Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja sie pytam

Jakie mamy wedlug was są najbardzie tutaj pomocne?

Polecane posty

Gość lkilkol
ja Majoweczki wcale nie kojarze,pewnie jaka mama w jednym dlugim topiku wypowiadająca sie bo jej nie widac nigdzie

Gość lkilkol
najgorsze to są mamy topikowe czyli jak siedzą juz na jednym swoim topiku to w innnych sie wcale nie udzielają i nie ma co na ich pomoc liczyc Kiedys jednej sie o cos zapytalam bo przechodzilo jej dziecko chorobe co moje, to mi odpisala ze ona tylko udziela rad w "owym" topiku i tylko do swoich kolezanek,na ktorym siedzi i gdzie indziej nie bedzie z nikim pisac, jedynie ze swoimi znajomymi z tamtego topika, czy mam wymienic znany nik ??

Gość krowa w paski fioletowe
Ale to chyba nie jest przypadłość mam z przewlekłych topików tylko oschłość wrodzona:P

Gość waccciia
Ja tez pisze na pomaranczowo i z roznych nikow,jaki mi akurat danego dnia pasuje,ale tez uwazam,ze np. zjebe,ze idiotka,ze taka i owaka to w zasadzie prawie wylacznie od pomaranczowych sie otrzymuje

Pewnie, że wyzwiska lecą z pomarańczowych- ale to niejednokrotnie "czarne" które na szybkiego się wylogowały:) Chodzi mi o to, że nie ma co pomarańczy z góry przekreślać. Ja na przykład bardzo sobie chwalę współpracę z niektórymi takimi:)

Ja tam nie mam tu swoich ulubionych ników. Każda z dziewczyn ma wiedzę na inny temat. Niejednokrotnie byłam miło zaskoczona wypowiedzią kogoś, kto wydawał mi się niezbyt rzeczowy i pomocny. Ale bywało też, że osoba, która wydawała się być bardziej rozgarnięta pisała bzdury bądź rzeczy, z którymi się nie zgadzam.

Gość do lkilkol
napisz, kogo miałaś na myśli :P

Gość najbardziej pomocną
była dorotka 33 :classic_cool:

2+3, trolosa*, asiamt,toksyczna. Czasami babeczki bez stałego nika, ale najwięcje bluzgów leci wlasnie spod pomarańczowych "dam". Zdaję sobie sprawę, ze znakomita większość bluzgających pomarańczek ma czarne pseudo, ale cóż...

Gość lkilkol
wlanie tutaj ta kafeterianka tez widnieje,ale zapewne znow ponownie sie obruszy jak tym razem ja ją wymienie

Dlaczego trzeba uwazac na Avent ?? :) A i ktora moja rada byla durna ?! Uwazam ,ze z radami jest tak,ze jednym pasuja a drugim nie,zawsze mozna sprobowac czegos co robia inni,ale nie kazdy bedzie zadowolony,ciezko zeby czyjas rada przypasowala kazdej mamie na forum...Pozdrawiam wszystkie pomocne mamy :)!

Gość A ja sie pytam
dzieki za wpisy, ja wiem ze ile ludzi tyle pogladow, wiem,dlatego wolalam uniknąc zbednych komentarzy kto jest ten "bee" a kto "cacy" :)

Gość ja wiem o kogo chodzi
lkilkol ja wiem o kogo chodzi bo bylam sam swiadkiem tej odpowiedzi przez szanowną kafeterianke i ona tez napewno wie ze to o niej jak tutaj ponownie weszla :o

Gość avent????
?

Gość ja wiem o kogo chodzi
no zbytnio bystrym nie trzeba byc aby znając "szanowną kafeterianke" domyslec sie o kogo chodzi,sama mnie wkuiwila jak potraktowala lkilkol pisząc ze ona tylko udziela rad swoich kolezanką z jej topiku

Gość A ja sie pytam
wolałabym uniknac tego typu wypominek w tym temacie, mnie to sie nie tyczylo wiec to nie jest istotne.Czasami pomocne są ostrzezenia przed innymi by nerwow nie szargac czy przykrosci sobie nie robic, ale nie zawsze sie to opłaca

Gość gryczka
Zgadzam się, że asiamt jest pomocna :-) Nglka też była, ale faktycznie ostatnio jej nie widzę. Ja zawsze staram się doradzić jeśli coś wiem, zwykle podkreślam, że jakaś tam wiedza wynika z mojego doświadczenia i niekoniecznie musi być prawdą objawioną ;-) No i staram się, mimo, że jestem "pomarańczą", nigdy, przenigdy nikogo nie obrażać.

Gość avent????
Ale tematy tego typu- który Ty autorko założyłaś- zawsze kończą się tak samo. niestety- nikt nie określi idealnej pomocnej- bo żadna z kafeterianek nie ma takiej wiedzy aby błyszczeć. natomiast te chamskie lub udzielające błędnych informacji zawsze bardziej zapadają w pamięć i będą w tego typu topach przytaczane.

Gość kamisa.
a ja uważam, że pomocne, rzeczowe i przede wszystkim mocno stapające po ziemi są Asiamt, Toksyczna, WściekłaMrówa, Baba bez Jagi i Anulsss. Konkretne, nikomu nie wchodza do dupy. Wiosenna mama to też fajna dziewczyna. Sa one inteligentne i mają własne zdanie

Gość gryczka
O tak, Anulsss też!

Gość teneryfa mi sie marzy ;)
anulss może jest inteligentna ale pierdzieli od rzeczy i się mądrzy a nie pomaga. Toksyczna jest bardziej pomocna ale kłótliwa i złośliwa, Wiosenna całkiem całkiem miła ale taka rozlazła klucha jak dla mnie. Reszta z wymienionych może być

Gość kaliber 333
ja miałam ścięcie z anulsss raz i powiem, że potrafi być wredna ale w zasadzie tak z innych wątków to ją dość dobrze kojarzę. Bardzo lubie Stomatoloszkę z powołania, dawno jej tu nie widziałam ale babka w dechę ;) Asiamt jest bardzo mądrą kobietą i fajnie doradza a Toksyczną tez lubię czytac choć bywa zołzą ;) ;) ;)

Gość libidka
stomatoloszka jest siuper a szkoda, że przepadła :( Autorko, słuchaj rad tych co uważasz za słuszne bo ta sama osoba raz doradzi ci dobrze a raz zle ;)

Gość ja też się wypowiem w tym
temacie. Uważam, ze sensownie mówi Mama Urwisów, Wiosenna mama i jeszcze parę innych mam.

Gość lubomirt
up up

Gość lubomirt
a ja lubię ......

Gość 53r3dfwewe
nie lubie tutaj wiel mam,ale ich rady bywają pomocne mimo mojej antypati

Gość dkmnsnbshjshsb
e tam, lubimy nie lubimy chodzi o pomocność mam, jak w temacie

Gość -009988
rowniez przestrzegam od avent,takze ni stąd ni z owąd naskoczyla na mnie kiedys mimo ze doprawdy nic przykrego na nia nigdy nie pisalam, miereczkwoatą nie lubie czytac i nawet nie komentuje jej szyderczych wpisow,bo sie wymądrzla i jak ktos wspomnial wysmiewa z czyis problemow, sama to zauwazylam niejednokrotnie, a reszta to roznie

Gość :p: p : p : p
zadna, wszystkie to frajerki, kompletnie idiotki nie wiedzące niz o dzieciach