Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja sie pytam

Jakie mamy wedlug was są najbardzie tutaj pomocne?

Polecane posty

Gość A ja sie pytam

Jakie mamy tutaj uwazacie za pomocne, dobrze sie wypowiadające lub nawet kontrowersyjne ale wiedzą o czym piszą? Macie takie typy? ja jestem tu nowa od kilku dni i chcialabym poznac wasze opinie bo za dobrze nie poznalam tutaj stalych uzytkowniczek ,a napewno jak ktos z was tutaj dluzej siedzi to sobie jzu opinie wyrobił

Gość wedlug mnie to ja
ostrzegam cie przed mireczkowatą, avent a popieram bardziej takie stanowcze i konkretne mamy jak ex D.Bill i tym podone,teraz mi inne niki nie przychodzą do glowy,ale jak sobie przypomne to dopisze

Gość A ja sie pytam
wolalabym tutaj nie poruszac tematu kto jest ten "zły" bo moze tutaj wiele klotni spowodowac ale dzieki za info :)

Gość czytam bo lubię
Jagoda 696 czy jakoś tam, wiem że nigdy nie ma nic ciekawego do powiedzenia, tylko się czepia i jest uszczypliwa. Taka tępa istotka. No i wiosenna mama slynna jest z przechwalania i plecenia głupot.

kontrowersyjnych jest tutaj wiel mam , z podzialami takimi ze jedne kontrowersyjne są dltego ze surowo wychowuja dzieci,nie daja im na glowe sobie wejsc, i nie rozpieszcają je co otwracie sie przynzają a drugia kategoria mam beztresowo wychowujących wlasne dzidzi,i niektore mamy uwazają ze caly siwat i otoczenie nalezy pod ich dziecko dostosowac pozwalając na niemal wszystko i okropne zachowania dzieci tlumacza tym ze to tylko dziecko,to tez jest kontrowersyjny pogląd chyba gorszy od tej pierwszej kategori Ja lubie wypowiedzi wscieklej mrówy, wiosenna mama rowniez ma pojecie o czym pisze

Do czytam bo lubię ,wiosenna ma dzieci i to chyba 2 czy 3 i z tego co sie domyslam chyba na swoim przykladzie opiera swoje wypowiedzi a nie to co wyczytala w poradniku

Gość A ja sie pytam
bardzo bede za wdzieczna za wymienienie mam z tych dwoch kategorii,bez obrazy nikogo

Gość Jagoda klamczucha jest
jagoda nie ma dzieci ,ona pisze tak aby swoje dwa grosze wtrynic do kazdego wątku

Gość A ja sie pytam
.

Gość A ja sie pytam
?

Gość A ja sie pytam
?

Gość Jeronimo 38
sam rzadko wchodze na kafe i jeszce nie mam wyrobionego zdania

Gość Jeronimo 38
ostatnio widze nagonke na wiosenną, nie wiem o co wam z nią chodzi

Ostrzegam przed avent ??? temat jest o byciu pomocnycm- ja sama siebie nie uwazam za pomocna, ale czasem sie wypowiadam wedle tego co sama stisuje/znam/mysle. Autorko tego tematu- tutaj sie dowiesz o tym kogo dane osoby lubia a kogo nie znosza, jak widac mnie juz wywołano, bo mnie nie lubia jakies osoby. A ja Ciebie ostrzegam przed wszystkimi pomaranczowymi wpisami, bo nie maja odwagi pisac na czarno , za to chetnie "jadą" po tych, ktorzy pisza na czarno.. Pomocne wedlug mnie sa: asiamt, wiosenna mama,ex.D.Bill- czasem wypowiadaj sie tez moje kolezanki z forum- Paulinka i Majóweczka.

Gość A ja sie pytam
wlasnie mi chodzi o pomocne, nie wazne czy lubiane czy tez nie ale o mamy które zazwyczaj mają pomocne trafne rady , nawet moga byc kontrowersyjne ale by byly z zycia wzieta a nie za przeproszeniem z "dupy wysane" :)

Gość no to ja pisze,sluchaj!!!!!
nie czytaj porad Jagody, avent tez niezbyt wie o czym pisze, sama nad wlasnym dzieckiem nie potrafi zapanowac a innych umoralnia i wytka bledy, ex .D.Bill to tez taka nieogarnieta, Jagi bez baby nie jarze,(chyba jakas baba jaga po niku czytając) asiamt to cieple kluchy,a wiosenna to "chodząca encyklpedia" (ironia) ale nic nie pomocna,ToksycznaKobita to jak walnie rade to na miano kindersztuby i jej sie pomylily dzialy chyba z baza wojskową,az kopara opada momentami,,mireczkowata to wszystko wiedząca bezproblemowa glupia mamuska ktora przechwala sie jacy są majetni i gdzie ona nie byla i co sobie nie kupila,przy tym wysmiewa innym problemy zyciowe.Jenifer to kolejna frustratka malodowartosciowana,Teneryfa zmienan jak choragiewka i sama nie wie czego chce, wiec na kafe zbyt wiele rad nie uzyskasz Ja nie mam konta na czarno bo z pomaranczki najlepiej pisac ,jestes aonimowa,i tez ci radze nie zaczerniac sie tutaj

Gość holahola5
a Ty wyżej do szkoły "wytka błędy", dobre sobie, pisać nie potrafisz to pewnie czytać też nie

Gość MamaCzworaczkówLublin
Ja lubię i cenie rady Mania2311 Kiedyś napisałam do niej na gg bo ma podane w stopce to chętnie doradziła mi i poświęciła czas i tak jest do dziś. Wporzadku doradza rowniez wiosenna mama. Durne rady daje MamaMalpki Majoweczka.

Gość takijestlaif
no może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?

Gość alohalocha
a ja lubię ex. D bill, wiosenną m i asiamt czy jakoś tak każdy jest inny i nie wszytkim ktoś może pasować, ale rady mają pomocne

Gość dwww NIEEEEEE
nie lubie tu nikogo bo pozwalają swoim dzieciom na wszystko.Ostatnio na plazy prawi e 5 latka gola sie rozkraczala nad moją i mojego meza glową a mamuska nie raczyla jej gaci na dupe zalozyc mysląc ze malej wagina to cudowny widok.I takie są tutaj mamy

Gość do holahola 5
14:31 [zgłoś do usunięcia] holahola5 a Ty wyżej do szkoły "wytka błędy", dobre sobie, pisać nie potrafisz to pewnie czytać też nie Przeczytaj jeszcze raz jej tekst. Widać, że najzwyczajniej zjadła literkę "Y" :O

Gość trrtrdtd
nie lubie pomaranczek, czarne niki bywają faszywe bo na taki sam temat potrafia roznie odpowiadac, kogo nielubia to zjada a kogo lubia to poprą

Gość trrtrdtd
wiosenna jest w miare inne sa gorsze

Gość plastikowa___biedronka
kana.de według mnie jest bardzo pomocną mamusią. nie wymądrza się, nie narzuca swojego zdania i jest bardzo mila. ostatnio bardzo mi doradziła. ale albo nie udziela się często, albo po prostu rzadko bywa.

Gość waccciia
Wiosenna mama,exdbill kiedys byla tu nglka czy jakos tak,ale chyba juz poszla sobie,bo jej nie widuje

Gość waccciia
Haha ale z toksyczna i baza wojskowa to kapitalne podsumowanie ;)

Gość Jeronimo 38
nie jestem za robieniem wojska w domu(sam pracuje zawodowo w nim) ale porządek jako mała dyscyplina raczej musi byc. Pani Agonia36 czesto mnie szokuje w swoich wpisach co z nią sie osobiscie nie zgadzam ale moze to celowe dzialanie by zauwazalnym byc.Z tego co sie zorientowalem to wiele osob Jenifer nie lubi,choc to kwestia upodobac Ja tu staram sie nie krytykowac ani wychwalac bo rowniez czesto tutaj nie bywam

Gość krowa w paski fioletowe
Autorko- niczego się z takiego wątku nie dowiesz. Jednej pomoże Wiosenna, innej Majóweczka czy Toksyczna. Każda ma inne doświadczenie, inny sposób na wychowanie dziecka. Zależy jak zadasz pytanie, czego będziesz potrzebować. I nie zgodzę się, że pomarańczowe są do niczego. I nie dlatego, że sama jestem pomarańczowa:P Wbrew pozorom pomarańczki bywają pomocne. Oczywiście zdarzają się i chamskie ale część dziewczyn nie widzi powodu, żeby się zaczerniać a naprawdę służy dobrą radą