Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kata1222

Trudny mężczyzna.

Polecane posty

Cześć, co zrobić , jak postępować gdy ma się do czynienia z "trudnym mężczyzną"? Raz pisze, słodzi, jest milutki... później parę dni ma wszystko w dupie,nie odzywa się. Wkońcu po paru dniach sam się odzywa, znów piszemy, pisze, że chce mnie zobaczyć itp. Później znów parę dni cisza. I tak w kółko. Co tak na prawdę taki chłopak ma w głowie??? Nie potrafie zrozumieć jego dziwnych podchodów. Proszę o pomoc.

Gość jej chłopak
a liżesz mu siusiaka?

Gość malwinka020
kata1222 mam podobny problem, tyle że ten nie odzywa się już miesiąc i się chyba nie odezwie.

Nie wiadomo jak z takim mężczyzną nawet rozmawiać, jak pisać. Choć przyznać muszę , że przez te jego podchody trochę mnie to kręci i nakręca, z drugiej strony denerwuje, a z trzeciej trochę mnie gasi tą swoją ciszą. ;>

Gość ANTYLEŃTUSK
Jest miły kiedy chce Cię bzyknąć, jest daleko i ma CIę w dupie kiedy inna mu daje. Proste

no chyba tu nie chodzi o bzykanie tak na prawdę, bo nie mieliśmy nigdy takich kontaktów.... ;)

Gość wolna i zadowolona z życia
porozmawiaj z nim szczerze i uczciwie , na żywo , nie przez neta , wskaż drogę postępowania , która cię interesuje , wysłuchaj jego argumentów , razem ustalcie wspólne warunki . Jeśli nie będziecie razem trzymali się drogi wspólnie ustalonej , to musicie się rozstać i poszukać kogoś nowego do wspólnego życia .

Gość malwinka020
Taki charakter nic nie poradzisz. Ale kręci Cię co?

Gość Nusiaa xd
Ych . . miałam tą samą sytuacje tylko my jeszcze sie kłóciliśmy . . Jeśli go kochasz i ci na nim zależy pogadaj z nim powiedz co ci nie pasuje najlepiej wtedy gdy sie spotkacie . . xdd

Gość ANTYLEŃTUSK
No właśnie... nie dajesz mu i go nosi.....

wypraszam sobie. ;) szmata to jesteś Ty. Nie każdemu facetowi zależy tylko na jednym. A pozatym jesteśmy zwyklymi znajomymi. Byliśmy kiedyś parą ale nasze kontakty urwały się... właśnie dlatego , ze pewnego dnia przestał się odzywać, po miesiącu znów napisał... ale wtedy już jakoś nie chciało mi się tego ciągnąć. Później było 2 lata przerwy... Ostatnio znów się odzywa...i nie wiem co o tym myśleć. Tyle.

Gość malwinka020
Ten "mój" to się odzywa wtedy gdy zerwie z dziewczyną :D

Nie on na pewno nie ma nikogo innego. Może jakieś znajome z pracy. Bo on tylko praca, dom , praca dom. Moim zdaniem to ja nie wiem o co mu chodzi. Pisze, nie pisze... pisze, nie pisze... Nie wiem czy on coś dalej czuje do mnie tylko nie moze się przełamać. No juz sama nie wiem.

Gość oj oj oj 123
porozmawiaj z nim szczerze i uczciwie , na żywo , nie przez neta , wskaż drogę postępowania , która cię interesuje , wysłuchaj jego argumentów , razem ustalcie wspólne warunki . Jeśli nie będziecie razem trzymali się drogi wspólnie ustalonej Ty naprawdę wyobraxasz sobie taki scenariusz ???????? Piekna teoria ale takiej praktyki jeszcze nie widzialam...... a z tzw trudnymi czytaj niedorobionymi to wogole.....

Gość oj oj oj 123
tylko nie moze się przełamać. ha ha ha a ty bedziesz siostra milosierdzia i mu POMOZESZ, bo on bidulek wstydzi sie ???? przede wszystkim nie daj sie tak traktowac - jak pogotowie awaryjne, niech on bedzie powaznym czlowiekiem

ale jak mam się z nim spotkać jak znów się nie odzywa?:) no na ludzki rozum. A pozatym jakieś pół roku temu spotkaliśmy się, ustaliliśmy plan jak robić żeby to wszystko jakoś wyglądało... zgodził się, było wszystko w jak najlepszym porządku. Po czym po paru dniach znów przestał się odzywać . I odzywał się jak w kratkę. Czasami mam wrażenie, że on nie jest zdecydowany. Albo tylko gra.

wydaje mi się jak wszystko zmierza trochę za daleko.... to on robi krok w tył. I ciągle stoimy w miejscu.

Gość menta12
???