Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asieczek_Opole

Tragdia..

Polecane posty

Gość Asieczek_Opole

Witam mam 22 lata mam straszny problem poniewaz przez 2 lata bralam DIANE 35 i od 6 miesiecy ich nie biore i od tamtej pory nie widzialam okrsu u siebie bylam u lekarza to powiedzial ze musze odczekac, teraz wydziela mi sie od jakiegos czasu biala lekko gest ciecz z pochwy okropnie swedzi i piecze jestem przybita i niewiem co robic naczytalam sie tyle o tej Diane 35 ze nie polecam zadnej dziewczynie nawet najgorszemu wrogowi :( a mam przeczucie ze moge niedoczekac sie dzieciaczka :( a kocham dzieci ... Mialyscie tez taki problem ? Prosze o szczere odpowiedzi bo ja juz sama niewiem co myslec i robic :(

Gość gangrena 20110722
Ja brałam Diane35 przez mniej więcej 4 lata. Nie miałam takich objawów. Mi to raczej na grzybicę wygląda. Musisz iść do gina i to szybko.Grzybicę leczy się ciężko i długo (partner, niestety też musi się przeleczyć)

Gość Asieczek_Opole
z tym ze ja jestem sama nie mialam stosunku juz daaawno...

Gość gangrena 20110722
Grzybicą można się zarazić wszędzie - w toaletach, na basenie, wspólne korzystanie z łazienki, wanny, prysznica. Jeśli jesteś sama, to odpada leczenie partnera.

Ja tez kiedys stosowałam Diane ale nie miałam takich dolegliwosci, ani okres mi nie zanikł po odstawieniu tabsów. Myśle, ze powinnas sie skonsultowac u innego ginekologa, bo brak okresu przez pól roku to nie jest juz okres karencji po tabsach tylko jakis poważniejszy problem ginekologiczny.

Gość do autorki....rfwsa
moze masz PCO poczytaj czy zgadzają się objawy u ciebie, główny to brak miesiączki nawet przez parę miesięcy