Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginger16

Projekt: 16 kg mniej w 5 tygodni :)

Polecane posty

Gość Ginger16

Zaczynam od dzisiaj :) Duzo juz sie męczyłam zeby cos schudnac niestety nie dawalam rady. Teraz czuję ze to odpowiedni czas, czuje sie silna :) Informacji zasięgnęłam z innego topiku, niestety nie mogę go znalezc :( Ale spisałam sobie wszystko .. Śniadanie : kawusia z mlekiem 0.5 procent bez cukru :) Kawusia poprawia przemianę materii naprawde skutecznie polecam :) i oczywiscie zabija głód, takze do południa jest sie pełnym ..godz 09 00 Obiad: Kromeczka macy lub dwie wasy z łyzeczka dzemu (oczywiascie bez masełka) :D , szklanka mleka 0,5 procent, i jakis owoc (jabłko lub pomarancza ) godz 12 00 Kolacja:Kawałek piersi z kurczaka gotowanej lub pieczona rybka bez zadnych przypraw, i warzywka na parze lub surówka bez dresingu :Dgodz 17 00 I potem cwiczenia w miare mozliwosci, ale jesli naprawde chce cos schudnac to musze sie do tego stosowac, nie bede iszukiwac w cwiczeniach, planuje skakanke , brzuszki, rowerek , to na początek .. i ewentualnie wieczorny bieg( nie musi byc długo, musze wpierw troche kondycje nadrobic ) :) Co o tym myslicie dziewczyny? Wiem ze to moze za szybki spadek wagi, ale wszystko jest mozliwe, a mi naprawde zalezy wiec i tak i tak wiem ze dam rade :) Oczywiscie do tego witaminki i wapń :)

Powodzenia w odchudzaniu ale brzuszek, kurczaczek, rybka, rowerek, kawusia...aż mnie mdli. Ile ty masz lat?

Gość Ginger16
23 heh :D Troche mnie poniosło ..:)

Moim zdaniem kiepska dieta Sniadanie o matko kawa na sniadanie -chyba zartujesz To najwazniejszy posilek ale co ci bede tlumaczyc Zwaz sie , zmierz ,zaczernij Nicka I zobaczymy jak schudniesz :) Poczytaj co jesc przed treningiem a co po ;) Ile ty tam masz kalorii ? Przy codziennycj cwiczeniach ok 1500 powinno byc w zaleznosci od wagi

Spowolnisz metabolizm I spalisz Miesnie cwiczac -krzywde sobie zrobisz powaznie Poczytaj o posilkach przed I po treningu Bo witaminki nie pomoga

Spowolnisz metabolizm I spalisz Miesnie cwiczac -krzywde sobie zrobisz powaznie Poczytaj o posilkach przed I po treningu Bo witaminki nie pomoga

Wit A,D,e,K rozpuszczaja sie w tluszczach wiec nie lykaj po sniadaniu Jesli wasa bez masla to w czym rozpuscisz witaminki z pomidora np ? Nigdy nie musialam chudnac 15 kg ale gdybym musiala to dalabym sobie ok 5 miesiacy aby schudnac bez jojo I wiekszych wyrzeczen Byla juz tu jedna ktora chciala zrzucic 35 kg w 7 tyg I sama przyznala ze katowanie sie cwiczeniami jest bez sensu I godzina wystarczy :) Zawaz sie I zmierz Sprawdz efekty a zawsze Mozesz zmidyfikowac-w koncu na bleach czlowiek sie uczy Chyba ze masz duza wage wyjsciowa-to Mozesz stracic w 1 miesiacu sporo -wody i glikenow ale z wagi zawsze spadnie Tak czy siak powodzenia Masz cel to go realizuj :)

Gość Ginger16
To bedzie około 500 kalorii, ja osobiscie jestem przekonana ze to mi wystarczy.. sprawdz na innych topikach:D Nie jestem tu jedyna..:D I wiem ze dam rade .. Po za tym wiem ze sie w tłuszczach te witaminy rozpuszczaja.. łyzeczke oliwy dodaje do sałaty :)

Gość ty autorko zrob
sobie projekt przywracajacy sprwnosc mozgubo ten ktory masz zle funguje hehe

Gość kawa zapycha hahaha
super od kiedy pytam idiotko?

Gość dokladnie jak mowisz
daje ci kilka dni a pozniej rzucisz sie na jedzenie i znowu ci sie nie uda

Gość Kobiety myślcie
Ginger - nie przejmuj się komentarzami wulgarnymi, ale daj sobie spokój z takimi dietami. Piszesz, że są tu inne, które stosują te "diety" po 500 kcal - to popatrz sobie ile takich tematów poznikało błyskawicznie - bo nie da się na takiej diecie wytrwać długo, bez katastrofalnych zmian w organizmie i kompletnego rozregulowania metabolizmu. 500 kcal to jest 1/4 dziennego zapotrzebowania kobiety. Organizm zacznie spowalniać metabolizm, aby oszczędzać energię. Energię będzie pobierał nie tylko z tłuszczu, ale także rozkładając mięśnie. Będziesz się czuła coraz bardziej osłabiona, pogorszy się stan skóry, włosów, paznokci, samopoczucie ogólne. Rozreguluje Ci się równowaga hormonalna - organizm nie będzie produkował hormonów, bo będzie to w sytuacji niedożywienia, zbędny wydatek energetyczny. W dalszej fazie może dojść do uszkodzenia narządów, takich jak wątroba, czy mięsień sercowy. O chorobach wynikłych z niedoboru witamin, składników odżywczych nawet nie wspominam. W skrajnych sytuacjach, przy długim stosowaniu, taka dieta może prowadzić do anoreksji i śmierci. Naprawdę można schudnąć mądrze. Więźniowie obozu Auschwitz otrzymywali dziennie 1700 lub 1300 kcal, zależnie od tego jaką pracę wykonywali. A i tak w dłuższej perspektywie umierali z głodu i chorób.

Gość ooo boshhe
przeciez slim jej to samo pisala pewnie to te gimgowno z drugiego topiku-widac ze bez mozgu

Gość a wy dziewczyny to jestescie
to ty pisalas na drugim topiku i obrazalas slim-wiem bo sprawdzilam i nie klam nie chcemy cie tu !

Gość heh racja
mialam nie pisac-bo zazwyczaj olewam takie tematy ale skoro taka madra jestes i obrazasz z drugiego nicku to spadaj stad ze swoja dietka i zapychajaca kawa-wiekszej bzdury nie slyszalam nic nie wiesz o odzywianiu,fizjoogii tylko klac potrafisz projekt projekt-w dupe wsadz sobie ten projekt

Gość ola 2334
rybeczke dieteczke cipeczke posrana haha

Gość te ginger
po co w 5 tygodni w tydzien se to zrzuc na 100 kcal twoj mozg wiecej nie potrzebuje nara maszkaro

Gość Ginger16
macie racje jestem jebnieta-ale czytalam topiki ze dziewczyny tak chudly skrytykowalyscie mnie niepotrzebnie a w szczegolnosci ta dieta slim fast i sie wkurzylam juz nie bede pisac przepraszam ze bluzgalam na innych topikach teraz juz wiem ze nigdy nie schudne bo rozregulowalam organizm kiedys wazylam 78 kg a po dietach mam 2o kg wiecej dziekuje za dobre rady i przepraszam za wyrzadzone krzywdy taki wstyd jeszcze ktos mnie pozna po ip masakra jaka bylam glupia dzieki dziewczyny ide jesc golonko pierdole te wszystkie diety grycanki tez sa grube i zyja

Gość Ginger16
taka mialam nadzieje na schudniecie ale i tak bym nie cwiczyla-jestem za leniwa nigdy ne cwiczylam boze wyc mi sie chce juz waze ponad 90 kg nie ma da mnie nadzieji nie ma nadzieji dla grubasow takie chude jak wy sie odchudzaja chudna 7 kilo i jest spoko nie wiecie jak to jest miec nadwage kurewsko duza nadwage

Gość Ginger16
nie lubie tej calej kafeterii i tego madrzenia sie ! jestescie nieludzkie wiem ze mnie posnioslo i bluzgalam troche ale jestem sfrustrowana i zdesperowana nie mam sil na walke ta dieta 500kcl byla moja ostatnia szansa a wy nie dalyscie mi z niej skorzystac eczcie sie wariatki!

Gość summergirl
sama jetes glupia idz stad! won!

Gość Nie pisz bzdur
Ginger - nie pisz bzdur, że nigdy nie schudniesz, bo jak będziesz chciała to schudniesz - tylko po pierwsze odżywiaj się zdrowo - wylicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne, dla kobiet jest to koło 2100 kcal, odejmij od tego jakieś 300 kcal, rozłóż to sobie na posiłki co 3 godziny, ale nie jedz wieczorami, ostatni posiłek powinien być około 4 godziny przed snem. No i niech będą to zdrowe produkty - serki wiejskie, chude mięso, warzywa, owoce, a nie chipsy, hamburgery i coca-cola. Do tego KONIECZNE są ćwiczenia - właśnie ćwicząc spalamy kalorie i podbijamy metabolizm. Rozwijamy mięśnie, które też odpowiadają za poziom metabolizmu, nawet w stanie spoczynku. Najlepiej ćwiczyć aerobowo, czyli np. rower, bieganie (ale z bieganiem trzeba uważać przy dużej nadwadze, bo obciąża stawy). Ćwiczenia powinny trwać około godziny w jednej serii, czas można zwiększać. Krótkie ćwiczenia nie dadzą tak dobrego efektu, bo kwasy tłuszczowe są spalane dopiero po wyczerpaniu zapasów glikogenu. Także pokonaj lenistwo - a schudniesz na sto procent, co najważniejsze - zdrowo. Ale nikt nie powiedział, że to będzie łatwe i szybkie.

ginger ginger to c*pa i kazdy to wie ta gruba locha caly dzien je zre swoje gowno i tapla sie w wannie smierdzi jej z ryja nieustannie siabada tralala ginger to krowa tralla sralla ginger hiva ma ginger ty szmato zaplacisz mi za to ukradlas z balkonu me majty na lato jestes tak brzydka ze kyrwa mac ginger wiaz milczy bo poszla srac ginger na kiblu sra nieustannie wrzuca gwno do wanny i tapla sie wannie ginger idiotka ale nie slodka idz do burdelu tam mozesz ja spotkac

Gość Ginger16
Pisze do drugiej rzekomej Ginger16 odpierdol sie tak? Własnhy nick gdzies zgubiłas czy co?;/

Gość Ginger16
17:31 [zgłoś do usunięcia] Ginger16 macie racje jestem j**nieta-ale czytalam topiki ze dziewczyny tak chudly skrytykowalyscie mnie niepotrzebnie a w szczegolnosci ta dieta slim fast i sie wkurzylam juz nie bede pisac przepraszam ze bluzgalam na innych topikach teraz juz wiem ze nigdy nie schudne bo rozregulowalam organizm kiedys wazylam 78 kg a po dietach mam 2o kg wiecej dziekuje za dobre rady i przepraszam za wyrzadzone krzywdy taki wstyd jeszcze ktos mnie pozna po ip masakra jaka bylam glupia dzieki dziewczyny ide jesc golonko pie**ole te wszystkie diety grycanki tez sa grube i zyja 17:41 [zgłoś do usunięcia] Ginger16 taka mialam nadzieje na schudniecie ale i tak bym nie cwiczyla-jestem za leniwa nigdy ne cwiczylam boze wyc mi sie chce juz waze ponad 90 kg nie ma da mnie nadzieji nie ma nadzieji dla grubasow takie chude jak wy sie odchudzaja chudna 7 kilo i jest spoko nie wiecie jak to jest miec nadwage k**ewsko duza nadwage 17:43 [zgłoś do usunięcia] Ginger16 nie lubie tej calej kafeterii i tego madrzenia sie ! jestescie nieludzkie wiem ze mnie posnioslo i bluzgalam troche ale jestem sfrustrowana i zdesperowana nie mam sil na walke ta dieta 500kcl byla moja ostatnia szansa a wy nie dalyscie mi z niej skorzystac eczcie sie wariatki! załosne.. wy chyba dzieci nie macie co robic naprawde hahahah \:D

Gość Ginger16
Żałosne Żalosne Żalosne 15 latki ... hahahah tylko sie z tego smiac naprawde a ta piosenka rzeczywiscie piękna :D DObra ja sie zwijam bo widze ze tu sie z wami nie da wyciagnac zadnej konwersacji..