Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marsylianka123

Okres, stres, upały, krwotok z nosa

Polecane posty

Gość marsylianka123

Witam. Mój cykl miesiączkowy trwa około 29-30 dni, nie jest on zawsze regularny, w poprzednim miesiącu wynosił 28 dni. 29 lipca powinnam dostać miesiączkę (licząc 29 dni). Od jakiś 3 dni mam wrażenie, że zaraz ze mnie coś pocieknie - niestety omylne. Towarzyszy mi ból podbrzusza, również od 3 dni. Mam troche krost na czole (wyskakują mi zawsze przed @). Piersi mam twardsze - jednak nie odczuwam bólu (od około 6 miesięcy nie pojawia się ból piersi przed okresem) Ostatnio (5-6 dni temu) pojawił się lekki krwotok z nosa po grze w badmingtona - nie wiem ,czy to oznaka przemęczenia. W jednym dniu brałam lek przecibólowy ketonal (na ból głowy), pierwszy raz przyjełam ten lek w życiu - następnego dnia, miałam lekką mdłość po tym leku - czy on, może opóźnić miesiączkę? W tym miesiącu współżyłam trzy razy - tuż po okresie oraz dwa razy w okresie dni płodnych - stosunek z prezerwatywą - wszystko odbyło się ok - bez żadnych "niespodzianek". Mimo wszystko, boję się, że mogę być w ciąży, nie wiem jednak jakim cudem - za kilka dni wyjeżdzam, miałam nadzieje, że okres zacznie się dobrze, a tu niestety (jeśli się zacznie) będę go miała nad morzem. Czy możliwe, że okres opóźnia się przez dosyć upalny lipiec, od stresu (myśli, że jestem w ciązy) ? Co może oznaczać ten krwotok z nosa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować