Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

racjonalna90

Czy On chce się oświadczyć?

Polecane posty

Czy jeśli facet średnio kilka razy w tygodniu przy byle pretekście wypowiada do mnie (niby na żarty) słowa: "wyjdź za mnie", w rożnych sytuacjach, czasem siedząc po prostu na tarasie i rozmawiając, inny przypadek drocząc się wzajemnie po czym po słowach, powiedziałabym Ci.. ale nie jesteśmy rodziną, a on "a oświadczyć Ci się?", albo innym razem oglądamy reklamę gdzie facet chowa pierścionek w bezie, a On do mnie: "jak się będę oświadczał to zrobie to w taki sposób", innym razem zakłada mi pierścionek (mój, tyle, że zostawiłam w samochodzie i mi przyniósł" ze słowami "wyjdź za mnie" miał to być żart. Jesteśmy ze sobą 9 miesięcy dopiero, ale ten temat non-stop przewija się od 3 tygodni. Już zgłupiałam!! Kiedyś jak na prawdę się będzie oświadczał znów pomyslę, że to żart

Gość kolejna co uprawia seks
bez deklaracji faceta. I gdzie to poczucie bezpieczeństwa ja się pytam????

nic o seksie tu mowy nie bylo! być może chce to sa zarty, a moze chce Cie wyczuc

nie nakręcaj się są tacy panowie którym takie "żarty" przychodzą bez problemu i często pozostają tylko żartami tak naprawdę zdają sobie sprawę jaka jest reakcja partnerki (ze się na te "żarty" łapie) ot to takie tzw nawijanie makaronu na uszy poważny facet oświadczyłby się poważnie - nie robiąc z siebie gimnazjalnego podlotka

ja już sama nie wiem, ale dla mnie korzystniej byłoby gdyby to był żart. jesteśmy ze sobą za krótko, ale faktycznie może być tak, że chce mnie wyczuć

gdyby korzystniej było dla ciebie żeby to był żart nie pytałabyś o to na forum

pytam się, bo nie wiem czego się spodziewać, do tego nie jestem facetem żeby znac ich system myślowy

Pijany kierowco, nie masz nic lepszego do powiedzenia to wypad, przez takich jak Ty fora kuleją i dlatego nie korzystałam nigdy z zadnego forum, ponieważ wiedziałam że nic mądrego się nie dowiem

dlatego nie korzystałam nigdy z zadnego forum, ponieważ wiedziałam że nic mądrego się nie dowiem tiaaa następnym razem napisz jakiej odpowiedzi oczekujesz to zmyślimy ci "coś mądrego"

czasami po 3 miesiacach saq zareczyny, wiec nie powiedzialabym ze za krotko ale najwyrazniej nie wiesz sama czy cchesz go , czy nie

racjonalna90 no dobra chcesz opini? Twoj facet chyba umyslowo został w gimnazjum nigdy nie widzialem takiego frajerskiego i desperackiego zachowania. Jak widzisz pasujecie do siebie idealnie...

Gość Zuzanna Amelia & 30
Oswiadczyny to powazna sprawa.Malzenstwo to decyzja niosaca ze soba konsekwencje prawne. Zarty to zarty. W zartach to sie robi czasami i obozowe sluby tak dla jaj. Ale nikt ich potem nie traktuje powaznie.