Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocco droop

Zagadałem do dziewczyny i klapa...

Polecane posty

Gość rocco droop
wpadłem na nią ale dosłownie przypadkowo spojrzała z usmiechem powiedziałem cześć i odpowiedziała....nie wiem co na ma w tym spojrzeniu.Widać że spieszyła się ale myśle że wszystko trzeba traktować na spokojnie bez emocji ale ciągle myśle o niej....jeśli tak reaguje na mój widok to moja wcześniejsza zaczepka musiała jakoś na nią zadziałać.Pozdrawiam wszystkich!!!!

Gość R78
Będzie dobrze! Powodzenia 🖐️

Gość gryzliii
jak jakis stalker kurcze... nie dopowiadaj sobie co pomyslala, straszysz ja

Gość lady moonlight
podejdz i porozmawiaj z nia

Gość rocco droop
niczego sobie nie dopowiadam naprawde mam nadzieje ze jakos to wszystko dobrze sie potoczy fakt ze jest bardzo niesmiala....teraz mam inne godziny pracy takze od jutra to na pewno przez tydzien nie ma szans na spotkanie.

Gość Ale mundrzy tutaj
Jak jest zajeta to się nie wpierdalaj w czyjes zycie.

Gość R78
To dobrze, że przed tą zmianą udało Ci się zatrzeć to złe wrażenie (sytuacja z ławką). Może ta przerwa Wam posłuży, bo dzięki niej zatęsknicie i potem będziecie mieli więcej determinacji, by zacieśnić jakoś znajomość :)

Gość R78
Co do tego, że ona jest zajęta, to najprawdopodobniej była to taka naprędce wymyślona wymówka spowodowana lekka paniką, jaką poczuła, gdy przystąpiłeś do ataku ;) Mnie moja obecna żona za pierwszym razem, gdy próbowałem ją poznać poinformowała, że jest samotniczką i nie chce nikogo :) Udało mi się ją jakoś przekonać do mojej wizji przyszłości :P Temat oczywiście trzeba wybadać, nie warto się angażować w coś, co okaże się nieporozumieniem. jeśli jest w związku, ale nieszczęśliwa i ciągnie Was do siebie, do prędzej czy później będziecie razem.

Gość rocco droop
r 78 dziękuje za odpowiedz.Jeśli jest zajęta nie oznacza że nie możemy się poznać.Niem mam zamiaru rozbijać nikomu związku .Nie jestem też tez desperatem który musi i tyle.Naprawde gdyby nie te sytuacje które opisywałem(kontakty wzrokowe,uśmiechy itp)nie zwróciłbym na nią uwagi bo to nie było takie normalne i typowe.Też bym nie chciał aby jakiś kolo ladował mi sie w życie i sam trzymam się tej zasady.Jeśli jednak zainteresowała się moją osoba to tak jak napisał R 78 trzeba sprawe wybadać ale bardzo spokojnie.

Gość gość
Hhgg