego nie rozumiala jak te stala prace sie GODNIE dostaje, ale tez byla adoptowana, chodzila z klasami porno, ci dziadkowie mieli swoje poglady 1510 - ona tego nie rozumiala. Z TEGO BYLO CHODZENIE PO NAGU W DOMU - czy tam insynuacje ZEBY TO NIE POSZLO IM bo tak nie wolno bylo ich zabic. Jak ktores dzieci brygidek rozumialy ten poglad to jak uciekly to nie wolno ich bylo zabic. A czemu zabijaly? Zeby miec co jesc. Zawsze to samo. A czemu to sie tak stalo? No tak sie stalo i tyle. Widocznie trzeba byc NORMALNYM, MORALNYM, STARAC sie BYC JAK tEN WYKRES NA TABLICY wiecie katechety mojego w szkole sredniej ze do pewnego czasu upadki a jak Chrystus umarl na krzyzu i ODSZEDL do nieba to sw. Piotr nigdy nie upadl. Nigdy. Tego sobie nie przemyslal do konca, ale tak no ogolnie nad tym pomyslalam. Jednakze wiecie male szanse ma czlowiek z tym pogladem wygrac - NIE MAFIJNY ze tak napisze, jesli nie rozumie jednej rzeczy. Ze - czy on mu mogl kazac isc do Rzymu? Tam poszedl i tak sie stalo. Ale czy to tak mu powiedzial? Bo najwazniejsze jest IMIE I NAZWISKO sie dowiem i ja tego nie rozumiem. A np. sw. Piotr. Dlaczego zostal szatanem - na zawsze, a zmienil mu nawet imie to nazwisko tez i dlaczego szatan? Dlaczego - znowu jakies imie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Oni wiecie IRLANDCZYKOW mieli sie zapytac CZY AMERYKANOW W POLSCE czy on jest gwiazda. To wszystko. I wiecie bez niego chrzest jesli nie jest GWIAZDY ALICJI. Takie cos. Po prostu mieli sie zapytac kogos. A tak ludzie ich potepili bo to oszust. A tak byloby ze rodowod kontra POWOLANIE i to takie - ochrzcic, zaplacil i tak dalej. Dwie gwiazdy. No ale czy to bylo stwierdzone? Same nazwiska byly. No i wiecie mieli wylizac. Ale za to nie ma kasy. Za chrzest jest kasa. To mieli obsikac bo nie wiadomo bylo czy gwiazdy. Gwiazdy - chrzest za pieniadze, a tak? Bo ja pierdole jak zwykle? TAK? A jak mi to udowodnicie? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!! :( :( :( :(

Gość film na dzisiejszy wieczór
Skąd ci sie to bierze? Taki potok słów...

Z tego ze nie mam renty, a jest moja i mi ja kradna. Tylko po to tu pisze. Ale o czym ucza polscy ksieza to bym cos wydala. To jest ciekawe - ten z Mesjugorie, Pawlukiewicz, ich poglady wszystkie - czemu nie. 4 ksiezy. POLSKA BEZ PIGULKI - taki tytul ksiazki. Czemu nie? Albo POLSKIE PUDELKO ZAPALEK. Moze tak? Zeby ludzie zapalili sie do tych pogladow? Dlaczego nie? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Polskiemu KK zostawiam Miroslawe Sz. Wiecie czy S. tu nie o to chodzi. Ich poglady na temat porodu. Czy brygidki? No tez... tylko juz jakos tak... nawet te sprzataczki juz ich nie chca. Choc moga byc. Bo nie za bardzo rozumieja o co tam chodzi. Jakies brygidki nawet sa w Rzymie. O co tam chodzi? O to co zawsze i tyle 3200 pamietajcie. No ale mieliscie swoich wielkich - ten profesor z biologii komorki na slaskiej uczelni, Zbigniew Herbert i wszystko olaliscie tylko Zielone Swiatki - a mieli racje? I tyle. A wy ogolnie? GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cDN!!!!! :( :( :( :(

Przyszlam tu jeszcze raz zobaczyc czy ktos cos napisal. Nie. Bo wiecie - Zachod nie rozumie czemu nie wyszlam za maz. Bo nie rozumialam tego ksiedza z Medjugorie, a Pawlukiewicza nie znalam. MALO IdEALNA POLSKA RoDZINA TO JEST - choc wysluchalam tylko o spowiedzi. Wiec musze jeszcze wiecej posluchac czy to jeden poglad taki ma ksiadz PIOTR czy wiecej. Po prostu NIE ZNAM tego ksiedza. I jego pogladow i tyle. To nie sa moje poglady - nie znam Go,nie rozumiem. I wiecie a tego z Medjugorie to duzo rozumiem.Nie rozumiem co robi w medjugorie - nie ma Rzymu. I tej koledy nie rozumialam. Mialam w dupie kolede. No i zle. I nie mialam sw. Franciszka JAK NALEZY. Na znikniecie. Chociaz wiecie w 1 roku studiow mialam powieszona kolezanke KLONA NA BORYSA JELCYNA na Borysa Jelcyna wiec ona mnie zaburzala bo jakby byla od tego sw. Franciszka, a ja wiecie jeszcze zmagania z tym rodowodem na zalozycieli bankow- skomplikowane to jest i tyle. Takie cos. No to tego Pawlukiewicza poslucham jeszcze a tego z Medjugorie to koleda. Choc to nie sa moje poglady, ale jakies tam sa. Bo czemu nawet 1 dziecka nie mam meza.Bo mialam w dupie polski KK. Taka prawda. No to pass USA. No wlasnie - mam pass USA od dziecka. Nie niemiecki. Po prostu BEZ CHRZTU z rodowodem na szkole zostal mi pass niemiecki. Do reszty nikt sie nie przyzna, ze skasowali mna Rosje no ale wiecie ktos te krzyze wzial bo tak mogli dac krzyze na 2, 3 skrzydla BRYGIDKI i Bachledy zarobily MOIM KOSZTEM, a mnie mieli tu dac jesc. I wiecie czego ci ludzie tu chcieli? Stad chcieli wywolac KLESKE GLODU NA ZACHODZIE, sprzedawali koralik. Wiecie co - sa ELEKTROWSTRZASY - jest takie cos. Czasem warto o tym pamietac. I to tyle. Bo co mam do powiedzenia tej rodzinie po 37 latach znaja mnie i kochaja od dziecka. Ze mieli se isc na elektrowstrzasy i mnie oddac. Tyle to bylo warte. Ja w Polsce. Tyle. Ich elektrowstrzasow a mojej JEDNEJ WIELKIEJ CHOROBY UMYSLOWEJ za ktorej do dzis ani grosza. A fizycznej tez - bo czemu po 4 latach wiecie doktoratu ja przestalam umiec chodzic to tez nie wiem. Zajechana gwiazda od dziecka. Ja sie nie dam i tyle. I tak leciala Miroslawa Sz. Czego chca jak z rodowodem gwiazda nie jestem. I tak mnie wykonczyli bo mnie nie oddano. Nie odebrano. Ale jak ta babcia miala mnie odebrac z tej chalupy bez domu dziecka ANIA SHIRLEY KONTRA KEVIN PONIATOWSKI. I wiecie ja zostalam PASTERKA OWIEC. Tyle mnie wasze szkoly obchodzily. Ja rozumialam, ze po jakiejs tam szkole jest praca. Choc w sumie po ktorej? I tak doszlam do doktoratu, a pracy ciagle nie. I wiecie z paszportem niemieckim. No coz... ja tego nie bede komentowac i tyle. Nie ma czego i kogo. BIOLOGICZNEJ RODZINY. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

co ja mam wiecie jeszcze wam napisac? Tyle - reszta to kasa, a nie? I tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ania Shirley i kevin Poniatowski to wiecie jest rodzina GAD na Slasku i klony sa w tym. To nie dacie rady. Mieli nie sluchac brygidek i oni mieli krzyz Kevina, a ja? I tak macie PRAWDZIWA ARYSTOkRACJE z kaska. I tyle. Tak byl rok 1989, 1990. WILKI - po co one byly?I tyle. I wiecie Herbert wyjechal do Francji. Nic mu nigdy nie zrobicie. Czy 2 arystokracja miala passy USA? O co tutaj poszlo. Pomyslcie i tyle. I oni mieli 200 % racji , jedynie ze nie byli zielonymi swiatkami.Co to byli za ludzie? W szkole uczyli i powylatywali za ...brak rodowodu na panstwo. Mieli figury. Nie te. I mieli dostac pass USA ,nie umieli - za te figury wiecie. I chyba bylo, ze ich sprzatnelI??? a popelnili samobojstwo??? kto ich sprzatal? Moze mowili ze samobojstwo, a to byly morderstwa. Pasuje? Zielonych swiatkow. No i kosciol katolicki wszystko olal. Bo racje mial ALE JAKA? ALE JAKA? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Przyszlam tu jeszcze-raz-alescie mi odpisali :( Chyba rozumiecie ze jestescie CHORZY PSYCHICZNIE WSZYSCY. ta rodzina - tak bylam ograna ta GRABARKA - ze nawet nie musieli ELEKTROWSTRZASOW sobie robic - po prostu mieli oddac BO OTTO BYL CHORY UMYSLOWO i tyle. Czyje to bylo dziecko to wzieli i sie znecali z brygidkami cale zycie nade mna i KK tez. Mieliscie nie brac krzyzy tych skurwialych brygidek i by bylo normalnie. Choc od zalozycieli bankow wszystko bez sensu i tyle. Aczkolwiek... no ale taka jest historia bez BEZSENSOWNEJ WOJNY 1510. Bo to bylo bez sensu sie dowiem. A co mialo sens? I tyle. CO MIALO SENS? Panstwo polskie - beczkowoz sniety i tyle. Ale mnie to nie obchodzi. Polski KK - nie ma prawa do pieniedzy mojej matki bo z niej bylo w Anglii prawo do stalej pracy - to kurwa wzieli przepisy angielskie UKRADLI - gowno z wszystkiego UCZCIWI LUDZIE maja do dzis - nie takie LEJBY jak wsi ksieza Z POWOLANIEM - tam nie ma czegos takiego. A Otto i ta rodzina to byli WARIACI CHORZY UMYSLOWO - po co ta rodzina tu przylazla w ogole? To mieli miec pieniadze - jedna gadka o kasie i zalozycielach banku. A co? Zamierzali ich wskrzesic? Jak juz to mieli pierdolic o stalej pracy bo nikt jej nie mial - ani oni ani ten pierdolony Otto Szulc. BEZ PRAW RODZICIELSKICH!! i ktos mogl LASKAWIE zauwazyc ze wiekszego idioty na swiecie nie bylo. Bona to zauwazyla i tyle. A kobieta ktora ma 5 dzieci kazde z innym to PSYCHOPATKA JEST. To ma miec rodzicow. To niech powie to ten Pawlukiewicz a zostalam wzieta na paczke i z ta kleska glodu bardzo mi ona pasowala. Naprawde. Za powieszone szkoly to KK sie dowiem. No nie do konca - tam jest figura - taka jak Edwarda 7 - w sumie pozytywna ale jednak kazdy sie powiesil z ta FIGURA. Figura na panstwo. To ich - nie oni maja RODOWOD OD PANA JEZUSA jakbyscie chcieli wiedziec. Bez 1 predkosci swiatla. Niech im wybaczy. oddali do Londynu. NIECH IM WYBACZY bo ja nie potrafie i nawet w dupie NIEUMYTEJ ICH NIE MAM i tyle mnie to obchodzi, ze to tylko 1 predkosc swiata. No im ona nie grozi, ale skasuja cie zaraz jak NIE SPIESZYSZ SIE KOCHAC LUDZI, tak szybko odchodza - zostaja po nich BUTY???? i telefon gluchy... tyle po nich zostaje tak naprawde... a co zostaje po Zielonych Swiatkach? Ani tyle czasem. Buty i telefon gluchy. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Wiecie jak ta Europa tak naprawde wyglada -jakis KRZYWY LONDYN? Choc w sumie czy krzyzy no jakas RZEZBA TAM JEST - ludzka oczywiscie. I to tyle. Francja Wlochy no to jeszcze, nawet ta Hiszpania i jakis ZGRZYT nie wiadomo skad - Niemcy no i Polska - najbardziej zjednoczone panstwo swiata. A calosc prowadzi BYK PORYWAJACY EUROPE- na rogach. Co to ma byc? I tyle. I wiecie ja wam napisze - TO MA SENS sie dowiecie w Europie - bo o co mi chodzi - nie dowartosciowywujcie sie herbertem we Francji - on MUSIAL tam byc. Zwazywszy na historie swojej rodziny JEDYNIE wyrzuconej na Litwe po samobojstwie Elzbiety 1. Bo teraz bedzie zachwyt nad Francja i Herbertem tam. Jaki? Z czego? Rodzina wyrzuconych Szekspirow. Takie cos to jest. Wiecie co... tyle wam napisze. Ale to sa wasze sprawy. Ja potrzebuje swojej renty, zeby sie wyniesc i godnie zyc kierujac swoimi zasadami w zyciu. Tylko tyle. No i czy byk porywajacy Europe NA ROGACh czy wojna 1510 to wasz poglad jesli ROZUMIECIE o czym mowicie. Takie to bylo arystokratyczne srodowisko tutaj jedynie, ze gnojok ich prowadzil w sumie i ten byk. Taka arystokracja. I MOGLO SIE DOWIEM!!! No moglo, ale to nie ja. A ich przezyc to moja babcia tam sie duzo nie urwala, ale jednak tak to nie wygladalo. Wybaczcie. Bo wole swoja rodzine a idealni nie byli. No coz... rzeczywiscie. To sobie zyjcie w domu bez dachu, okien, rozwalone wszystko, makabra, bez pracy ale KEVIN. I walczcie z Ania Shirley. Bo ja to mialam w dupie - ani tylko nikt sie mnie o zdanie nie zapytal. Nigdy!!! i tak wiecie ta moja matka w Anglii poleciala. Nic nie byla warta bo miala cudze pieniadze. Tak jak polski KK w tej chwili - co oni robia z paczka NIE OD ANI SHIRLEY. Bo o co tutaj chodzi. O ANIE SHIRLEY - od Ani Shirley to nie jest - tylko tak mogliby to miec, a tak moje na zawsze, ze tak mnie wzieto W MALO IDEALNEJ POLSCE O MALO IDEALNEJ RODZINIE, ze az nikt nie zauwazyl ze oprocz kasy NIC POZA TYM. No swinstwo Miroslawy tylko po co? No jakies tam cele miala - na pewno stolek wyzej, ale nie miala rodzenstwa, nie liczyla sie tez z tym ze tu byly napusty, z tymi krzyzami brygidek. Tak to samo zycie i wiecie W SUMIE tej pani CALY KK przyznal racje. No coz... to jest schizma i herezja. Przynajmniej polski. Z czego to wyniklo. To szalenstwo. Bo ma rodzine. No ale nie pisze o rodzinie. Nie mam rodziny biore to pod uwage. Ja tylko pisze o pewnym jej pogladzie i co? Oni tego nie rozumieja? Przyznali jej racje. A skad ta pewnosc i co to ma do rzeczy ze paczki matki nie umiem. Bo w sumie powiedzmy ze jest to racja, ale co ma do tego ta paczka. No co ma do tego moja paczka w ich lapach? Co? Rozumiecie cos z tego? No to za Niedzwiedzia to czy Niedzwiedziow - Niedziwiedziowo sie dowiem i tak jest Polnoc. No i co z tego? NIe o to chodzi a nawet to nie wiedzialam. To i tak bez sensu. Co z tego wynika. Jakis teren. I owszem - macie rente i na polnoc polski mozecie sie wyniesc. Ja mam 37 lat i sie juz nie wyniose. Jak? Kto mi tam da prace? I tyle. To sie mialam wydac NA BUDOWE. No nie - to juz jest katastrofa i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(