Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AanonimA

Gdzie mam wnieść skargę na dyrektorkę szkoły??

Polecane posty

Gość AanonimA

Wkurwiło mnie babsko przeokropnie! Zgubiłam świadectwo ukończenia szkoły. Idę dzisiaj do swojego liceum, i babsko już od początku robi problemy! Powiedziała że mam ZGLOSIĆ NA POLICJE FAKT ZE zGUBILAM SWIADECTWO. Zamurowało mnie jak cholera, ole ona powiedziała że mi kopii nie wyda, aferę taką zrobiła że hej. Darła mordę na całą szkołę, ze teraz tak jest, ze zadne liceum nie wystawi zaswiadczenia bez podpisu policji... I co miałam robić komenda niedaleko to poszłam. Policjanci zdziwieni, że oni takimi sprawami się nie zajmują w ogóle, że to bzdury jakieś itp, że nigdy takich zaświadczeń nie wydawali. I powiedzieli mi jeszcze że jak będę miała z tym jakiś problem, to niech dyrektorka zadzwoni do nich. Dobra wracam spowrotem i jej mowie co i jak, ona ze jesli tak to mam napisac w podaniu ze zglosilam ten fakt na policji (??!!) Dobra, chce jej zaplacic (ustawa przewiduje oplate w wysokosci 26zl) A ona do mnie ze 50 zl ! Pytam jakim prawem, a ona ze teraz jest w tej szkole 50 zl i koniec kropka! sekretarka tez na poczatku jak weszlam nie chciala mi powiedziec dokladnie ile bedzie do zaplaty, tylo dyrektorka mi powie dopiero ILE jak przyjdzie. No i co, zawinelam sie, bo nie mialam tyle pieniedzy przy sobie. Kurwa zglosilabym to gdzies, ale gdzie? I nie wiem bulic jej te 50 zl czy nie?? a swiadectwo i potrzebne, zgubilo mi sie przy przeprowadzce...

Gość AanonimA
napisze do nich maila i sie zapytam czy ona sobie moze pobierac taka oplate, skoro wszedzie pisze 50 zl... moglabym jeszce napisac o tym cyrku z policja ale chyba dam sobie siana 🖐️

Gość AanonimA
soryy, wszedzie pisze 26 zl.

Gość za co jej tyle dali
Zadzwoń do kuratorium i się zapytaj, z tą policją też, a jeśli nie potwierdzą, wtedy napisz skargę na piśmie i niech się tłumaczy. A w ogóle to być mogła podejść jeszcze z kimś dorosłym. Rodzicem, nie wiem. Baba jakaś znerwicowana. Co to jest żeby się tak do Ciebie wydzierała?

Gość GretaBarbo
kuratorium to raz, chociaż oni sprawują nadzór merytoryczny. Zatrudnia dyrektorów szkół gmina i wydział oświaty jest pracodawcą dyrektora

Gość AanonimA
Zobacze czy mi kuratorium do jutra odpisze. Jak nie to zaplace jej te 50 zl ciekawe czy mi pokwitowanie wyda!