Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Punkt 'G'

Punkt 'G'

Polecane posty

Gość Punkt 'G'

Ostatnio kiedy sobie waliłem, w moim łóżku (z włączonym red tub), byłem aż tak napalony, że nie wiem co we mnie wstąpilo.. ale poszedlem, śliniąc się i cały spocony do kuchni i wyjąlem z lodówki wielkiego, Twardego ogórka. Powrociłem do rytułału i waląc jednoczesnie, masowalem sobie nim (Ogórkiem) odbyt. To było bardzo przyjemne, ale potem jednym zdecydowanym, lecz powolnym ruchem (aha, wczesniej go jeszcze ssalem, zapomnialelm dodac :) wsuwalem go coraz glebiej w moja pupe. Wytrysk byl taki dziwny, ze nie poczulem kiedy wychodzi, bo nie bylo czasu. :P Tzn. rownoczesnie z niesamowitym "przyjemnym"bolem, ktory doświadczylem po załadowaniu tego do dupy, po prostu jak woda z kranu wylecialo... To było takie świetne przezycie, moj 1 raz taki i teraz mam zamiar dojsc do tego ponownie i ponownie . ;) Ale byl wiellki, taki duzy i ogromny ogorek, ze az kilkanascie sekund trzeba bylo czekac aby bol minal. ;p Jedyny minus, ale polecam, bo moje doswiadczenie sprawilo ze czuje sie jak... Nowy. Otwarty na nowe sposoby. PS: Nie jestem gejem, nie interesują mnie faceci, interesują mnie kobiety. 100% wam Mówię. ^^

Gość baszarteg ;)
A na obiat mizeria...:(

Gość elwirka na to
"baszarteg" obiektywnie 10/10 ...:D

Gość tam się udaj autorze
punkt "G" czyli gimnazjum ale najpierw dobrze skończ podstawówkę